Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MRAAAAuuuuu8674

CZY KTOS WIE CO MI MOZE DOLEGAC ???

Polecane posty

Gość MRAAAAuuuuu8674

witam :) mam nastepujacy problem... dzis jak mylam zeby, chcialam wyczyscic sobie jezyk szczoteczka... no i pociagnelo mnie troche i odcharknelo mi sie ze tak brzydko powiem lekko krwia... tak w sumie troszke tylko... co mi moze dolegac ? powinnam isc do lekarza ? nic innego w sumie mi nie dolega...po za tym ze czuje troche tak sucho w gardle..choc moze sobie to wmawiam... w kazdym razie dodam, czy moze byc to przez mechaniczny obraz gadla np. przy doglebnym seksie oralnym ? bo pare dni temu zafundowalam takie cos mojemu chlopakowi jak popilismy.... pozdrawiam, Ola :)

Gość MRAAAAuuuuu8674
podnosze :)

Gość MRAAAAuuuuu8674
nikt nie wie ??? :(

Gość Ale przeciez
piszesz na erotycznym, wiec pewnie cionza

Gość MRAAAAuuuuu8674
ciaza odpada..... gruzlica.... raczej tez nie.. nie kaszle.. ogolnie dobrze sie czuje... wiec ? ktos jeszcze sie wypowie ??? prosze....

Gość MRAAAAuuuuu8674
no wlasnie pytam sie czy powinnam z tym isc do lekarza ? i tak wstepnie chciala bym was zapytac co mi moze dolegac... ???

Gość miss Deutschland 2011
a moze jednak wybierzez sie do lekarza co mamy ci tu napisac podejrzewam ze zadna nie jest po studiach medycznych moze byc zaziebienie,migdalki.zakazenie przeroznymi bakteriami nawet po stos.oralnym a moze byc tez alles ok glowka do gory

Gość MRAAAAuuuuu8674
dzieki miss ... :) choc chyba nie bede mowic lekarzowi o tym stosunku oralnym :D