Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikarzap

TIPSY musicie to zobaczyć

Polecane posty

Gość laska z gdyniiiiiii
u nas pazurki po okolo 60 - 100zł według mnie to widac ze poczatkujaca jestes !! brzydkie ,bardzo sztucznie wygladaja ,., i powinny byc ciensze .....

100 zł za taki coś?! Są przeciętne, ładne wzorki ale paznokcie wydają mi się łopaty, zależy od gustu. Moje znajome robią takie tipsy za 40 max 50 zł... A znajoma która ma swój salon i naprawdę robi rewelacyjnie (przepraszam ale o niebo lepiej) bierze w salonie 90zł...

Gość KIEPSKO WYCHODZI CI MIGDAŁ
KIEPSKO WYCHODZI CI MIGDAŁ A ZEL POPRAWNIE- SZĄŁU NIE MA WIDAC ZE KALECZYSZ PALCE KLIENTKOM -WIDAC DUZO RANEK

Gość majeczka2880
oj oj widze ze duzo osob krytykuje.ciekawe jakie paznokcie wy macie. Mi wiekszosc sie podoba poza tym nie da sie komus zpaznokcia zrobic cuda jesli swoje paznokcie ma paskudnego ksztaltu. Paznokcie ladnie wygladaja na zadbanych dloniach a nie kazdy o nie dba

Gość majeczka2880
migdalki?? bardzo lubie je chrupac :P:P:P

Tipsy są kiczowate, tandetne , ochydne, żadna kobieta z klasą i dobrym gustem sobie czegoś tak szpetnego nie zrobi. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć te krótkie ,wyglądające dość naturalnie, ale jakieś cekinki, brokaty, kwiatuszki, ludzie.... nie znam eleganckiej , inteligentnej kobiety ,która taki szajs nosi... widuję takie paznokcie u tępych blondi, farbowanych czarnul, solarówek ubranych na bazarze, jakiś blachar... Widzieliście kiedyś jakąś aktorkę porządną, panią polityk, kogoś znanego i zasłużonego w tipsach? Nie! Jedyna osoba medialna ,która je nosi to Jola Rutowicz i Doda kiedyś (bo teraz zrozumiała ,że to tandeta jak zapoznała się ze światem mody i ma doczynienia z poważnymi stylistami) A to mówi samo za siebie. Cały świat śmieje się z tipsiar,kim trzeba być ,żeby tego nie zauważać i nosić to badziewie, ale chooj w to - wasza wizytówka.

Gość wizarka
Całkiem sympatyczne, większość do noszenia na co dzień. Ostatnio byłam na festiwalu fryzjersko-kosmetycznym, i, patrząc na pokazy tipsów "biznesowych" -to właśnie fajnie wpisujesz się w ten trend (galeria: http://insilesia.pl/multimedia/artykul/305/10/X_Slaski_Festiwal_FryzjerskoKosmetyczny__Fantasmagorie_Nail_Bussines). O cenie się nie wypowiadam, bo to wiadomo sprawa subiektywna. Jeśli ktoś nie chce, nie wyda;)