Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pitole mam dość!

OLAŁ MNIE!! :(

Polecane posty

Gość ja pitole mam dość!

Podoba mi się pewien facet, weszłam na jego profil na nk i z nadzieją, że cos napisze do mnie, a ten też wszedł na moje konto i na tym się skończyło. wiem ze to chooojowy problem ale kurde, chyba sie bujnęłam...:( i boli mnie to...

Gość bejbe bejbe 23
to że weszłaś na jego profil nie oznacza że od razu napisze do Ciebie... napisz mu jakiś komentarz czy wiadomośc..

Gość ja pitole mam dość!
Przede wszystkim dziękuje, ze przeczytałaś te moje wypociny:) tylko chodzi o to,że sie wstydze, jestem strasznie nieśmiała:( boję sie reakcji i wgl ja go dziennie widuję...

japitolę:) A może on tez jest nieśmiały i czeka na znak z Twojej strony??:)

Gość bejbe bejbe 23
hmm... no wiesz... ale komentarz to znowu nic takiego... jeśli Ci się podoba to byłaby dobra opcja i zobaczyłabyś czy też coś Ci napisze... a on chodzi do Twojej szkoły?? Czy jest z Twojej miejscowości?

Gość ja pitole mam dość!
Jejku, ale ja w życiu nie napisze:O a takbym chciała...

Gość ja pitole mam dość!
tak do szkoły chodzimy do tego samego liceum...ja jestem z innej miejcowoscie

ja pitole mam dość ! ..nie lamentuj, nic się za Ciebie samo nie zrobi!!:) Jeżeli go codziennie widujesz, to powiedz mu z miłym usmiechem "cześć" i dodaj, wiesz, wlazłam na twój profil w NK!:) I będzie git, zacznie się rozmowa i poleci juz samo.Odwagi!!;)

Gość bejbe bejbe 23
no właśnie powiedz mu cześć... jeśli sie na to przełamiesz?? a później jakoś rozmowa się potoczy...

Gość ja pitole mam dość!
dziękuję wam:) jasna kurwa-Tobie tez:D tyle ze ja tej odwagi cholernej nie moge u siebie odnalezc. zawsze czekam na gest ze strony faceta, bo ja nie moge nic zrobić pomimo wielu chęci:( jakaś blokada czy cos...

Gość ja pitole mam dość!
przecież jestem najpiękniejsza tak mówi mój ojciec gdy do mniew do łózka przychodz

Gość ja pitole mam dość!
spierdalaj podszywie! wynocha:)

ja pitole mam dość! ... Jak go zobaczysz, odetchnij głęboko, zamknij oczy i powiedz głosno CZEŚĆ!!! Później juz nie będzisz miała wyjścia, i musisz dalej nawijać, gdy sie odezwie .:) On na pewno juz dawna na czeka na Twoje odezwanie. Nie marnuj szansy na miłą znnajomość, uwierz nam, i uwierz w siebie dziewczyno:)

Gość ja pitole mam dość!
frajer mnie ruchać nie chce , co on sobie myśli to ja mu zaszczyt i łaskę robię i laskę codziennie z połykiem a on mi orgazmów zrobić nie chce

Gość bejbe bejbe 23
nie wiem co ludzie widzą w takim bezsensownym podszywaniu się :/ to jest żałosne!!

Co widzą w podszywaniu???:) To jest trolling, a robia to ludzie z zaburzeniami osobowości. I teraz zaleznie od wieku trolla, inny jest motyw jego działania. Ogólnie jest to skutkiem trudności tej osoby w kontaktach społecznych, osoby te sa niestabilne emocjonalnie, impulsywne, zaczepne. Prowokuja otoczenie do konfliktów. Przyczyna jest niskie poczucie wlasnej wartości i silna potrzeba bycia zuważonym.:) Jest wiele innych jeszcze charakterystycznych cech właściwych dla dzialania troli. W każdym razie, normalnemu, zdrowemu człowiekowi dośc trudno jest pojąć motywy ich działania. Oni sa biedni w sumie, ale nienośni, jak daje sie zauważyć:)>

Gość Boje sie kurcze
nie moja droga [ w utrzymaniu] to jest kpina z beznadziejnych osób z beznadziejnie głupimi problemami.

Gość real twardziel
widocznie jesteś poniżej jego poziomu. atrakcyjne, przebojowe kobiety nie zakładają takich tematów ;)

Gość ja pitole mam dość!
A co mają zrobić mniej atrakcyjne kobiety, i te bardziej nieśmiałe?? Powiesić się, utopić??? Mądrale wszystkowiedzący.:) Oczekuję porady, nie krytyki. Jeżeli nawet krytyki, to konstruktywnej, nie zlośliwej. A propo...w kościele dzisiaj byliscie na pewno,..i jaki pozytek z tego???. zmarnowany Wasz czas i zmarnowany wysiłek kapłana.

Gość ja pitole mam dość!
Hej to ja:D sorki ze mnie nie było ale miałam obiad i tak zleciało:) DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA ZA PORADY, JESTEŚCIE KOCHANE:D Ja nie uważam siebie za moało atrakcyjna, wrecz przeciwnie:) ostatnio uwierzyłam w siebie i efekty sa:) Tylko mam ostatnio pecha w miłości:(

Gość ja pitole mam dość!
a tera idę się wysrać po obiadku

Gość ja pitole mam dość!
powiedziałam abys sie wyniósł:D

...ale ja nie nie jestem kochan -a, a raczej -y;) A że nie masz szczęścia chwilowo,..poczekaj, przyjdzie na pewno.:)

Cytat:"A co mają zrobić mniej atrakcyjne kobiety, i te bardziej nieśmiałe??" Tutaj nikt nie podejrzewa, że jesteś malo atrakcyjna!! - to ogólne zapytanie do przemądrzałych forumowiczów, o taki wlasnie rodzaj dziewczyn i kobiet prawda??;)

..ojjj:O..pomiędzy wyrazem " ..kobiet a prawda" zabrakło przecinka:)

Gość ja pitole mam dość!
:) spokoju mi nie daje ta sytuacja. Bo zagadc boję sie i raczej tego nie zrobie, a z drugiej strony jak sobie pomysle ze ktoras mi go zgarnie to az mnie dreszcze przechodzą, już przeszłam taką sytuacje raz i więcej nie chcę:(

Gość ja pitole mam dość!
sias, olej przecinek:D

:O..jeżeli niczego sobie facio, to na bank któraś Ci go zgarnie. Więc nic, tylllko działać. Najlepiej od razu, napisz do niego na NK, że cieszysz się na jutrzejszy dzień. jak zapyta dlaczego, to, powiedz, że mu jutro osbiście powiesz.:)

Gość ja pitole mam dość!
to była moja pierwsza nadzieja na to , że bede miała chłopaka, mam nadwagę mimo to on jakoś mi tę nadzieję dał , a tu inna lafirynda bedzie go miała , i będzie jego samochodem takim ładnym - drogim na raty jeżdziła