Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan 30-tek

Ciekawe 30-tki mozna poznac na czacie ;)

Polecane posty

Gość Fan 30-tek

Wczoraj z nudow wszedlem na czat z 30-tkami. Jakiez bylo moje zdziwienie, ze trudniej tam znalezc kobiete do normalnej rozmowy niz do seksu. Ale dobra... Gadam z jedna, jej wiek 35 lat, podobno wolna, zamienilismy kilka slow, po czym dostalem propozycje spotkania z jej strony na seks bez zobowiazan. Zapytalem sie ile taka przyjemnosc kosztuje, bo jak wiadomo nie ma nic za darmo, a ona wyskoczyla z tekstem, ze nie jest szmata i tania d z i w k a, szanuje sie i nie pozwoli obrazac. Dobre sobie. Macie jakies doswiadczenia z dojrzalymi kobietami poznanymi w swiecie wirtualnym?

Gość dsfdsdsfdsffdss
jak po 30-ce to rozwódki którym się życie nie ułożyło. zazwyczaj właśnie poprzez seks chcą kogoś poznać albo po prostu na seks się umawiać. generalnie są tam desperatki, które szukają tam, gdzie jeszcze nie szukali. w realu najczęściej są przegrane i nie mogą nikogo sobie znależć. Za to wiem także, że piszą tam mężatki z nudów albo dla znalezienia kogoś do skoku w bok. tam jest anonimowość i można kity wciskać, więc im to pasuje.

Gość Fan 30-tek
Nie wypisuje bzdur, bo spotkalem sie kilka razy z takimi kobietami na sam sex. Bylo przyjemnie, tyle, ze wieksza ich czesc to mezatki, albo samotne matki. A ostatnio mi sie trafila ta 35-latka, co mowila ze jest wolna. Oczywiscie potraktowalem to z dystansem. Na poczatku mnie zbesztala, ze za kogo ja uwazam, skoro sie pytam ile kosztuje taka przyjemnosc, ale wyprostowalem wszystko i umowilismy sie u niej w mieszkaniu. Najpierw wino, a nastepnie ulotne chwile namietnosci. Bylo warto. Czekalem, az mi powie, ze sie nalezy 200 zeta czy cos, a ona po prostu potrzebowala bliskosci faceta, typowy seks bez zobowiazian, za darmoche.

Gość Doświadczonyyy
Piszesz głupoty. Wchodziłem na czat właśnie do pokoju dla 30-latków i w ciągu... 2-3 lat znalazłem tylko 3 realne kobiety. Z dwiema się spotkałem, z jedną było miło. Z trzecią jesteśmy w kontakcie od 2 lat. Reszta albo ignoruje od razu zaproszenie do rozmowy albo nie traktuje poważnie takiego chłopaka ponad 20 lat, mimo, że ze sposobu pisania widać, że nie jestem kolejnym napaleńcem. A jak już jakaś gada to potem okazuje się, że ściemnia, nagle znika z czatu, itp. Szansa na znalezienie takiej 30-latki jest bardzo mała.

Gość Doświadczonyyy
A ile masz lat i w jakim mieście takie przyjemności znajdujesz? Jeśli z Warszawy, itp. to jeszcze zrozumiem. Ja jestem ze sporego miasta, ale z moich okolic na czatach typu czateria nie ma zupełnie kobiet, sami faceci. A na regionalnych jestem zbywany od razu ze względu na wiek.

Gość Fan 30-tek
Mam 26 lat i jestem ze stolicy. Niedawno sie tu przeprowadizlem i lekko sie zdziwilem. Ale korzystam z zycia, bo zadnej kobiecie nie jestem w stanie zaufac.

Gość dsfdsdsfdsffdss
no właśnie o tym piszę także, że ściemniają. są w związkach gdzie czują się zaniedbane czy cóś i dlatego szukają rozrywki na czacie. no i dużo jest samotnych matek, ale one zazwyczaj krótko są na czacie jak się przekonają, że nie tędy droga by kogoś poznać.

Gość Doświadczonyyy
A no to nie tak daleko Ci do 30-stki. Do tego Warszawa. Ja mam 22 lata, więc w sumie nie dziwię się starszym kobietom, że mają uprzedzenia lub po prostu nie odpowiada im taki młody wiek u faceta. Czasami żałuję, że nie mieszkam w Wawie ;)

Gość Fan 30-tek
22 lata, to raczej zbyt mlody wiek dla kobiety dojrzalej, zalozmy w wieku 35 lat, aczkolwiek zdarzaja sie wyjatki. Gdy sie zadekowalem w Warszawie, poczulem ze sie narodzilem na nowo. Nie brak tu chetnych kobiet do skoku w bok, niekoniecznie poznanych na necie.

Gość Doświadczonyyy
Wiem... Chociaż tak jak pisałem wyżej udało mi się znaleźć 3, w tym z jedną była dłuższa znajomość na żywo, niestety skończona już. Muszę albo poczekać kilka lat albo się przeprowadzić chyba.

Gość dsfdsdsfdsffdss
fan 30 latek - ale ameryki nie odkryłeś. przecież to normalne, że pełno jest kobiet szukających seksu. one tak samo tego potrzebują jak i faceci. (może trochę mniej, ale potrafią bez tego żyć)

Gość Doświadczonyyy
Ale mitem jest, że tak pełno ich na czacie i każda chętna. Tak naprawdę dużo tam znudzonych kobiet, które robią sobie jaja.

Gość Fan 30-tek
Wiem, ze Ameryki nie odkrylem, ale jestem zaskoczony bezposrednoscia co niektorych kobiet. 3 zdania i propozycja niezobowiazujacego seksu.

Gość gość
bo czat jest pelen takich przegranych zyciowo nieudaczniczek raz z jedna pogadalem to mnie uswiadomila ze jest wspanaiala bo zaliczaja ja bogatsie faceci z klasa a ona lubi korzystac z zycia. I stwierdzila ze bedzie miecc mile wspomnienia bo raz sie zyje :) Żal.pl Tylko ze zaden z nich nie zwiaze sie z taka padlina taka prawda.

Gość gość
Nie obrażajcie 30stek, ja mam 30 lat i się nigdy w życiu z nikim na seks nie spotykałam ani nie zamierzam :O obrzydza mnie takie coś.

Gość gość
Na dobry sex

Gość gość
Na dobry sex

Gość gość
hej chcialbym sie dowiedziec od kobiety ile by potrzebowala czasu by udisic faceta nogami

Gość gość
teraz to ciezko znalezc wolna po 30 bo jest za duzo napalencow. Wiec albo masz szczescie albo najczesciej ta 30 jest tak brzydka ze nikt jej nie chce nawet desperaci z czatu.

Gość gość
Kurde straszny jest ten swiat. Ja chodzilam po tym czacie zeby normalnie z kims pogadac, nie o seksie. Tam jest napisane ze niby przyjaciol mozna poznac, ale tak na prawde to jest jeden wielki burdel. Normalne relacje miedzyludzkie sa w naszych czasach zastapione nigdy nie konczacym sie promiskuityzmem. To smutne i obrzydliwe zarazem.

Gość gość
facetow tylko dzifki z czatow interesuja i rypansko a porzadnymi kobietmi gardza bo sa za nudne

Gość Łoro
Czacie