Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana bardzo

pobieraczek.pl czy ktos z was dal sie nabrac? mial z tym stycznosc?

Polecane posty

Gość zestresowana bardzo

witam, jakies 2 tyg moze troche mniej temu chcialam sobie cos sciagnac z internetu, nie pamietam juz co w kazdym razie wyskoczyl mi pobieraczek ze dobra strona do sciagania cos tam cos tam no to zalogowalam sie tam oczywiscie nie podalam prawdziwych danych i jakos wiecej nie weszlam na to... dzis wchodze na mojego meila a tam wiadomosc ze musze zaplacic ponad 90zl a jak nie to bedzie sprawa w sadzie.. serce mi stanelo az , weszlam w internet i ludzie pisza ze to oszusci zeby nic nie placic itp. a ja nie wiem co robic troche sie boje, czy ktos sie logowal tam??

Olej, ich. To naciągacze. Nić Ci nie zrobią. Będą tylko nękać mailami. Ostatecznie możesz zmienić adres.

Gość zestresowana bardzo
ale napewno? :(

Gość zestresowana bardzo
ehh mam nadzieje ze to naprawde tylkonaciagacze i nic nie zrobia

Jak Ci przyślą wezwanie do zapłaty listem poleconym, to zapłacisz. Tylko skąd wezma Twoje dane i adres :-)

Gość tez to mialam
ale zablokowalam nadawce i mam spokoj :)

Gość zestresowana bardzo
dzielwoj a ciebie tez nekali?

Gość figusia121234
Hej:) miałam tak jak ty tylko nic nie ściągnełam nawet a tu non stop maile przychodziły. Wynalazłam na jakiejś stronce info co zrobić, tzn podany był mail jaki należy do nich wysłać. Wysłałam i spokój

Gość zestresowana bardzo
a co wyslalas ? mozesz napisac?

Adres moga wziac od dostawcy internetu, maja przeciez zapisane ip .... a to chyba dziala tak, ze pobierasz plik w sensie kupujesz go i musisz zaplacic normalna cene ...... wiec nie wiem czy to sie da nie zaplacic .....

Gość zestresowana bardzo
prawie 100zl mam placic za cos z czego nie korzystam??

Gość zestresowana bardzo
wypowie sie ktos jeszcze??? :(

Gość isdjekaldnc
kiedyś o pobieraczku było w Uwadze. wysyłają maile z ponagleniami do zapłaty ale nie płać bo nic ci nie zrobią. podobno bardzo duzo ludzi pozwało ich do sądu.

Gość pattti -cja
koniecznie tylko się wyrejestruj bo cały czas u nich wisisz i cały czas będą ci naliczać

Gość sdsdsdswdwsd
OLEJ ICH.

Gość sdsdsdswdwsd
Pan z grubą stopą Adres moga wziac od dostawcy internetu, maja przeciez zapisane ip .... a to chyba dziala tak, ze pobierasz plik w sensie kupujesz go i musisz zaplacic normalna cene ...... wiec nie wiem czy to sie da nie zaplacic ..... A niby na jakiej podstawie prawnej dostawca internetu miałby podać twój adres? Tylko prokurator moze wystąpić z nakazem o udostępnienie danych.

Gość pattti -cja
nie olej tylko należy się wyrejestrować olać można potem tam małym drukiem w regulaminie było o okresie probnym a potem o korzystaniu z pobieraczka za odpłatnością dopóki sie nie wyrejestruje powinna wg umowy płacić olać można, ale po co kwota ma rosnąc? potem będzie się z nimi sądownie użerać?

Gość hurreaa
ja miałam styczność i komornik mi ściągnął :(

Gość zestresowana bardzo
nie da sie wyrejestrowac z tego :O nic im nie zaplace, i zaraz ich jeszcze wyzwe w meilu ! poczytalam troche i wiem teraz ze to oszusci a ludzie na kafe sa wredni i beda mi pisac ze musze placic itp ale nie jestem juz naiwna :D

Gość zestresowana bardzo
po pierwsze to ja moge pozwac ich a nie oni mnie bo maja pirackie gry itp. a poza tym zadnej umowy z nimi nie podpisywalam wiec niech mnie w dupe pocaluja ! wrrr takie mam nerwy

Gość ja sie nabralam
bylam taka przerazona ze szok, opowiedzialam o tym mojemu chlopakowi a on mnie wysmial ze taka naiwna jestem i ze chuja moga mi zrobic. a tutaj link na youtube o nich http://www.youtube.com/watch?v=8tjMQVQu1QQ i pod zadnym pozorem nic nie placcie!

to naciągacze tez tak miałam też mnie straszyli ..na początku się przejęłam ,ale potem kolega powiedział ,że nic mi nie zrobią.

Gość dajcie spokoj.
kolyndara a dawno to bylo?