Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggr

CZY TO MOŻNA wybaczyć?

Polecane posty

Gość ggggggggggggr

mój facet mnie okłamał. kilka miesięcy temu powiedział że jedzie służbowo a okazało się że pojechał z kumplami na imprezę. Poza tym bajerował pewną dziewczynę na gg, flirtowal z nią, próbował namówić na spotkanie. Dowiedziałam się o tym bo przeczytałam jego archiwum gg. Wg niego to dlatego że nie daję mu swobody i też nie jestem święta bo ciągle się czepiam i robię mu awantury, co zresztą jest prawdą. Ale czy to usprawiedliwia takie kłamstwa? Czy powinnam mu wybaczyć? Jesteśmy razem 1,5 roku. Ja 22 on 23

Gość nie, nie można
nie jest uczciwy w stosunku do ciebie, a ty nie powinnaś go inwigilować

Gość gwoli wyjasnienia...
jesli brakuje mu swobody w zwiazku to najlepiej jak to z toba wyjasni i co niby do tego maja jego znajomosci i flirty na boku, nastepny cwaniak sie znalazl. jeszcze troche to bedziesz sie czula winna...ze on sie zachowuje nie fair w stosunku do ciebie. dziewczyny obudzcie sie!

Gość ggggggggggggr
ale czy to jest powód żeby kończyć związek który był do tej pory dobry?

Gość Bella Jesienią
trudno oceniac..ale jesli zabraniałaś mu wizyt u kolegów..to nie chciał kolejnej awantury..i powiedział, że służbowo...Nie dziw sie. Hmm...jesli wasz zwiazek jest nieudany...człowiek szuka predzej czy pozniej kogos innego... Natomiast jesli tak facet zachowuje sie na poczatku zwiazku ze szuka innej..to jest niedojrzały. Po X latach i wielu nieporozumien mozna to zrozumiec. Ze chce innego zycia itp. Ale po kilku miesiacach nowe romanse?

Gość ggggggggggggr
on mówi że to było tylko takie gadanie i że mnie nigdy nie zdradził i akurat w to jestem w stanie uwierzyć, właściwie to jestem tego pewna. do tej pory było dobrze między nami, wiem też że on mnie kocha bo dużo rzeczy mi wybacza, dużo znosi. Ale nie wiem czy to ma sens jeśli on mnie okłamuje. ja tego nie zobiłam nigdy, zawsze jestem szczera

Gość Bella Jesienią
1 kłamstwo mozna wybaczyc..ale jak kałmie ciagle? Moze ty przystopuj..nie czepiaj sie kolegow..to nie bedzie cie oklamywał.

Gość ggggggggggggr
czyli uważasz ze powinnam dać mu szanse? jeśli tak to powinnam mu okazywać to jak strasznie mnie zranił? czy powinnam się troche wycofać z tego związku? przekazać mu inicjatywe ?

Gość Bella Jesienią
wycofac? co za dziecinada, porozmawiac. Inaczej zwiazek sie skonczy.

Gość ggggggggggggr
rozmawiałam, ale on to bagatelizuje, mowi że nic się nie liczy, że tylko mnie kocha, ale czasem potrzebuje luzu. On uważa że nic strasznego się nie stało

Gość jjjjjjjjjjjjj
dobrze to bylo chyba tylko wg Ciebie bo osobiscie nie wiem jak on wytrzymal Twoje ograniczenia. Jak chcialas go zamknac w zlotej klatce to jak niby mial isc z kumplami na impreze na ktora isc chcial ? Chyba ze uwazasz ze po slubie wyprowadzicie sie na bezludna wyspe bez innych kobiet i kolegow

Gość Bella Jesienią
jesli kumpluje sie z nimi długo...to powinnas wiedziec, ze bedzie. wiec jesli jego poprzedniej to nie przeszkadzało...własnie u was brakuje rozmowy. A od kogo sie dowiedziałaś? Jakis kumpel tobie zdradził tajemnice? czy sam on sie wygadał, ze niebył słuzbowo?

