Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

espees

nie umiem zasnąć :/

Polecane posty

Gość kitsune gomenee
Napij sie rumianku :) może pomoże

Gość seksowna kobietka
ale ze espes jest wkurwiający to też prawda ;)

No fajnie, fajnie. Trochę bym Cię pokokietował, bo wydajesz się sympatyczna w swojej ordynarności, tylko mi się kurewnie nie chce... Lubisz rybę w occie?

gotowana jest dobra w zupie rybnej. Albo w galarecie. Można inaczej? Wędzona, spoko. Ja w ogóle armatorem jestem. Wczoraj wpierdalałem z desperacji surowego tuńczyka i maślaną. Przez chwilę poczułem się katolikiem. Amatorem.

Gość seksowna kobietka
prosze prosze, mamy na kafe dziewice, prawiczków, puszczalskie, matki samotne i matkiu polki... ale armatorów tu ci jeszcze nie było :D witam serdecznie kolege z pięknego poznania ;)

Gość seksowna kobietka
ja lubie tylko wędzone (wszystkie) oraz smazonego łososia tudziez tunczyka na surowo ;)

seksowna kokietka, no, no, no. Nie chce przerywac hurra optymizmu, ale koniec koncow poprawilem sie z armatora na amatora, ale to tez nie jest chyba zle ;] a poznan zaiste piekny bywa, jezeli juz trzymamy sie optymistycznej nuty i dobrych prognostykow. Wydaje mnie sie, ze tym amatorem wpadlem w kafeteryjna przecietnosc ;P coz, c'est la vie...

naucz, galareta jest dobra, zwlaszcza z karpia, ale ja w ogole lubie ryby jadace mulem. Fladra, tilapia, malyna! Jak bedziesz robic rybe, sprosisz? Bywam sprosny na takie okazje. A przynajmniej glodny. Ale to mi wystarcza. Latwiej glod nasycic niz zbereznosci.

dobra, nie wiem, czy wam sie chwalilem, ze mam gastro, w kazdym razie mam... kleo, jest dobra, a ja zagladam do lodowki i co? Nie mam zadnego gotowca i to jest straszne... albo parowke ugotuje... naucz, wulgarna i leniwa. Wyjdz za mnie. Tylko jutro, teraz zmierzam do wyra 🖐️