Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneteeea

Jestem w ciąży, boję się porodu, jest tu ktoś z Poznania?

Polecane posty

Gość Aneteeea

Hej, możecie mi powiedziec jak wyglada poród - tzn jak mocno boli? i czy wy rodziłyscie normalnie czy miałyście cc? ja bardzo bym chciała cesarkę, bo wiem, ze nie zniosę tego cierpienia i bólu. No i przy okazji jak by jakaś dziewczyna była z Poznania to niech napisze swoja opinię, który szpital najlepszyi czy zna jakiegoś dobrego lekarza, który za pieniądze zrobi cesarkę, bo większość to gnoje, które chcą tylko cierpienia i za żadne pieniądze nie dadzą znieczulenia ani nic.. włąsnie ostatnio trafiłam na doktor Fischer, która chciała mi zrobic zabieg w ciąży... pozdrawiam przyszłe mamusie i te,które już urodziły:)

Gość w necie sa filmiki
poogladaj spbie :D i nie dziwie sie, tez bym sie bala :D zwlaszcza jak krocze nacinaja i krew sie leje :O

Gość assffgghhjjkkll
Ja jedno dziecko rodziłam naturalnie, drugie cesarką i powiem ci, że gdybym mogła rodziłabym normalnie, ale miałam wskazania zdrowotne. Cesarka to koszmar. Ty myślisz, że to nie boli? Po zabiegu musiałam leżeć 12 godzin bez ruchu, bo miałam znieczulenie do kręgosłupa. Ból potem jest nie do wytrzymania, trzeba brać środki przeciwbólowe. Porób naturalny to owszem też ból, bo skurcze są mega bolesne, ale potem jest ok, a nie to co po cesarce. Naprawdę polecam rodzić naturalnie, warto się pomęczyć :)

boli oj boli ja rodziłam 10 h małego i mało nie padłam potem cc i o wiele lepiej znosiłam no ale poród boli i to bardzo

Gość bleblulka z poznania
co to znaczy ze dr fischer chciala Ci zrobic zabieg w ciazy???

Gość Aneteeea
poszłam do niej, a ona, że u mnie jest polip i trzeba go natychmiast wyciąć, a ja jestem w 5 miesiącu ciąży!! a słyszałam, że w ciaży nie robi się zabiegow, i nawet mnie nie spytała o zgode tylko poszła do pielegniarki i mówi :prosze wpisac panią na nastepna srode na zabieg polpia, po czym poinformowała mnie, ze koszt to 400 zł......

Gość Aneteeea
wiec sie tak zestresowałam, ze jak przyszłam do domu to krwawiłam, po tym całym jej badaniu, w dodatku w pierścionkach badałą co też cholernie bolało.... no i poszłam do innych lekarzy tzn. 2 innych i każdy z nich powiedział, że polipa nie ma żadnego co najlepsze....

Gość na jakiego chhhhhooja
porod to straszna rzecz

Gość ja w lutym
rodziłam 14 godzin i nikomu nie życzę tego cierpienia, które ja przeszłam ale cesare w koncu zrobili mi a zapłaciłam za nią 2 tysiace

Gość ja płaciłam
doktorowi Rzymskiemu, bardzo dobry specjalista

Gość odebrana
kurwa przeciez mozesz miec znieczulenie!!!!!!! i jak chca za to oplaty to to jest niezgodne z prawem. tak przenajmniej slyszalam w pytaniu na sniadanie

Gość DARIIAA
PODOBNO BOLI TAK JAK WCZASIE OKRESU TYLKO O WIELE MOCNIEJ CZY TO PRAWDA NIE WIEM ALE NIE MARTW SIE KAZDY POROD PRZECHODZI INACZEJ;)