Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynkaasss

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

Gość Cytrynkaasss

Cześć faceci :) Chciałabym Was zapytać, czy gdybyscie spotkali na swojej życiowej drodze kobietę z dzieckiem, niekoniecznie pannę, moze rozwódkę czy w trakcie rozwodu chcielibyscie się z nią związać? W sensie czy dziecko /ewentualnie dzieci/ nie przeszkadzałoby Wam w związku z drugą osobą? Potrafilibyście je zaakcpetować? Jestem ciekawa ilu takich mężczyzn jeszcze istnieje, pozdrawiam.

Gość nie jestem facetem
ale powiem ci że w moim otoczeniu jest kilka takich par - dziewczyna ma dziecko z innym, i to nie jest dla nich problem

Gość jesli potrafisz zyc czyms
wiecej niz tym co twoj eks zrobil, powiedzial, zamierza, z kim jest to tak, ale z doswiadczenia wiem, ze bagaz jest dla wiekszosci zbyt duzy mi sie wydaje, ze po kazdym zwiazku trzeba miec czas dla siebie, a wiazac sie dopiero jak sie ze wszystkim upora i zamknie rozdzial w zyciu

Chyba nie, tzn. chyba by nie przeszkadzało. Ale to trudne pytanie dla tego, kto sie z tym jeszcze nie spotkał w realu!:)

Gość nie ma glupichhhh
czy to oszalałaś, chyba, ze byłbym bezpłodny. Wychowywać i zapierdalać jeszcze na czyjegoś bachora. Oszalałaś. Chociaż jak mówią, ze "krowa z cielęciem jest droższa", to jednak wolę bez dziecka/ci.

Gość przegrałem swoje życie__
taaa i jeszcze płacić na nie swoje - rewelacyjna perspektywa :O nigdy w życiu

Gość mieszkam
tylko nasi zacofani mezczyzni Polacy moga byc tak zacofani:( zygac sie chce waszymi opinimi...oblesne dziady!!!!moj przyjaciel zwiazal sie z kobieta ktora ma 2 dzieci....sa najwspanialsza para jaka znam!!!!!

Gość facet to gorszy gatunek ludzki
bo pewnie dałeś dziecku swoje nazwisko i teraz płacisz. Aleś idiota. A biologiczny ojciec dziecka zapewne się śmieje jak zostałeś przez matkę dziecka załatwiony w bambusa. Niejednego takiego znam. Nie wiem, wy faceci jak zobaczycie babską dupę to wam rozum odbiera.

Gość tylko zacofanie mezczyzni
polacy moga byc tak zacofani? wez to kurwa ogarnij :D

Gość do mieszkam
poczekaj jeszcze trochę i zobaczysz, jak ta wspaniała para będzie darła między sobą koty.

Gość 21051981 052011
do autorki -> moj przyjaciel z czasów studenckich w jednek z naszych rozmow przyznał się, iż zastanawiał się czy móglby związać sie z kobieta z przszłoscią, wowczas stwierdził, ze nie chciałby. Zycie rózne kola zatacza - pare miesięcy później oszlalał na punkcie starszej od siebie kobiety, która miała córkę w wieku 14 lat i wesz co? Kocha ją do dziś. Pzdr

Gość dlekkjj
jak zacofani, właśnie zdrowo patrzący na świat, bo jak babsko narobi sobie dzieci to niech sama na nie zapierdala a nie szuka idioty to ich utrzymywania

Gość do 21051981 052011
a moze bardziej kocha córkę jak starą lampucere

akurat z tego co zauważyłem to polacy i tak są najbardziej tolerancyjni w tej kwestii. np. tacy arabi kamieniują kobiety które mają dzieci z nieslubnego łoża

Gość deleklaa
no i u nas tak powinno sie robić, mnie mielibyśmy tego kurewstwa w naszym kraju, bo co 3-4 dziecko to nieślubne

Gość mieszkam
namieszalam....z tym zacofaniem. nie porownujcie prosze arabow do polakow!!!!sadze,ze wlasnie Polakom daleko jest do tolerancji!!!!!

Gość do mieszkam
dlaczego mamy nie porównywać, przecież arab czy polak tak samo człowiek

ja juz mialem chyba z 5 takich sytuacji ze wszystki byloby wręcz jak w bajce, gdyby... no wlasnie, dzieci... sam ich nie mam i tego wymagam od drugiej strony

Mieszkam... Nie wypowiadaj się za wszystkich Polaków!! Za młoda jesteś, jak wnioskuję ze stylu wypowiedzi.:) Znasz jeden przykład z zycia i chcesz z niego zrobić credo dla całego męskiego rodzaju?? A może chcesz nas z arabami porównywać??

Gość tylko nie cudze dzieci wychowy
a ja mam siostrzenice, co miała panną dziecko, wyszła za mąż i co, małżeństwo sie rozleciało min. z powodu panieńskiego dziecka, bo ciągle były z tego powodu kłótnie i została samotną matką ale już 3 dzieci.

Gość mam swoje jajkaaa
o nie, tylko nie cudze dzieci, a co to nie mam jaj, jakby mi ktoś je utrzymywał to mógłbym nawet drużynę piłkarską zrobić.

"Do mieszakm".. Jednak arabi i nie arabi to oddzielny "rodzaj ludzi", i trudno porównywać zachowania pod względem kulturowym. I nie zrozum tego w ten sposób, że uważam ich za gorszy, bądź lepszy rodzaj, nie!:) Ale nasze i ich zachowania nalezy rozpatrywać w powiązaniu z właściwą dla tych grup kulturą i obyczajami.:)

Gość mieszkam
nie porownuje wszystkich Polakow....nie o to chodzi..tylko,ze wg Was kobieta ktorej nie udalo sie w zwiazku i zostala z dzieckiem nie moze miec juz udanego zycia z innym partnerem???

Gość njknj
na pewno jacys sie znajda, ale wiekszosc facetow nie chce kobiety z bagazem w postaci dzieci i to dla mnie zrozumiale. Ludzie chca razem tworzyc rodzine, na poczatku cieszyc sie tylko soba, a nie przebywac z dzieckiem:O Dlaczego nie poszukasz sobie rowniez rozwodnika, ktory ma dzieci?