Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia20

Jestem za wysoka ;(

Polecane posty

Gość Natalia20

Mam faceta 175, ja mam 174 i czuję się za wysoka :(.Nie mogę założyć butów na obcasie bo czuję się najwyższa ze wszytskich :/.Mamprzez to strraszne kompleksy :/.Nawet moja mama powiedziała mi,żebym lepiej niekupowała szpilek bo będę oglądać gwiazdy z bliska :/.Mam plan ,żeby skrócić sobie kości udowe i łydki o 8 cm (każdą kość o 4 cm)-wtedy będę mogła nosić szpili i spełni się moje marzenie.Moja najlepsza przyjaciółka nawet mówi,że jestem za wielka :/.Czy ktoś miał już taką operację?

Gość Angela*.
Pierwsze słyszę o takiej operacji... Co to za pomysły? Oglądasz program Top Model? Tam ze wzrostem 174cm uznana byś była za jedną z najniższych - najwyższa dziewczyna ma 185cm i jest bardzo chwalona. Może powinnaś się ze swoim problemem udać raczej do psychologa niż do chirurga?

Gość kot13
ej...jesteś srednio wysoka:-)Popatrz na Carlę Bruni i się nie stresuj:-)

Gość kot13
myślę że za kompleksy możesz"podziękować" Mamie... Może jest kobietą zazdrosną o Twoją figurę, urodę? takie rzeczy się zdarzają niestety...Żadne słowa tak nie bolą jak słowa własnej Mamy.

Natalia ta operacja nie jest warta twojego cierpienia! Masz idealny wzrost! Ja nie chodzę w szpilkach bo są niewygodne, i nie chce mieć zdeformowanych stóp. Inni moga ci tylko pozazdrościć.

Gość akol18
Zamieńmy się: ja ci dam moje 162cm, ty mi oddaj swoje. Chociaż tak naprawdę marzy mi się 180 cm. Bardzo chciała bym mieć tyle. I na pewno nie rezygnowała bym z obcasów.

Gość ddkfkfkfk
To nei ty jesteś za wysoka, tylko twój facet jest kurduplem. Co to jest 175 dla faceta? Jest tylu naprawdę wysokich mężczyzn, a ty sobie znalazłaś konuska i masz teraz problem. A z tą operacją to są jakieś brednie. Nikt ci takiej operacji nie zrobi, chyba na Ukrainie albo w Meksyku. Poza tym przyszło ci do głowy, jakie miałabyś blizny na nogach???

Gość kot13
ludzie nie zdają sobie sprawy, że każda ingerencja w naturę pozostawia jednak ślad...

Nawet nie wspominając o rehabilitacji (ok rok) i kosztach takich operacji (pewnie mnóstwo kasy) pozatym w PL nikt takich operacji nie wykonuje, nawet w Europie nie.

Gość kot13
tak na " chłopski " rozum wydaje mi się że już prędzej się da wydłużyć kośc bo ona narośnie ale skrócenie to jakaś masakra i okaleczenie... Autorko- słowa Mamy rzutują na Twoje wypaczone myślenie o sobie....

Ja mam 175 i może też mi trochę żal, ze nie mogę nosić obacow, ale jaka to tragedia, bez przesady :)

Dziewczyno, nie przesadzaj - 174cm to wcale nie jest aż tak dużo. Sama mam 170cm i chciałabym być troszkę wyższa :) Wysokie kobiety są seksi, poza tym Ty nie jesteś jakoś bardzo wysoka, mam koleżanki powyżej 175cm wzrostu. Zatem nie myśl o żadnej operacji i śmiało zakładaj szpilki! Może niekoniecznie te o 11cm obcasie, ale nieco niższe na pewno możesz ;)

Ja mam 180 i żyję :P Nie wyobrażam sobie skrócenia nóg, jestem wysoka między innymi dlatego ze mam długie i uważam to za poważny atut. A po skróceniu to co? długi tułów i krótkie nóżki? Żadne buty nie są tego warte :P

Gość superbitch
zmien faceta (min. 190cm), matce kaz sie zamknac i szmigaj w szpilach. a jak nadal bedziesz nieszczesliwa to skroc sie o glowe bo wydaje mi sie ze w niej jest problem.

Gość leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mam kolezanke, ktora ma 190 cm. serio! i jest szczesliwa!

Gość interesant 12986
dziewczyno idealny wzrost niczego tam nie skracaj poszukaj najwyzej wyzszego chlopaka bo 175 to nie wiele