Gość ggggggggggggr
przeglądałam jego archiwum na gg i znalazłam to

Gość Bella Jesienią
w archiwum było ze idą na impreze? zamiast na spotkanie słuzbowe?

Gość ggggggggggggr
no romawaiał z kumplem już po powrocie, dzielili sie wrażeniami itp, znalazłam tam także rozmowy z tą dziewczyną którą bajerował

matko, kolejna;/ mozna to wybaczyc - wszystko mozna wybaczyc - tylko po co? koles swiruje z atwoimi plecami - ty naiwnie we wszystko wierzysz - i jeszcze bierzesz wine na siebie a wybacz mu , ze flirtowal na gadu i wybacz mu ze cie oklamal w sprawie wyjazdu i wybacz mu jeszcze w przyszlosci jak sie ozeni z kims innym albo jak zostanie ojecem - wybacz mu wszystko - toz to zloto musi byc nie chlopak;-) ;-) ;-) ;-)

Gość hrabiabrunświku
co to w ogóle za pytanie? każdy ma inny próg tolerancji... on zachowuje się nielojalnie wobec Ciebie... jeśli koniecznie chcesz się dowiedzieć na co go jeszcze stać w tym temacie, to brnij w to dalej. 🖐️

Gość ma-rka
Tydzien temu mój okamał mnie w o wiele mniej powazniej sprawie, po 6 latach rozstalismy się, bo facet który kłamie będzie kłamał do konca. Albo chcesz budowac zwiazek na szczerosci i rozmowie, albo bądź z nim dalej.

Gość Bella Jesienią
ale nie skasował tego..wiec wcale tak tego nie ukrywał. Liczył sie z tym, że mozesz to przeczytac... u was brakuje rozmowy.

Gość ggggggggggggr
ja nie wiem jak mam z nim rozmawiać żeby to było konstruktywne

Gość ma-rka
meżczyzni nie umieją rozmawiać, jedym uchem trafia a drugim już wychodzi...

Bella - a moze zapomnial skasowac/albo nie spodziewal sie ze jego dziewczyna to przeczyta, he?? ;-) tak, tak - autorka ma super zwiazek i cudo chlopaka - jak porozmawiaja to juz w ogole bedzie git;-))) hahahahahahhaha

Gość Bella Jesienią
hmmm ale jak nie ma hasła na kompie? to widac jej ufa a do gg jest hasło..wiec skad ona je zna? chyba ze gg loguje sie jak tylko włacza kompa..

Gość ggggggggggggr
no niestety on nie ma zabezpieczonego hasłem

Gość ma-rka
moim zdaniem jesli to nie pierwszy raz i facet po takim stazu juz takie jazdy robi to na wspólną przyszłosc nie mozesz liczyc...

Gość Bella Jesienią
gg od razu mu sie loguje? no to musiał liczyc sie z tym ze przeczytasz. Nie chciał tego ukrywac.

Gość Moja rada 036
ROR, w pełni Cię popieram, bo mądrze mówisz. A jestem kobietą, która od razu z takich szubrawców rezygnowała. Krzyżyk na drogę i kopniaka na księżyc.

""hmmm ale jak nie ma hasła na kompie? to widac jej ufa a do gg jest hasło..wiec skad ona je zna? chyba ze gg loguje sie jak tylko włacza kompa.." hahahahahaha - bo to udany zwiazek jest;-) gdzie obydwie strony sobie ufaja;-)

" gg od razu mu sie loguje? no to musiał liczyc sie z tym ze przeczytasz. Nie chciał tego ukrywac" wiesz co moi wspopracownicy jak wychodza do lazienki to nie zamykaja kompow i nie wylaczaja telefonow - i wiesz co jakos nie grzebie w zadnym z nich - slyszalas o czyms takim jak prywatnosc? nie grzebie sie w cudzej korespondencji nawet jesli jest to kores. naszego chlopaka - tak nakazuje dobry obyczaj kt byc moze nie znasz;-)