Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretka33

Mam dosc samotnosci.Jak kogos poznac?

Polecane posty

Gość hmm a moze by tak
wyjdz do ludzi... na kafe nie spotkasz milosci...

Gość njknj
wyjdz do ludzi... Uwielbiam ten tekst:O

Gość amaretka33
Jedynie chodze do pracy.Mam dziecko wiec jestem na straconej pozzycji.

Gość amaretka33
Gdzie w necie.Mam konto na sypmatii.Nic sie nie dzieje.

To ze masz dziecko w niczym nie przeszkadza az tak bardzo jakby Ci sie wydawało. Pytanie jak wyglądasz, ile masz lat, czym się interesujesz. Bo do tego trzeba dostosować środowisko w którym sobie kogoś szukać. :)

Gość amaretka33
Mam 26 lat.Eyglad- 174 cm wzrostu,waga 55 kg, brunetka , niebiesie oczy. Pracuje, mam mieszkanie.Lubie sport, dobry film ksiazke.Spacerki.

Gość jaaaa...,
popracuj trochę nad sobą, nowa fryzura, siłownia, dieta, odśwież garderobę, a zobaczysz, że od razu lepiej się poczujesz, co przełoży się na twoje zachowanie. staniesz się pewniejsza siebie. może wtedy ktoś zwróci na ciebie uwagę

A żeby sobie ułatwić nieco to nie kryj się z tym ze masz dziecko. :) Jak ucieknie znajomy to nie stracisz przynajmniej cennego czasu. :P

Gość amaretka33
PO co mi nowa fryura ciuch.Jak ja i tak tylko w domu.Rana do pracy po pracy po dziecko do zlobka i do domu.

Gość amaretka33
Odrazu mowie ze mam dziecko.Lubie jasne sytuacje.

Kobieto! Całe życie przed Tobą. Zacznij na siebie zwracać dyskretnie uwagę /nie ubierać sie jak k..., tylko poprostu starać się być atrakcyjną/. Tylko nie lec na pierwszego lepszego by dziecka nie krzywdzić! On nie może być patologiczny. Cóż... Mam już kobietę ale jakbym nie miał to bym się pewnie skusił... :p

u samotnych matek jest przynajmniej ta klarownosc ze nigdy nie wstydza sie swych dzieci, przeciwnie- sa z nich dumne chociaz wiedza jak to dziala na wolnych facetów. za to je cenie i szczerze zycze ułożenia sobie życia :)

Heh. Najlepiej się kogoś poznaje na wakacjach tak w ogóle. :) Tego z kim masz dziecko to jak poznałaś? Pewnie też na wakacjach /nie musisz mi na to odp., to pyt. retoryczne:)/

Gość amaretka33
Nikt nawet na ulicy nie zwaca uwagi.Boja tylko z dieckiem.A faceci mysla ze zajeta.Niegdzie nie chodze na piwo.Cy do pabu.Wiec jak kogos poznac?

Gość amaretka33
Na ulicy.Poprosil o ognia i tak sie zaczelo.

To tu może bedzie to samo. :) No najciężej to jest jak nie ma z kim dziecka zostawic na trochę. :) Ja na ten przykład nawet na te z dzieckiem zwracałem uwagę. Przecież mamy z 30% rozwodów więc co trzecia z dzieckiem jest wolna. :p

Gość amaretka33
ciezko ponac jak sie siedzi tylko w domu.

A. To gorzej trochę jest. Ale masz portal społecznościowy - zadbaj o jego wygląd i spreparuj to tak żeby Twoje życie wyglądało tam na no stress i w ogóle. Polecam facebooka. Bo zapewniam Cie, że jako brunetka miałabyś wzięcie /szczególnie jeśli masz odp. rozmiary no wiesz... xD/ i każdy nowo poznany facet na ktorym wywrzesz wrazenie bez wzgledu na to czy masz dziecko czy nie, bedzie zagladal na Twój portal społecznościowy i tym co tam zobaczy moze się pokierowac. :) Zadbaj o to byś była uśmiechnięta tam, pełna życia no wiesz - autoreklama. :p

Znam ten ból... ja jestem wprawdzie bez dziecka, ale po rozwodzie.. nie jest łatwo poznac kogoś nowego, sensownego :(

Gość amaretka33
Kolejny samotny weekend.Mam tego dosc.

Gość nnNoName
americano jak mozna kogos poznać przez facebooka?? amaretka nie łam się, mam kolezanke, ktora poznala fajnego faceta, ktoremu nie przeszakdzalo to ze ma dziecko. sa tacy:) glowa do gory, uda Ci sie takiego znalezc, musisz byc optymistka;)