Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretka33

Mam dosc samotnosci.Jak kogos poznac?

Polecane posty

Gość nnNoName
hehe a jak spotkam kogos na ulicy to mam sie go zapytac jak sie nazywa zeby to wszystko sprawdzic?

Ej sorry. A jak kogos spotkasz na ulicy to od razu masz na niego ochote? Boże co za ludzie. Jak wiesz lepiej to ok. Gratuluje.

Gość nnNoName
Napisałes: "Np. spotykasz fajną dziewczynę na mieście ale chcesz się o niej czegos wiecej dowiedziec. To gdzie szukasz info?" ja nie mowie ze wiem lepiej ale zrozumialam ze chodzi o nowo poznana osobe, zdziwilo mnie to bo nie mam zwyczaju pytac o nazwisko, dlatego zapytalam. a ty co sie tak irytujesz, zly dzien masz?

nnNoName No troche zly dzien. :) Przepraszam. :p Uzylem sobie takiego skrotu myslowego. Nowo poznana czyli juz cos o sobie tam wiemy, przynajmniej imie, nazwisko i takie tam. :p

Gość nnNoName
Przeprosiny przyjete:) a no to teraz juz rozumiem:)

Gość takizwykły
Ja jestem zainteresowany napisz na ten adres marfai@gazeta.pl

Gość idz na calosccccc!!!
no wlasnie ja tez mam dosc i nie wiem juz co robic zeby poznac kogos porzadnego ;( chlip, chlip

Gość brunerek
nadal jesteś samotna

Gość monfis
szukaj portali gdzie dużo się pisze i wstawia zdjęć. nawet gg badoo itp. zamiast biadolic ze masz bagaż w postaci dziecka napisz że jesteś odpowiedzialną mamą stabilną finasowo. jesteś wysoka biust pewnie też masz ładny. wbij na jakiś czat tematyczny według swoich zainteresowań i zamiast siedzieć na fb poszukaj czegoś s surowym czatem i zdięciami bo inne funkcje jak gry zapoznawcze zaczepki tablice i ch*j wie co tylko marnują twój czas i nabijają kasę na reklamach. jest tylu facetów wolnych że możesz ich sobie wybierać jak koguta na targu tylko zmień nastawienie.

Gość gość
tylko czy kogut wybierze ciebie

Gość gość
dla rozrywki kazdy kogut raz moze dziobnac

Gość irena70000
Taaa mi też mówiono "dziewczyno ogarnij się i wyjdź do ludzi" albo koleżanki wyciągały mnie do klubów - weź i w takim klubie poznaj kogoś ciekawego, większość pijana, głośno... szkoda gadać. Wolałam na spokojnie poznać kogoś przez internet, zarejestrowałam się na sympatiaplus i teraz prowadzę konwersacje na spokojnie, mam już jedno spotkanie za sobą, było fajnie zobaczymy czy się z tego coś rozwinie

Gość gość
Tez jestem tam zarejestrowana ale od niedawna więc pewnie na prawdziwą miłość jeszcze poczekam :) na razie "coś" się powoli rozwija :))

Gość wesna1388
Niekoniecznie, mi się podoba to ze na wstępie jest ten piętnastominutowy test który bardzo dokładnie okresla mnie a co za tym idzie - partnera jakiego szukam, wg mnie to skraca czas "rozwijania" jak to ujęłaś ;)

Gość gość
na czatach mozesz poznac

Gość gość
Byłam z chłopakiem jakieś 9 miesięcy. Tak właściwie to nasz związek od początku był zupełnie inny niż wszystkie. Znamy się od zawsze, mieszkamy kawałek od siebie i jakoś tak cały czas się mijaliśmy. W końcu się spotkaliśmy. Spotykaliśmy się coraz częściej i częściej, ja się zaangażowałam, on cały czas wszystko olewał. W końcu się w nim zakochałam, wybaczałam mu wszystko, pozwalałam na wszystko, byłam na każde jego zawołanie. Minęły 2 miesiące i jego stosunek do mnie diametralnie się zmienił. powiedział mi ze mnie kocha, było cudownie. Po 2 miesiącach powiedziała mi że mnie jednak nie kocha, to co czuje nie jest takie silne jak na początku, myślałam że to koniec, ale on powiedział że chce być ze mną ,jest mu ze mną dobrze i uczucie na pewno przyjdzie. przez ten czas rzeczywiście było na prawdę cudownie, był dla mnie czuły,słodki, uroczy, byliśmy dla siebie wszystkim, zbliżały się walentynki (przeczuwałam ze to właśnie wtedy powie mi ze znów mnie pokochał bo wszystko na to wskazywało) ale jednak się przeliczyłam. 2 tygodnie po walentynkach,z dnia na dzień, bez kłótni, tak po prostu powiedział ze to koniec. że próbował, ale nic nie czuje. A ja nie mogłam patrzeć jak on odchodzi. Zamówiłam rytuał z http://urokmilosny24.pl i czekałam na to co się stanie. Po jakichś 3 miesiącach on błagał mnie o danie mu szansy!!! Jestem naprawdę szczęsliwa, odzyskałam radosć życia.

Gość gość
Ja bez dziecka,panna,nie gruba nie chuda(165\52),duże miasto,często wychodze ,mam prace,mieszkanie i tez nic. Wiec chyba brak szczęśliwego przypadku,albo jeszcze nie czas.

Gość gość
A ja zacząłem używać najskuteczniejszych feromonow na rynku z pherowin.pl i nie mam już kłopotów z dziewczynami. Rzeczywiście dają radę. A do 23 roku życia byłem prawiczkiem....

Gość gość
wypierd... z tymi ferogooownami

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.

Gość gość
U mnie też przyszedł taki okres, że czułam się samotna... pomogła mi ta stronka http://snapczat.pl/ miło czasem porozmawiać z kimś kto nas nie zna, nie ocenia

Gość gość
Teraz internet daje nam ogrom możliwośći, możemy wejść na przykład na https://kochaj.pl/ i poznać wiele super osób :) wystarczy chcieć i trochę się postarać