Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje dolegliwosci

nie wiem, co sie dzieje z moim brzuchem

Polecane posty

Gość moje dolegliwosci

witam, Moje dolegliwosci sa od zawsze ale nasily sie niedawno. Mialam infekcje cewki. Pieczenie przy oddawaniu moczu, non stop parcie na pecherz. zazylam Cipronex ale niestety tylko kilka tabletek. Juz jako tako bylo lepiej. Cierpie tez na zaparcia. poradzono mi bym na czczo wpyijala wode z miodem i cytryna. Robilam tak od kilku dni, plus raz dziennie herbata zielona. I wlasnie od czasu picia oby tych rzeczy zaczelam miec mega wzdecia i parcie na pecherz-ale nie tak jak przy infekcji kilka kropel, tylko kilka razy dziennie normalne ilosci jakbym nie wiem ile pila, ale pieczenie pozostalo. Co to moze byc? Jesli macie jakies pomysly to piszcie. Ja musze zmykac-zajrze wieczorem. Pozdrawiam

Gość ale suchar
OCZYWISTA SPRAWA, po antybiotyku masz wyjałowioną florę bakteryjną pij kefiry, maślankę, unikaj cukru

też miałam objawy zapalenia dróg moczowych bardzo pomógl mi wyciąg z bratka, po nim objawy znacznie się zmniejszyły - tylko trzeba brać regularnie i kupiłam w aptece takie pastylki do ssania na zapalenie dróg moczowych, niestety nie pamietam nazwy, ale chyba nie ma wielu rodzajow pastylek do ssania na drogi moczowe :P

widac ze nie wyleczylas pecherza. pij duzo herbaty z zurawiny, a najlepiej idz do lekarza. herbata zielona jest bardzo moczopedna (przynajmniej na mnie tak dziala, po wypiciu kubka co 15 minut chodze do kibla), moze na ciebie tez tak dziala - chociaz jesli pijesz tylko 1 raz dziennie to raczej nie powinnas caly dzien odczuwac potrzeby sikania

Gość moje dolegliwosci
dziekuje za odpowiedzi. rzeczywscie infekcja chyba nie jest wyleczona.