Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka natura że

żałuje często że jestem kobietą, mam 25 lat i niedługo po terminie

Polecane posty

Gość Teti
"I żeby nie było- SĄ mężczyźni odpowiedzialni za swe kobiety , swoje domy , swoje potomstwo.To samce alfa- oni popełniają najmniej błędów w doborze partnerki na stałe." Hehehehehe, bo wcześniej wyruchali wszystkie inne.

Gość kot13
Kalibanie- dla mnie też istotne są fakty, dlatego przemyślę Twoje słowa- z częścią się zgadzam, z częścią nie. W kazdym należy widzieć przede wszytskim człowieka.

Kot13 => oksytocony także u mężczyzn się wydziela. Kotku, bez obrazy, ale trzeba wiedzieć o czym się pisze, a nie pisać/otwierać usta jak tylko coś zadzwoni. Jak tylko dzwoni, ale nie wiadomo gdzie to otwierasz google i szukasz, a nie piszesz jakieś bzdurki rzucając się tym samym trollom na pożarcie.

Gość kot13
mężczyźni są chyba inaczej zbudowani i tej oksytocyny chyba jednak się mniej wydziela- nie karmią przecież potomstwa piersią. Dyskredytowanie mnie Kalibanie nie ma sensu- oczywiście że mogę wpisać w google i uzyskać informacjie- śą jeszcze ksiązki. Ale wszystkie te nasze " naukowe" dywagacje mają sens tylko wtedy, gdy są poparte doświadczeniem.

" poza tym gdy kobieta ma jednego partnera w łóżku dłuższy czas w jej organizmie wydziela się związek który do tego jednego mężczyzny ją uzależnia" A czy dużo spermy trzeba wypić, żeby się wydzielił? :D

Gość jakiś feler chyba masz kobito
znam kobitki pod 40tkę, wolne, które na brak życia towarzyskiego i erotycznego nie narzekają. Za mąż wychodzą (po raz pierwszy albo kolejny), rodzą dzieci. Do tego trzeba być po prostu atrakcyjnym, co nie oznacza gładkiej doopy bez celulitu i japy bez najmniejszej zmarszczki. Ale to dla ciebie za trudne. A ty co ? Masz zaledwie 25 lat, a mentalnie to już jesteś stara purchawa. Kładź się już powoli do grobu :O

kot13 => to ostatnie mnie już zabiło... "Dyskredytowanie mnie Kalibanie nie ma sensu- " Racja. Raz, że sama doskonale sobie z tym radzisz, dwa, po co kopać leżącego? "Ale wszystkie te nasze " naukowe" dywagacje mają sens tylko wtedy, gdy są poparte doświadczeniem." Czyli można napisać każdą bzdurę jeśli dodać do tgo "wg mojego doświadczenia" i "to uczucie...". Teksty jak z kiepskich demotywatorów. :P "A czy dużo spermy trzeba wypić, żeby się wydzielił? " Po wypiciu ze 3 litrów od jednego samca możesz śmiało stwierdzić, że się wydziela i że to ten jedyny :p

Gość kot13
hmmm- to można wobec tego spytać- dlaczego wciąż ze mną dyskutujesz?;-)

kot13 => Chyba odrobinkę lubię SM. Ty męczysz mnie swoim rozumowaniem (dokładniej jego brakiem), ja Cię delikatnie chłoszczę i poniżam :P :D

"Po wypiciu ze 3 litrów od jednego samca możesz śmiało stwierdzić, że się wydziela i że to ten jedyny" Nie wiem, czy dobrze obliczyłam, ale przyjmując że 1 wytrysk to 6 ml spermy, wyszło mi dokładnie 500 stosunków oralnych :classic_cool: Dużo pracy przede mną :D

Gość kot13
Kalibanie ostrożnie z tym- jeszcze pomyślą, że się zakochałes;-)

Gość kot13
cóż- jakaś wspólna płaszczyzna między płaciami- co do uczuć - oczywiście że je mają - inaczej po ziemi chodziliby sami psychopaci( jak Hannibal Lecter którego tekst o zakochaniu został przeze mnie przytoczony;-) ) ale nie kierują się nimi w takim stopniu , jak kobiety:-) Tymczasem zmykam- miło się gawędziło autorko- weź się za siebie- jesteś młoda i na pewno wartościowa- po prostu zyj. Wszystkim za i przeciw życzę miłej soboty:-)

zblazowana sucz => Musiałaby zajebiście ciągnąć żeby zostać z nią, aż tak długo. :P