Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Oj Levviatan

Polecane posty

Myślałeś, że się mnie pozbędziesz i zdołasz mnie oczernić ? Jestem za dużą dziewczynką i za ładną na takiego śmiecia jak Ty.

Gość gskbhfejbfhbkj3er
nie pierdol głupia debilko

Gość cycki pelen szacun poka reszte

ja tylko dowiodłem że to nie twoje zdjęcie a jeśli chcesz udowodnić że to faktycznie twoje to zrób zdjęcie jak trzymasz kartkę z moim nickiem ;p

Stalingrad- Szanowny Levviatan uwaza, ze ukradlam zdjecia otoz tej dziewczynie : http://www.photoblog.pl/ssexual/77215320 Sama prowadze bloga, a wiec wiem skad ma moje zdjecia.. Prosze wejsc sobie w wszystkie wpisy 1 str. ostatnie zdjecia kartka ktora trzymalam miala inny napis :o szkoda ze zostala zamana.. zostaly skradzie rowniez 2 inne zdjecia mojej kolezance :o a na dodatek ups nie ma co dodawac teraz biedna dziewczyna, bo ja porzucilam swojego bloga od kiedy dowiedzialam sie o kopiarstwie, a wiec levi spij dobrze ;)

Gość DuszekZmanierowanejKurfy
po primo.. na zdjeciu jest dziewucha z duzym, za dlugim kinolem i przecietna twarza wiec smiem wierzyc iz sa to twoje foteczki dziewuszko:classic_cool: po secundo.. leviatan, ty zamiast siedziec na babskim forum poszedlbys w koncu do tego posredniaka, moze znajdzie sie jakas praca dla takiego nieudacznika np grabienie lisci lub sprzatanie klatek schodowych :classic_cool:?

Więc nie śmieć internetu, tylko usuwaj jak już ciebie znudził blog. Wydaje mi się, że pewnie skopiowałaś te zdjęcia, chyba, że masz naprawdę swój blog.

szkoda, ze 2 zdjecia swoje, ktora dzisiaj wstawilam w stopke nie widnieja na jej blogu, a wiecie dlaczego ?, bo bidulka nie ma skad skopiowac chyba, ze ja o tym poinformujecie, ze tutaj sa 2 nowe ;)

Gość DuszekZmanierowanejKurfy
dziewczyno jestes mocno przecietna. tysiace takich maszeruje codziennie ulicami :classic_cool: czym ty szpanujesz? zwyczajna uroda i farbowanymi na czern kudlami?

Levvi wlasnie w tym problem.. ze nie dodaje nowych zdjec cipko :P popatrz na date, ale jesli cie to nie przekonuje to posune sie do stopnia kurewsta, ze ci galy wyjda z napisem na piersiach Levviatan Tylko wtedy sie nie spusc przypadkiem.

Gość dcsgfsdf
hahahaaa ja jebie a ten dziób to jakby na stałe do ryja przylepiony uśmiałam sie z owych zdjęć :D:D🖐️

ee czy mi się zdaje czy dziewczyna na pierwszym zdjęciu nie ma pieprzyka na policzku takiego jak ta na 2 ;D Metinta Luxe -> proszę bardzo możesz też dać linka do swojego bloga z którego ona wzięła zdjęcia

Gość dcsgfsdf
metinta zamiast tego hardkoru z cyckami lepiej zdjem okulary :D🖐️ chociaz nie wiem tera co bedzie wiekszym hardkorem, bo bez powodu sie tak ogromnych bryli nie wkłada chyba co :D:D:D🖐️:classic_cool:

Narazie. Cwaniaku ;) I wyszedles na glaba, wstydz sie 21 lat brak dziewczyny, tradzik, prawiczek, ze wsi, bez pracy, kasy ups wydalo sie.

16 godzin to wystarczająco dużo aby przerobić kilkadziesiąt fotek ;p widzisz tylko że ja nie próbuje kogoś oszukać że jestem mega przystojniakiem z kupą kasy ;D