Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emisse

Mercilon

Polecane posty

Gość emisse

brałyście? jak się czułyście.. mi wlaśnie doktorka przepisala. i mam pyt. na blistrze sa dni tyg . jesli zaluzmy dostane okres w soobote to zaczynam od tabletki na sobote czy poprostu 1 z brzegu?

W zasadzie nie ma różnicy, bo każda tabletka ma takie same stężenie hormonów, ale bierze się wg oznaczenia dnia - masz okres w sobotę, bierzesz tabletkę z dniem 'sobota".

Gość lesny dzban
włosy po nich wypadają :O

Gość pomocna_dłoń
ja biore Mercilon od kwietnia i czuje sie swietnie, nie przytylam a nawet schudlam kilka kg, wlosy nie wypadaja, nie mam bolow glowy id. no ale mi lekarz je przepisal po zrobieniu badan a nie wiem jak bylo u Ciebie?

Gość emisse
nie robila mi zadnych dodatkowych badan poza zwyczajnym badaniem podczas kontrolnej wizyty. poporstu zapytala w jakiej cenie chce tabsy i mi wypisala... a powinny byc jakies badania??

wywiad badanie ginekologiczne cytologia badanie piersi - jesli nie były wcześniej badane przez ginekologa krzepliwość krwi (starczy INR i płytki krwi) próby wątrobowe estradiol (aby dobrze dobrać tabletki a nie na chybił trafił) testosteron (jeśli masz jakieś problemy z owłosieniem, duże problemy z cerą)

Gość emisse
nie no to fajnie po 3/4 z tego co jest wymnieniolne nie mialam.. ginekolozka zgadywala ? ehhh nie no super

Gość pomocna_dłoń
Widzisz, ja brałam kiedys Marvelon a on ma podobny skład do Mercilonu, wiec lekarz mógł mi od razu przepisac Mercilon a jednak zrobil badania.

Gość emisse
czyli moja,,kochana,, doktorka sobie robi eksperymenty i jak jej sie uda trafic no to bd gut a jak nie to mi bd zmieniac do usranej smierci?

Gość emisse
yhmm.. dzieki za rade... a jak te badania konkretnie wygladaja?

Gość dominika1991
Biorę Mercilon i nie mam żadnych niepożądanych skutków. Chciałabym jedynie upewnić się, czy tabletki te są na tyle skuteczne, by móc uprawiać pełny seks, bez dodatkowych zabezpieczeń. Nie jestem doświadczoną osobą, mam więc nadzieję, że któraś z Was będzie mogła mnie uspokoić. Całkiem niedawno kochałam się z moim chłopakiem i po raz pierwszy doszedł we mnie. Przyznam, że do tej pory przeraża mnie to wydarzenie i nie mam pojęcia czy podjąć się jakiś działań, czy moje obawy są zbędne.. ?

Gość mola_rze
Mam do sprzedania jedno opakowanie tableke Mercilon oraz recepte na 4 opakowania. Proszę pisać na meila: martatbg5@poczta.onet .pl

Gość gość
odkupię mercilon barara@o2.pl

odkupię Mercilon (jedno lub kilka opakowań) jeśli ma ktoś na zbyciu jak coś pisać na maila: larysa644@poczta.fm