Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynkaasss

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

Gość mieszkam
Arab i Polak...to dwie rozne kultury...wiec normalne,ze nie bede porownywac!!!!!

Gość trzeba wiedziec z kimmm
to jak kobiecie nie udało się w związku, to niech ta kobieta najpierw dobrze pozna tego faceta a nie najpierw robi dziecko a później ma pretensje, że jej się nie udało, nie robi się dziecka z byle kim. Proste

Gość xsxsxsxsx
mam 5 kolezanek, z ktorymi zwiazali sie mezczyzni choc one mialy dziecko/ci z wczesniejszych zwiazkow- rany boskie! wychowuja te dzieci jak swoje, maja tez wspolne dzieci. moj maz tez mnie wzial z dzieckiem- nawet powiedzial, ze zwrocil na mnie uwage bo poznal mnie jako matke i chcial taka matke dla swoich dzieci- naszych wspolnych

Gość mieszkam
do tajemnica...nie znalazlam sie w takiej sytuacji i nie wiem co bym zrobila...ale mam kolezanki ktore sa zwiazane z mezczyznami ktorzy wychowuja samotnie dziecko.ale to wszystko jest poza granicami Polski i moze dla tego mnie to denerwuje,ze Polacy maja takie problemy

Gość dekajlla
e, to widzę, ze obracasz sie w jakieś patologicznym środowisku, gdzie 5 koleżanek z dziećmi, ty z dzieckiem.

Gość eleonora g.
pytalam kiedys o to swoich dwoch dobrych przyjaciol (26 i 28 lat, kawalerowie, bez dzieci). obydwaj odpowiedzieli ze gdyby sie w kobiecie zakochali to jej dziecko nie byloby zadnym problemem i mogliby sie z taka kobieta zwiazac. myslalam ze to kobiety sa bardziej tolerancyjne w tym wzgledzie ale ja nigdy nie zwiazalabym sie z facetem ktory ma dziecko. teoretycznie jest to lepsza sytuacja poniewaz najczesciej dziecko mieszka z matka, ale odwiedziny, spotykanie z ex, swieta i cala reszta. to za duzo dla mnie. mam czysta karte wiec faceta chce bez rowniez bez zobowiazan. mysle ze dla facetow moze miec tez znaczenie sytuacja w jakiej sie znajdujesz tzn czy spotykasz sie z ojcem dziecka, czy uczestniczy on w jego zyciu i tak dalej. o wiele lepsza sytaucja jest gdy ojciec "nie istnieje" a obecny facet wizac sie z toba i majac powazne zamiary moze wkroczyc w role ojca

mieszkam- to czemu nie poszukasz sobie faceta wśród mieszkańców tego kraju? po co ci polacy skoro pod nosem masz na pęczki cudownych mężczyzn, którzy tylko marzą o wychowywaniu cudzych dzieci?

Gość czyzby baby byly gorszeee
..."kolezanki ktore sa zwiazane z mezczyznami ktorzy wychowuja samotnie .." mam rozumieć, że mężczyźni wychowują dzieci. także wiadomo, faceci nie cchą kobiet z dziećmi, ale kobiety nie patrzą, dla nich liczy się tylko to co jest w spodniach.

Gość mieszkam
patologia???to jest zycie!!i kobieta nie robi sobie dziecka sama...do tego jest tez potrzebny mezczyzna!!! a jezeli taka kobieta z dzieckiem zostala sama bo jej partner nie zyje???to tez do konca zycia ma byc sama?

piszecie tak jakby te dzieci nie chciały mieć rodziny i infekowały wszystko dookoła. Decydując się na taki związek decydujemy się od razu na rodzinę. A jeżeli ojciec/matka to dupek/sucz to nie znaczy że dziecko to chuligan często wręcz przeciwnie. No ale jak komus zależy tylko na seksie i braniu 'bo sie należy' to faktycznie dziecko jest jak kula u nogi.

Gość mieszkam
tajemnica....mam meza:)

Gość mieszkam
bo sama jestem z takiej PATOLOGICZNEJ rodziny...i nigdy ojczymowi nie powidzialam zeby spierd...bo nie jest moim biologicznym ojcem!!!!!bardzo duzo mu zawdzieczam.koniec tematu

Gość do mieszkam
owszem kobieta nie robi sobie sama dziecka, tylko, że kobieta nie musi dawać byle dupkowi dupy, a jak już da to niech sie zabezpiecza. A co do zmarłych facetów, to tutaj nie możesz udowodnić, że kobieta jest dawająca rozpustnicą, bo nie wiadomo czy facet byłby dupkiem.

Gość lolusiaaaa
no to widać jaka ta twoja mamuśka dobra, wcale sie nie dziwię, że wolałaś ojczyma

Gość kiok
takie kobiety powinny poszukac sobie facetow z dziecmi. Sorry, ale wymagac od bezdzietnego, aby nagle bawil sie w tatusia to przegiecie. W ogole nie ma co porownywac zwiazku z bezdzietna i z mamuska. Ludzie jak sie poznaja, biora slub, to dziecko pojawia sie zazwyczaj po paru latach, bo mlodzi chca sie soba nacieszyc, a tutaj masz od razu dzieciaka i to w dodatku nie swojego:O

Gość mieszkam
moj ojciec zmarl jak mialam 4 latka!!!i wypraszam sobie pisac tak o mojej matce.dupku

Gość prosteeeeee
jak ojciec zmarł to jest różnica, bo żyjący ojciec tzn. matka puszczalska z byle kim,

Gość dyżylians
Cytrynkaasss - to nie film, w zyciu takie kobiety raczej moga liczyc tylko na starych, bogatych sponsorow... Iluzja milosci.. Pomysl sama: czy mając możliwość kupienia, nawet w okazyjnej cenie, pieknego domu z ogrodem, w którym miałabyś niechcianego lokatora, którego musisz w dodatku utrzymywać, ograniczając przez to własne możliwości prokreacyjne... Chciałabyś? Pewnie nie. I to nawet pomimo okazyjnej ceny i pieknego domu z ogrodem... Jestes pieknym domem z ogrodem? ...

Gość wluizaaa
no niestety, dzieci to nie przedmiot, ze można je postawić w kącie i nie będą przeszkadzać w związku, przez dzieci najwięcej jest kłótni do tego jeszcze jak sa innego rodzica.

nie moge tego czytac :o zeby było jasne: nie mam dzieci, mężatka nie jestem. a z tego topiku i mądrych wypowiedzi mądrych panów wynika, że tylko kobiety maja nieslubne badz "porozwodowe" dzieci i na dodatek same je sobie robia :o faceci nie maczaja w tym paluchów 😭 a teraz zastanówmy sie, skad taki społeczny odbiór sytuacji? czyzby dlatego, ze faceci w przypadku związkowej porażki olewaja dzieci które zrobili i zostawiaja je kobietom? :o tajemnica_on: gratuluje, ze znalazłes 5 kobiet "jak z bajki". i szczerze podziwiam, ja tylu "bajkowych" facetów na oczy nie widziałam :o i bardzo im gratuluje, ze zdecydowałes sie je zostawic :o oczywiscie nikt nie ma obowiazku wiazac sie z rudym/niskim/wysokim/garbatym ani nawet dzieciatym. to wasz wybór i macie prawo nie chciec. ale uzasadnienia do waszych wyborów są na poziomie -100 :o

Gość gość
Wszystko zależy od wieku partnerów taka prawda :) jeśli są grubo po 30/40 to raczej taki układ nikomu nie przeszkadza, gorzej gdy jest to osoba po 20 roku życia..