Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna rzeczywistośc polska

ciekawe, czy matka tej biednej Karinki piła i paliła w trakcie ciąży

Polecane posty

Gość smutna rzeczywistośc polska

za takie narażanie zdrowia dziecka winna być zastosowana sterylizacja

nie wiadomo, czy piła i paliła, ale pewno bardzo lubiła dawać albo musiała dawać chłopu, jak się nachlał i babę za grzywę i pod siebie z grubej rury, a jak miała chcicę w dni płodne, to ona jego za kutasa i na jeżdzca z błogosławieństwem ksiendza proboszcza, że tak im się darzy w dzieciach, a reszta tych głupich palantów, co płacą podatki wychowa bachorów i chwile przyjemności, yebliwej baby...

Ja się dziwię, że ta kobieta zdecydowała się wystąpić w telewizji. Po czymś takim stuliłabym dziób i w końcu zajęłabym się porządnie dzieckiem.

Gość Edmunt Pipa
nic już z tego dziecka nie będzie tylko obciążenie dla podatników, a tyle dzieci czeka na przeszczep.....

Gość nic takiego
jak ktoś jest głupi i nei myśli co robi to tak jest płodziła bez namysłu dzieci nie zastanawiała się że nie można zostawiać bez opieki niepełnosprawnego umysłowo dziecka a wy sądzicie że taka osoba zastnaowi się zanim otworzy gębę przed kamerą ? no żal najbardziej mnie śmieszy reakcja opieki społecznej, nagle po tragedii zauważyli że rodzina jest patologiczna i nie powinna zajmować się dziećmi to chyba dało się zaobserwować już gdy dorobili się czwartego dzieciaka naiwny jest ktoś kto sądzi że mając 10 dzieci ktoś jest w stanie sprawować odpowiednią opiekę nad niepełnosprawnym dzieckiem....do tego potrzeba czasu, miłości, zaangażowania i dodatkowo kasy.... w tej rodzinie brakowało wszystkiego, przede wszystkim wyobraźni i odpowiedzialności, bo kto odpowiedzialny produkuje kolejne dzieci bez odrobiny refleksji ? kto pozwala choremu dziecku chodzić do lasu bez opieki ?

Gość .NATALA..............
Dzisiaj Karinka została przewieziona do szpitala w Gdyni.Na siłe chcą uratować jej stópki. OBY SIE UDAŁO!!!!!BIEDNE DZIECKO!!!!

Gość nic takiego
co jej po stopach skoro i tak jest upośledzona ? ze stopami czy bez i tak będzie obciążeniem dla społeczeństwa

Gość kolejny typ ktory
pracuje w MOPR-rze i niedobrze mi sie robi jak widze ze w rodzinach patologicznych rodza sie kolejne dzieci,gdzie matki pija i pala w ciazy:O nie rozumiem,dlaczego w tym kraju nie mozna wprowadzic przymusowych sterylizacji dla takich pseudo kobiet?

sossssssssss albo, żeś się z drzewka iglastego zerwała, albo nie oglądasz tv.....od kilku dni w każdym dzienniku trąbią o dziecku, co się sześć dni błąkało po lesie, a ty mnie od zboczeńców wyzywasz???

Gość nic takiego
no i śmiech na sali: dwoje rodziców, jakaś babcia, 9 dzieci....a Karinka sama do lasu poszła i nikt nie zauważył..... chyba wszyscy leżeli narąbani i ktoś musiał iść grzybów nazbierać na obiad ;-)

hehhe , ojej to ta dziewczynka 10 letnia co sie zgubiła?? ale myslalam ze ona jest z kochającej rodziny :( ta co zabładzila na grzybach ?

koszmarna sprawa, dziecko mało co kontaktujące z otoczeniem, samo tyle nocy w lesie, mimo całego swojego cynizmu, jest mi go nad wyraz szkoda....możliwe, że było wykorzystywane przez jakiegoś zboczeńca, i mimo takiego zimna nie zamarło, tragedia, i jeszcze , jak ogladam to tłuste babsko w tv, koszmar....

to jest nasz spadek odziedziczny po PRL, popegierowska spuścizna, na Mazurach, na wschodzie Polski, a jak widzę tych przygłupów jak pilnują krzyża i tego barana nieutulonego w żalu brata, to mi się normalnie rzygać chce na ten kurva zayebany kraj....

ale ta jej matka nie wygląda na młodą puszczalską , raczej w sile wieku kobieta, nigdzie nie piszą o patologii

Patologią samą w sobie jest to, że nie dopilnowała swojego dziecka i potem jeszcze pokazuje swoja twarz w telewizji. To jest patologia. Normalny człowiek by nie potrafił spojrzec w lustro po takim wydarzeniu.

to rzeczywiście nie jesteś w temacie. Wieś po dawnym pegeerze, wszscy piją, pili, i pić będą, 10 dzieciarów już jest i wygląda na to, że 11 w drodze, i ty nie widzisz patologii?

Gość nic takiego
urodź 10 dzieciaków to na pewno będziesz wyglądała na starszą niż w rzeczywistości

Gość nic takiego
w kochających, normalnych rodzinach dzieci nie gubią się czy inni normalni ludzie puszczają nierozgarnięte dzieci same do lasu ? narmalna matka ma schizę jak ma zostawić dziecko pod opieką opiekunki której za dobrze nie zna kochająca mama ma wątpliwości jak ma zaprowadzić dziecko do przedszkola.... a tu proszę bardzo, dziecko z padaczką szwęda sie samo po lesie bo nikt z rodziny czy licznego rodzeństwa go nie upilnował chyba jak się ma starsze rodzeństwo to ich obowiązkiem jest uważać na te młodsze, jesli rodzice akurat w tej chwili są zajęci

moja żona jest z wielodzietnej rodziny, mieszkającej na wsi. Przeyebane miała najstarsza siostra, bo musiała mieć baczenie na resztę drobiazgu, jak matka była w polu, i dlatego z wszystkich sióstr,a jest ich siedem tylko dwie mają dzieci, ja nie mam...