Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Time for Tea

perfidnie się chwalę!!!

Polecane posty

Gość xdfghyjuikol
fajny maluch :)

Gość dziecko jak dziecko kazde taie
dzieciak jak dzieciak, kazdy prawie tak samo wyglada, twoj taki zwykly pospolity, widzialam ladniejsze

całkiem całkiem. trzymam kciuki ze poprawią się uszy... chyba za uszy był wyciągany??...??

chcialbym widziec jej profil na naszej klasie :) pewnie 200 zdjec i wszystkie z tym noworodkiem :D analogia męska to 100% zdjęć z samochodem :)

Gość faktycznie co z tymii
uszami????? o jejku poza tym- nie masz rodziny, przyjaciol zeby sie pochwalic dzieckiem? musisz na forum obcym ludziom?:o

no ale co mu sie stalo z uszami? jedno ma jakies rozdwojone

Gość ładny tylko rzeczywiscie
cos z tymi uszami nie tak :O jakies wielkie i dziwne troche Ale może się jeszcze mu poprawią ;-)

zawsze mozna zoperowac...

Gość Wróżka Estera
wygląda mi, że zostanie gwałcicielem

Gość moze po kims
odziedziczyl takie uszy? dziwne...

Gość szczegolnie jedno ucho
jakies rozdwojone :O

Gość tym razem na pomaranczowo
dalas foty syna, to piszemy szczerze co myslimy skoro nie trafiaja do ciebie krytyczne komentarze, to po cholere dalas jego foty??? kazdy ma swoje dziecko i guzik mnie obchodzi twoj obcy mi bachor:o a uszy ma dziwne, powinnas isc z tym do chirurga, a nie ekscytowac sie tak

A ja nie potrzebuje waszej szczerej opinii, bo i tak mam ją gdzieś :) A foty dałam, bo miałam taka wewnętrzną potrzebę. Jeżeli masz z tym problem, to przykro mi :)

wewnetrzna potrzebe:D wspolczuje "wysokich" potrzeb zatem;) foty dziecka pokazuj rodzinie i znajomym, a nie obcym, bo obcych to guzik obchodzi czy i kiedy i jakie dziecko urodzilas. wrecz uslyszysz niemile, a czesto szczere komentarze.

Gość też na pomarańczowo
A jakie mają być uszka w raptem 3 tygodnie po porodzie? :-o Dobrze że wy miałyście idealnie proporcjonalne dzieci zaraz po porodzie 🖐️

rozumiem, ze jeszcze hormony ci wala na glowe i dziecko przeslonilo swiat, ale takimi tematami tylko zasmiecasz forum i obnazasz z prywatnosci wlasne dziecko, wstawiajac jego foty na ogolnodostepnym (rowniez dla psycholi! ) forum

Gość AHGVUYIK
DZIEWCZYNO PO CO TE FOTKI TUTAJ?JA WIEM ZESZ SIE SZCZESLIWA BARDZO I DUMNA ALE TUTAJ NIKT NIE POCHWALI CI DZIECKA W WYSZYDZAC BEDA TE KTORE TU PISZA ZE NIE MOGA ZAJSC W CIAZE BODZ TE CO PORONILY I TERAZ TAKA ICH NATURA OBBRONNA DO CZASU KIEDY NIE ZAJDA..SZKODA TWOICH NERW PAMIETAJ ZE MOZESZ PRZEZ TO STRACIC POKARM,SA INNE FORA DLA MATEK I TAK SIE CHWAL SYNUSIEM,JEST PIEKNY ..MOJ MA JUZ 10 MSY?:)

a coz to za teorie:D jestem plodna jak trzeba:P po prostu nie swiruje jak nienormalna na punkcie dzieci i nie wklejam fot na publicznym forum moje dzieci MA kto podziwiac, ludzie zyczliwi, a nie obcy:o

rozumiem, że oczekujesz zachwytów?? Ludzie tu są różni i więcej zapewne przeczytasz negatywnych opinii niż tych pozytywnych. Negatywne będziesz odbierać jako przejawy zazdrości, zawiści i zapewne niemożności posiadania wlasnego dziecka. Ano i zgadzam się z tym, że naruszasz prywatność Twojego dziecka. Tak jakby ktoś bez Twojej wiedzy umieścił Twoje fotki w necie. WIem, że to Twoje dziecko ale wybacz. DLa mnie wystawianie zdjęc dziecka na forum publicznym jest niezrozumiałe

Gość cudny :)
Ja czekam na swoje i już się doczekać nie mogę. Słodki maluszek.

Forum jest od dzielenia się opiniami, zadawania pytan, uzyskiwania odpowiedzi i różne takie. A nie do wystawiania fotek swoich dzieci