Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaldupesciskaaaaa

co robic z takim problemem/facetem ?

Polecane posty

Gość zaldupesciskaaaaa

jestem w stalym zwiazku juz od paru lat. facet jest naprawde porzadny, pracuje ,nie chleje, nie bije. to moj pierwszy i jedyny facet z ktorym spalam. kocham go ,ale mam problem. jeszcze nie udalo mi sie nigdy dojsc . jemu jest dobre zawsze ..a ja? czasem w trakcie zaczynam sie doslownie nudzic. a nie jestem zadna zimna ryba. sama ze soba dochodze bez problemu, potrafie sie niezle podniecic. i czesto mam ochote na ruchanie. marzy mi sie taki wojownik barbarzynca :P, taki prawdziwy facet z lasu . a moj chlop sie ostatnio zapuscil i brzuszek mu urosl .i wyglada jak cieple kluchy .i nie pomaga namawianie na zdrowe odzywianie albo na silke. nie ma czasu, pracuje .ale ja tez pracuje i jakos mam czas zadbac o siebie. w kazdym razie on coraz mniej mnie kreci, mam coraz mniejsza ochote na seks . tylko sobie tego nie wyobrazam jak tak ma byc do konca zycia ? jestesmy po zareczynach....kocham go i nie chce stracic ani sie puszczac . ale tez chce miec dobry seks, bo to mnie naprawde coraz bardziej frustruje. zaczynam sie wkurzac o byle co. ehhh co robic?

Jak to co robić? Technika się liczy. Może po prostu źle to robicie. Jakbyś przybliżyła trochę przynajmniej pozycji jakich stosujecie, jakie rozmiary ma jego penis... No wiesz żeby doradzić to trzeba najpierw znac trochę sytuację. A na siłke to go wyciągnij - pójdź z nim i tez cwicz zeby sobie mogl na cycki popatrzec. A jak bedzie zazdrosny o to ze inni tez patrza to wezmia sie w garsc. :D

Gość nie dobrze
no to musisz jak najszybciej uciekać od niego. Jak ja się zaczęłam nudzić podczas sexu to do rozstania minęło nie wiele czas.

Gość zaldupesciska
ma normalnego. z 17-18 cm . i rozne pozycje . zwykla, n alyzeczke od tylu w wannie na stole ,a kanapie raz nawet w krzakach na polu .

Gość hehhhhhh
to moze pokaz mu jak sama dochodzisz-naucz go robic to co ci sprawia przyjemnosc, rozmawiajacie o tym bo skad facet ma wiedziec ze cos jest nie tak skoro mu tego nie mowisz-wiec jemu sie wydaje ze wszystko to co robi sprawia ci przyjemnosc