Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jytjytjtyjtyjty

BIEGACIE SAMI CZY Z KIMS?

Polecane posty

Gość jytjytjtyjtyjty

Kolezanka wyjechala , ta ktora ze mna biegala i teraz nie mam z kim biegac, opuscilam pare dni i teraz zle sie z tym czuje:P wraca w poniedzialek. Nie wiem jak sie zmotywowac zeby isc samej.. biegacie sami czy z kimś ?

Gość nie biegam wogóle
może właśnie dlatego że nie mam z kim

Gość nie biegam bo wolę siedzieć
na kafe i żreć hamburgery

Gość jytjytjtyjtyjty
a czemu za zimno? Ja mam zamiar nawet w zimie biegac:P co w tym zlego? Kurde za 10 minut mialam biegac, ale samej trudno mi jakos wyjsc:o

Gość jytjytjtyjtyjty
dobra ide:o jak mnie nikt nie zabije czy cos to dam znac :D

Gość jytjytjtyjtyjty
wroooooooooooocilam i jestem z siebie dumna :) biegalam pol godziny bez przerwy , cała koszulka mokra , masakra:D tylko wkurza mnie to ze ludzie nawet z samochodow się gapią :O a co tak malo ludzi biega? nie wierze :P aż teraz mam taki syczący oddech jeśli wiecie o co mi chodzi.:) chyba przesadziłam trochę .

Gość jytjytjtyjtyjty
ee tam :) ja chce schudnac, dla figury wszystko :P myslicie ze powinnam teraz cos zjesc np. jajko i pomidora czy nie ? bede szla gdzies o 22 spac

Gość ja wolęeee
biegać sama :)

Gość ja wolęeee
tylko że od dawna już nie biegam. Poza tym nie mam dobrych butów ani dresów. W czym biegać w taką pogodę?? macie jakies pomysły?

Gość jytjytjtyjtyjty
ja biegam w butach do biegania , dresie i kurtce ( bluza z takim czyms na szyje nie wiem jak to nazwac, ale zakrywa) . Powinnam cos zjesc??

Gość jytjytjtyjtyjty
właśnie jak biegałam z kolezanka to ona po chwili sie zatrzymywala i i tak dalej bieglam sama, a potem mialam wyrzuty sumienia ze ja zostawiam sama i biegam (wiem glupia jestem :D ) tajemnica_on - a ile biegasz?

Gość ja wolęeee
ja też jak kiedyś biegałam to zawsze ze słuchawkami na uszach. Nie lubię biegać z kimś, bo wtedy zawsze się rozmawia i potem mam kolkę :P muszę kupic jakieś buciki do biegania i będę kontynuowac treningi;P

Może bieganie samemu jest bardziej efektywniejsze,ale z kimś napewno przyjemniejsze,poza tym trzeba się dopasować mniej więcej możliwościami,a gdzie biegacie?macie jakieś ulubione miejsca?

Zdarzy się, że sama, ale wolę dla bezpieczeństwa z kimś, więc często z bratem lub siostrą. Jeśli nie chce się im biec, biorą rower lub rolki i jadą przed/za mną. Ja też biegam zimą i nie widzę w tym nic dziwnego ;)

Gość setwststsettes
ja wole biegac z kims bo samemu tak nudno , nie ma sie do kogo odezwac, moga cie napasc i nikt nie bedzie wiedzial o tym.

Gość tjrjtrjukyukuykyu

Gość fghfghfghfgh
ja gram w szachy

Gość jgfjfgjfgjfgjfgjff
a ja w karty

Gość gość
Ja biegam zawsze z koleżanką. Kupiłyśmy sobie nawet takie same koszulki i getry z rough radical i wyglądamy jak siostry bliźniaczki.Ja nie spodziewałam się, że koszulki termoaktywne są takie super.