Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa1990rrrrr...............

PODOBA wam Się zapach benzyny ???????????????????????????????????????

Polecane posty

Ja go uwielbiam , ona pachnie ładniej od wszystkich perfum .Jak byłam dzieckiem to mogłam to nieraz wąchać dotąd aż rozbolała mnie głowa.. ma ktoś tak jeszcze , ??

ja :D może bez przesady z tymi perfumami,ale lubie zapach benzyny,lakieru do paznokci,wosku,papieru w gazetach i ulotkach,komputera,drewna,szczególnie lubie zapach w drewnianych domkach,piłeczek kauczukowych,świeżej pościeli,skoszonej trawy,

Gość Gita -ra
też lubie... i motory lubie ;-)

Gość brakaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benzyny uwielbiam, farby, lakieru, zapacg starych piwnic:0 serio uwielbiam zapach piwnic ma w sobi e jakas tajemice i zapach dziecinstwa:) bo czesto si e bawilismy tam......swiec tez lubie.zapach rozuszczalnik.

No, mi tez sie podoba zapach benzyny, cudowny jest wrecz:D I lubie takze zapach nowych ksiazek i gazet.

mi sie rozpuszczalnika nie podoba , ani zmywacza ale benzyna działa na mnie jak jakis narkotyk (może ma cos w sobie ? )po prostu go uwielbiam ... lubie też zapach kurzu ... ale benzyna jest na 1 miejscu

Gość PB 98

Kocham ten zapach.

Gość PB 98

Kocham zapach benzyny i lakieru. Marzę o tym, żeby móc wdychać tę woń nieustannie i żeby nos od tego szczypał do granic wytrzymałości, a jednocześnie, żeby nie wpływało to w żaden sposób na zdrowie.