Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdghsjakl

Specyficzny chłopak

Polecane posty

Gość fdghsjakl

Jestesmy ze soba rok i 8 miesiecy. spedzamy razem weekendy. on codziennie spotyka sie po pracy z kolegami ale nie zabraniam mu bo w weekend jest ze mna wiec nie mialby czasu. rzadko mowi ze mnie kocha ale widze po jego gestach ze tak jest. ale boli mnie ze jak mowi o przyszlosci to tylko swojej a nie naszej. nie chce miec zony ani dzieci. mial trudne dziecinstwo, jest samodzielny. jednak nie potrafie go rozgryzc. proby rozmowy nie pomagaja.

Skoro nie chce miec zony i dzieci to po co jest z Toba? Z nudy? Dla seksu?

Gość fdghsjakl
z nudy napewno nie. jestem jego pierwsza dziewczyna w kazdym sensie. nie nudzi sie bo calymi dniami pracuje i na nic nie ma czasu. a rodziny nie chce zakladac po tym co widzial w swojej...chyba ma jakis uraz

sama musisz naciskac na takie rozmowy, faceci tak mają że im się rzadko spieszy do ołtarza. i tak cud że wytrzymałaś tyle czasu bez żadnych deklaracji, każda inna by go już dawno przegoniła.

Gość fdghsjakl
ja mm, on 25. on mowi ze mnie kocha ale bardzo rzadko. ale widze po jego gestach ze mnie kocha wiec tutaj nie mam mu nic do zarzucenia.

Gość fdghsjakl
ja 22 mialo byc

tajemnica_on ------- Naciskac?? Zartujesz chyba?! Jak go zacznie meczyc o slub i rodzine to sie koles albo zamknie w sobie albo tez dla swietego spokoju sie z nia ozeni. To ma byc JEGO dojrzala oraz przemyslana decyzja, nie powinna go do tego przymuszac.

Gość fdghsjakl
ja tez nie mysle teraz o slubie ale chcialabym miec przynajmniej cien nadziei ze to kiedys nastapi a tu nic...

Moze mu sie odwidzi i bedzie chcial zalozyc rodzine... problem bedzie wtedy gdy dojdzie do tego kolo czterdziestki.

Gość fdghsjakl
rodzina jak rodzina, dzieci i ja miec nie chce, ale zebym przynajmniej miala pewnosc ze on bedzie ze mna dluzej a nie kilka lat i do widzenia

Wybacz ale czego Ty w koncu chcesz? Gwarancji na to ze bedziecie dlugo razem? Takiej gwarancji nikt Ci nigdy nie da, kazdy zwiazek moze sie wczesniej czy pozniej wypalic.

macie inne poglady na przyszle zycie - to nie wrozy nic dobrego, ale zdarza sie Nie liczylabym ze "jemu przejdzie" i zmieni zdanie - nie mowie, ze nie zmieni - ale warto tez zalozyc druga opcje ze po prostu nie chce miec dzieci i rodziny - i na ile taki zwiazek by Ci odpowiadal?

Gość fdghsjakl
moge nie miec dzieci bo nie przepadam za nimi ale chce z nim byc. i nie jest to moj pierwszy facet, bo swoje juz przeszlam i wiem ze to ten jedyny.