Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim us

w dzisiejszych czasach kobiety też muszą się starać

Polecane posty

Gość maxim us

o dobrego mężczyznę czas jak facet zabiegał o wszystko minął tym bardziej , że każda chce być księżniczką , co jest niedopuszczalne czasy się zmieniły i kobiety dziś muszą też walczyć o dobrego faceta powodzenia

Gość proponuje sie stuknac mlotkiem
i zachowywac sie jak mezczyzna, nie jak metrocostam

Gość wwrrr
Amen. Potwierdzam jako kobieta.

niektore zawsze musialy - inne nigdy nie beda musialy bo mezczyzni sami do nich lgna ;-)

Gość wwrrr
Heh, wychodzi na to, ze ja musialam. Pewno dlatego, ze krow nie mam :(

Wwrrr- ukradnij, ale uważaj na ROR, by jej nie zgorszyć. Ona nie robi niczego, co jest sprzeczne z prawem. :D

Gość wwrrr
To moze ja po prostu z pokora spuszcze glowe i dalej sie bede o mojego faceta starac, skoro musze.

Gość Kim 30
ROR niektore zawsze musialy - inne nigdy nie beda musialy bo mezczyzni sami do nich lgna" Podpisuję się pod tym... Aczkolwiek w tym wieku co ja, to trudno mi się oswoić ze zmniejszeniem ilości chętnych i to też jest cios .. dla mojego księźniczkowania.. Tak, są nadal chętni, ale to już jednak nie to ... przyznaje się, jest mi z tym źle ... :(

Gość wwrrr
Miekcy musza byc ci faceci, ktorzy sie wiecznie musza starac o swoje ksiezniczki bez wzajemnosci.

niektore zawsze musialy - inne nigdy nie beda musialy bo mezczyzni sami do nich lgna racja:)

Gość Kim 30
"Miekcy musza byc ci faceci, ktorzy sie wiecznie musza starac o swoje ksiezniczki bez wzajemnosci." Nie miękcy.. Miękcy sami udają księżniczki i dają się wyrywać ... :O lub biorą te, które staną na ich drodze.. Na nas polują zdobywcy ... ci zdobywają wszystko, co im się wymarzy..

Gość wwrrr
Ksiezniczki i ich zdobywcy. Jakie to piekne i idealne. Szkoda, ze tylko w bajkach.

Gość Kim 30
wwrrr - nie tylko w bajkach .. coś co Ciebie nie dotyczy wcale nie oznacza, ze jest tylko w bajkach... Ale przyznaje, że ciężko się z tego wyzwolić.. bo to przyzwyczaja..

Gość Kim 30
Niestety .. choć nie tyle problem w urodzie, co z wiekiem też rosną wymagania... a faceci się żenią i bawią dzieciaki ... nie rozglądają się za innymi.. a nawet jeśli, to nie jest to ten sort, który mnie interesuje.. a Ci co mnie interesują to robią kariery i pracują po 20 h w swoich biurach i też im się starać nie bardzo chce, jak już wyjdą...