Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian54557

Nazwała moje dziecko bękartem

Polecane posty

Gość adrian54557

Jestem po rozwodzie i mam 2 letnią córeczkę. Podczas ostatniej kłótni dziewczyna z którą się spotyka nazwała moje dziecko bękartem. Strasznie mnie to ruszyło... Myślę, że mówi tak, bo nie ma jeszcze swoich dzieci i jest w porównaniu ze mną smarkulą... Ale kocham ją, bardzo... Nie odzywa się już 2 dni. Co mam robić? To ona powinna mnie przeprosić...

Gość gdyby ona miała dziecko też by
to usłyszała od Ciebie. Podobnie córka gdy kiedyś zajdzie w ciąże i zostanie samotną matką to samo usłyszy z Twoich ust, nie rób z tego takiej afery 🖐️

Gość adrian54557
Ja osobiście w życiu bym nie nazwał jej dziecka bękartem, gdyby je miała.

Gość cocojambooo
też bym dzieciaka nie nazwała bękartem, najwyżej użyłabym okreslenia bachor w przypływie irytacji.. słowo "bękart" używaja mało rozgarnięci ludzie bo prawda jest taka że małe dziecko nie ma na to wpływu czy przyszło na świat w małżeństwie czy jego matka jest panną z dzieckiem i nie jest temu winne żeby pogardliwie nazywać je "bękartem"

I chcesz byc z kobieta , ktora Twoje dziecko nzaywa bękartem ?? Po czymś takim odwróciłabym sie na pięcie.

Gość adrian54557
Mam nadzieję, że powiedziała to w złości.

Dla mnie w złosci to można powiedzić ze ktos np. coś bezmyślnie robi, że zachowuje sie głupio itd. , ale nie ocenia i obraża i wykazuje kompleny brak szacunku.Co bedzie w następnej złości ?

Gość kot13
kobiety potrafią być straszne dla nie swoich dzieci- poczytaj autorze topik na rozwodnikach"drugie żony dzieci z poprzednich związków" .Oczywiście w oczy partnerowi nie powiedzą, co naprawdę myślą-po prostu GROZA. twojej dziewczynie wyrwało się w gniewie..

Gość te rozwodnik
ta twoja baba jest na dodatek mało inteligentna i niedouczona, bo bękarty to dzieci pozamałżeńskie, a twoje dziecko rozwodniku, urodziło się chyba w małżeństwie, nieprawdaż? A więc ta twoja nowa baba jest nie tylko złym człowiekiem ale i prymitywem jest. Taka zawsze będzie mieć nienawiść do twojego dziecka i ciebie też ustawi przeciwko twojemu dziecku, tak to z macochami bywa a słabowity chłop ulega wrednej babie bo zwykle jest niewolnikiem swego ptaka. Wracaj ty do żony chłopie , i do dziecka, naprawiaj coś spieprzył i ratuj to coś olał, a dziiwki zostaw w spokoju dla rozwiązłych rozwodników.