Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfhdifuhdufdufhidufiufiduhfi

zdradziłam mojego faceta

Polecane posty

dziś. kilkadziesiąt minut temu. nagle oprzytomniałam, umieram z poczucia winy, zle mi z tym.

jestem glupia,durna i sie nienawidze. mam słabość do tego drugiego, dziś uległam calowaliśmy sie. nie spałam z nim. nic z tych rzeczy. nie wiem czego oczekuje. nikt nawet nie musi odpowiadac, poprsyu zaluje i zle mi z tym. chwila chwila ale ja to czuje i pamietam.i co dalej.

a zatem piekne imie...i piekne nazwisko:) ja Pawel,i nie boje sie przedstawic poniewaz nie wyslano jeszcze za mna listu gonczego;-)

Pfffff tam, list nie jest do niczego potrzebny na kafe. Starczy, ze zdradzisz pierwsza literke imienia i juz cie namierzy jakas Frela :o nie chce wisiec na kafe razem z nazwiskiem i adresem tudziez rozmiarem buta niczym sossss vel. Paweł Sosna czy inna polomargarita 😭

Trudno to nazwać "podziekowaniem". Wybacz, ale cenie sobie merytoryczna dyskusje, a skwitowanie czyjejs wypowiedzi słowami "mysle jak mysle i mnie pierdoli co o tym myslisz" jest tak jakby sUabe :o to po co w ogóle zaczynasz :( dzis na kafe ciezko o ciekawa wymiane swiatopogladowa :(

Gość z tepym andrzejkiem
to sie mozesz najwyzej plynami wymienic 🖐️

wiesz,tak naprawde to byl taki topik gdzie sie fajnie pisalo,ponad 8 tys wpisow,dopoki nie zaczelo sie sciemniac o religii! dlaczego tak jest w polsce? zyj i pozwol zyc!

no wlasnie. zyj i pozwol zyc innym wkoncu. ciebie to juz chyba nie powinno interere co sie polsce dzieje 🖐️

:(