Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwyta czy nie chwyta

Z BLONDU NA CZARNO. CHWYCI??

Polecane posty

Mam rozjasniane włosy na blond. Swój mam "mysi". Chce zafarbować na czarno. I pytanie- pokryje mi dobrze włosy?? Z jednej strony jasny kolor niby powinien chwytać jak gąbka i łapać każdą farbę.. Ale z drugiej, może nie pokryć dobrze, może wyjść jasniejszy?? Kto ma doswiadczenia w farbowaniu z jasnych na ciemny? Bo wyszukałam na forum wiele- ale odwrotnych sytuacji ;)

up

Gość żejak i poco
bałabym się, że złapie na zielono. Serio. Może poradź się fryzjerki? bo jak rozumiem, to masz rozjaśnione włosy, tak? nie wiadomo jaka będzie reakcja.

Ja myślę ze wyjdzie ci jaśniejszy niż czarny. Spróbuj i jak wyjdzie ci inny kolor niż chciałaś to pofarbuj jeszcze raz , to już na pewno będzie ładna czerń. A najlepiej to idź do fryzjera niech ci pofarbuje włosy , zrobi to profesjonalnie , równo i będziesz miała taki kolor jaki chcesz, przy okazji przytnie ci włosy , ułoży fryzurę i doradzi. Farbowanie w salonie nie jest takie drogie, ja sama nigdy nie farbowałam włosów, ale robią to moje koleżanki to wiem . Ja bym na włosach nie oszczędzała.

Gość doominikka
Ja naturalne mam blond a od lat farbuję się na czarno. Tylko ja miałam swój naturalny blond nic z nim wcześniej nie robiłam, a kolor wychodził zawsze ładnie. Tylko odrosty bardzo się odznaczają niestety:( Ale nadal farbuję się na czarno i jestem zadowolona z koloru. A farbuje różnymi farbami i każda się sprawdza. Pierwsze farbowanie z blondu na czarny też wyszedł ok, ale czerń nie była taka kruczo czarna jak chciałam bardziej ciemny brąz mi wyszedł, ale potem uzyskałam już swój wymarzony odcień.

Jasne że wybieram się do fryzjera- aż taką ryzykantką nie jestem ;) Ale miło byłoby mieć kilka opinii "jak to wychodzi w praktyce" :P Czy powinnam sie przygotowac na jakies ewentualne niepowodzenia i problemy Naturalny swój mam ciemny 'mysi', ale nei czarny. Wiec odrosty nie bedą biły po oczach...jak w przypadku blondu który mam teraz :O

nie rób tego błędu i nie rób czarnych lepiej średni brązik , nigdy nie wiadomo mozesz sie nie czuc a z czarnych jak bedziesz chciała wrócić do jaśniejszych bardzo włosy zniszczysz:) na poczatku bedziesz miała prześwity blondu moga w switle byc zielonkawe :0

nie akceptuje kolorów pośrednich :P jedynie blond i czerń o.0 no cóż, niech dopisują opinie osoby które mają to za sobą w praktyce :P a ja dam wam znać za jakiś czas jak na tym wyszłam ;) moje doświadczenia beda zrodlem wiedzy dla potomnych :D

Gość gość
ja robiłam z białych na czarne i wyszły bardzo dobrze

Gość gość69
Mi na blondzie CIEMNY BRAZ wyszedl czarny wiec nie ma się co bac