Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waaassste time

czy komus podobaja sie bardziej puszyste dziewczyny od chudych i szczuplych?

Polecane posty

Gość waaassste time

nie wiem, czy mam szanse na zwiazek, mam 18 lat

Gość powazny objaw neurologiczny
wole szczuple, ale nie chude z normalna waga taka dla przykladu 170 i 60-62kg a szanse na zwiazek masz, waga nie swiadczy o wartosciach jakie posiadasz jako kobieta

Gość wrangler5454
to zalezy co masz na mysli przez słowo puszyste. Jesli 70 kg to mozesz sie podobac Jednak powyzej tej wagi raczej dziewczyna nie jest atrakcyjna

Gość przegrałem swoje życie__
kwestia gustu, masa jest facetów, którzy chcieliby mieć krąglejszą kobietę, tylko po prostu ściemniają, że kręcą ich szczupłe

Gość wrangler5454
zasada jest prosta- im wiecej wazysz tym mniej atrakcyjna jestes . Do 70 kg atrakcyjnosc spada liniowiowo , a potem szybciej - do potęgi 3

Gość waaassste time
mialam chlopaka, z ktorym musialam sie rozstac ze wzgledu na jego prace i mam wrazenie, ze juz z nikim nie bede nie jestem gruba, mam kilka kg za duzo, ale ilekroc probuje sie odchudzac automatycznie pojawiaja sie bole zoladka, wypadajace garsciami wlosy (mam anemie) i jestem nerwowa.

sprobuj Dukana, swietna dietka i traci sie ladnie na wadze

Gość waaassste time
waze 59kg przy wzroscie 160

Gość przegrałem swoje życie__
skoro już kiedyś miałaś faceta, to dlaczego miałabyś nie mieć następnego ? więcej wiary w siebie :)

Gość Dzonny Bee
Mnie sie podobaja takie kobiety, oczywiscie nie chodzi o przesadne kraglosci, ale jak jest troche kg wiecej to super :) Przynajmniej taka kobieta nie jest namiastka Schwarzeneggera, nie lubie miesni u kobiet.

Gość inrzynier Gamoń
nadchodzi podobno ostra zima więc tłuste otyłe kobiety będą pożądane

Gość waaassste time
probowalam dukana, ale nie mam wystarczajaco duzo wytrwalosci i samozaparcia :(

a o jak puszystych mówimy i o jak szczupłych? ;) też dużo zależy jak się te kilogramy rozkładają ;)

Gość Dzonny Bee
Wymiary masz jak najbardziej OK!!! A masz fotke samej figury?

to faze uderzeniowa rob nie 5/5 tylko 1/1 raz proteiny nastepny dzien warzywa

Gość wrangler5454
zasada jest prosta dziewczyna ktora wazy 70 kg bedzie 2 razy mniej atrakcyjna niz taka ktora ma wage 50 kg A Jesli wazysz 90 kg bedziesz juz 8 razy mniej atrakcyjna . 70 kg to granica po ktorej przekroczeniu atrakcyjnosc spada 2-3 razy szybciej razem z kilogramami . To proste

Gość Rum-cajs
to nic fajnego przytulić się do kościotrupa i nad ranem obudzić się z jej żebrem wbitym w nerkę lub wątrobe albo obudzić się bez oka

Gość waaassste time
poznalam go kiedy bylam chuda, potem depresja - zaczelam opychac sie jak glupia, nastepnie nabawilam sie jakis problemow z zoladkiem, chyba ZJD. dodatkowo nerwica i tak oto wygladam jak wygladam

Gość wrangler5454
wiem, ale nic na to nie poradze :(

Gość Yellaaa
ale wy ściemniacie kobity:O przestancie się pocieszać .. która to napisała z tym,ze zaden koles nie chce mieć chudej dziewczyny bo się obojczyki i wszystkie kości wbijają i ze to zadna przyjemność :O no błagam cię o czym ty mówisz.. albo,ze teraz zimno trzba miec tłuszczyk..przypominam,ze tłuszcz to nie są zadne krągłości ! to są fałdy obrzydliwego tłuszczu ,który wygląda strasznie jeśli o to nie zdbamy.. krągłości moze miec i szczupła osoba.. szersze biodra,nie łączące się uda ,ładne proste chude nogi ,delikatne ramionka ,"długa" szczupła szyja ,wysoka w miare .. niestety,ale takie są kanny piękna i ktos tam pisze,ze powyżej 70kg juz masakrycznie spada atrakcyjnośc kobiety .. ja bym powiedziala,ze juz po 65kg to nie jest dobrze... sama mam 172 waże 55kg i się "odchudzam" stosuje diete do 1000kcal ,nie głodząc się przy tym,tylko skurczyłam żołądek .. jestem na niej 8dzień i czuje się świetnie .. spróbujcie czegos racjonalnego.. zadne głodówki to juz przezylam i lekko mnie na szpital powiało..

Gość juz mezatkaa
glupias jjest dziewczyno. ta wyzej oczywiscie.

Gość waaassste time
powazny objaw - moze jeszcze raz sprobuje, chociaz pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie zdjecia moze poszukam, chociaz nie wiem czy mam takie, zeby bylo cos widac

jak masz tak malo do stracenia to sprobuj 1/1 wtedy sie nie zalamiesz:) pozdro

Gość wrangler545454
dziewczyna ktora wazy 70 kg bedzie 2 razy mniej atrakcyjna niz taka ktora ma wage 50 kg A Jesli wazysz 90 kg bedziesz juz 8 razy mniej atrakcyjna . wiec ta zadada do ktorej nalezy sie stosowac sprawdza sie w przypadku tego zdjecia .