Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka222222222222222

Sprzedam leżaczek fisher price KICK & PLAY 50 zł

Polecane posty

Gość Waldusiowa mama
up

Gość bo jeszcze znak zodiaku

Gość bo jeszcze znak zodiaku
wypłowiały toche jest

na zdjeciach tak tylko wyglada,w rzeczywistości jest ładniejszy

Gość jakbys zaproponowała
ze za darmo to szybko chetni by sie znalezli , a i kolory stały by się żywsze :-0 Cała kafe :-0

Gość kolumna dorycka
nie cala kafe idiotko.....mamy sie zachwycac wypłowiałym i zniszczonym badziewiem?????? czy co?? skladac oferty kupna??? jedna po drugiej....????

Gość dokładnie za darmo to zaraz
by się żebraki znalazły, nawet te bezdzietne i wtedy i za 100zl by opylały na allegro wredne małpy :o

Gość ale to jest zepsute

tylko nie idiotko głąbie :-0 Ja mam gdzies oferte , bo nie moja , ale prawda jest taka ze jak tutaj cos za darmo to wszystko ok , a jak za pieniądze to albo za drogie , albo sprane itd A idotke znajdz sobie w rodzinie , moze mamusie , moze córunie ?:-0

Gość ale to jest zepsute
jest duzo lepszych ofert na allegro

Gość kolumna dorycka
wystarczy mi idiotek na kafe..jedna lepsza od drugiej ale ty wymiatasz...jestes moim numerem jeden wsrod kafeteryjnych debilek :D a skoro cie tania szmato temat nie dotyczy to spierdalaj podskakujac:D:D

a tak poza tym otworzyłam oferte z ciekawosci , nie jestem zainteresowana i nie byłam zainteresowana Nie widze wyblakłych kolorów , a autorka wyceniła na taką kwote , bo jest uzywany , nie oczekuje równowartosci nowego Ale tu nikt nie patrzy na to czy nowy czy uzywany , a wiekszosc by chciała w stanie idealnym za pół darmo :-0 I jeszcze głupie komentarze , nie wiadomo po co ? Chyba po to zeby autorka z ceny zeszła :-D i tak jak pisałam nagla kolory by ożyły :-0

zgadzam sie........ jesetem pojebaną koorvą:(

Gość ale to jest zepsute
jest wyblakniety przy nózkach

Gość jakbys zaproponowała,,
juz ci pisałam idoikę znajdz sobie w domu , a szmate tez poszukaj - dam ci rade spójrz w lustro :-D Scierwo nie myte :-P

Gość ale to jest zepsute
i do tego brak wysyłki to ogranicza

kolumna dorycka , ale jestes załosna :-D az musisz posuwac sie do podszywu ??? Ale szmata i debilka :-D i do tego ćwierćinteligenta buhahahaaa :-D

Gość ale to jest zepsute
ogladalnosc ma swietna

Gość kolumna dorycka
co ty bredzisz wariatko??? wiem zes tępa jak but ale chyba ci sie zdrowo cos popierdoliło w pustym łbie....fajne teksty znasz....scierwo...hmmm,matka tak do ciebie mowiła???:D:D:D:D:D jak rzucala ci kawałek kaszanki do michy????????????

Gość kolumna dorycka
polecam zamiast na kafe pisac brednie tępa dziewucho, zajac sie poczytaniem slownika ortograficznego...:D:D:D

Gość ale to jest zepsute
fajnie sobie ktos temat podnosi

Nie est zepsute tylko drobny element mi się ułamał ,w niczym to nie przeszkadza,pałąk dobrze się trzyma. Jak nikt nie kupi to wyrzuce i tyle.Nikogo nie zmuszam przecież do kupna.Kolory nie są wyblakłe,zdjęcie robiłam wieczorem i może dlatego tak widać,nie wiem ,może lampa za mocno rozświetliła..Z resztą jak będzie potrzeba to wyśle dodatkowe zdjęcia . Ja w porównaniu do innych z allegro sprzedaję rzeczy w bardzo dobrym stanie ale bywało i tak ,że nieraz kupiłam coś co na zdjęciu było super a okazało się,że ja lepsze rzeczy na scierki biorę.

Gość dokładnie za darmo to zaraz
kolumna idź pustaku, nie ośmieszaj się już 😴 Kolejna żebraczka, która chciałaby za darmo :o No ale cóż, jak się jest takim nieudacznikiem to nawet na leżaczek kasy brak i aż żal dupę ściska, że autorka mogłaby zarobić 50zł jak tobie tępaku nawet za obciąg z połykiem nikt by tyle nie dał 🖐️

cmoknij mnie w ..........:-D i wsadz sobie w dupe swoje rady :-D Juz wiemy ,ze twoja mamusia to idiotka , a ty scierwo niemyte :-D

Gość goska co ma ktoska
no a ty wyzej to kultura taka ze az poraza:O

dokładnie, kolumna dorycka =żebraczka

Gość kolumna dorycka
hahahahaha...durna cipo....kompleksy wychodza co??? hahahha...:D:D:D:D swietnie sie orientujesz w temacie zebractwa...hahahah...co na codzien to robisz?????????????? łohohoho...wspolczujemy:D:D:D:D:D

daruj sobie :-D głupie teksty , bo usilnie chcesz coś napisac ,a wychodzi wielkie g.....:-D O moje kompleksy sie nie martw , dalej sledz oferty rzeczy uzywanych z wypiekami na twarzy, a nóz widelec coś sie trafi i uda ci sie kupic za pół darmo :-D Autorka nikogo nie namawia do kupna , a ty jakbys była inteligenta i w miare kulturalna to wiedziałbys ze ona nie oczekuje komplementów na temat swojej oferty , po prostu wystawiła cos i chce sprzedac Ale nie ,trzeba komentowac ,ze takie i owakie, no ale jak się nie ma pieniedzy na nowe to czasami tak jest :-0 Tyle ,ze nie kazdy wymaga super nówki

i nie podniecaj się tak , bo ci zyłka pęknie :-D Zebraczko !