Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikarzap

TIPSY musicie to zobaczyć

Polecane posty

Dziewczyno po raz który Ty już zakładasz ten sam temat? I pokazujesz te same paznokcie? Masz dużo błędów i perfekcyjne to one nie są... z czasem dojdziesz do wprawy bo aż tak złe to nie masz. Lepiej zrób jakieś nowe i pokaż a nie dawaj ciągle tych samych paznokci w nadziei że każdy będzie Ci je chwalił...

Gość a moim zdaniem ślicznie
robisz paznokcie, pozdrawiam:)

To są żele czy akryle? Bo jak żele to jak malujesz lakierem? Na którą warstwę i co robisz że ci się nie rozmazują?

Gość mnie sie podoba. :)
:)

Są naprawdę śliczne. Ale chodzi mi o wzorki lakierami, np. te pajęczynki. Bo mi lakier zawsze spływa albo rozlewa się po żelu.

skoro dopiero jestes poczatkujaca to bardzo dobrze Ci idzie podobaja mi sie wzorki, czysto, estetycznie i bez przesady sama tez robie paazurki tez zele, ale zamierzam tez akryle, szybciej i wiecej mozna pocudowac :)

Gość lolaTola
Super Ci wszly :) tak 3maj. A robilas kurs ? ja zaczynam sie uczyc ale jakos kiepsko mi to wychodzi :( mozesz mi powiedziec jakiej marki masz zele. A ja widzialam ze moje ostatnio maja babelki powietrza kupilam na allegro - to chyba do wyrzucenia nie ?