Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Time for Tea

perfidnie się chwalę!!!

Polecane posty

Luiqendi, nic z tego co napisałaś nie dotyczy mnie i mojego zdania odnośnie wypowiadających się w tym temacie ludzi. Uważam że takie forum jest również od chwalenia się swoimi pociechami, takie jest moje zdanie, dlatego też to czynię.

Gość autorka wyglada mi na
baardzo dojrzala mame, stad pewnie to zachlysniecie sie poznym macierzynstwem:)trzeba jej wybaczyc

Ależ proszę bardzo Twoje dziecko Twoja sprawa. Ale wiedz, że zboczenców nie brakuje. Ja nie chciałabym żeby zdjęcie mojego dziecka miał w swojej kolekcji jakiś zbokol. I nie ma znaczenia, że dziecko jest ubrane

Gość autorka wyglada mi na
no coz, dalabym ci 35. moze takie zdjecie.

Gość plis pomocy auto
perfidnie ci gratuluje🌼 ❤️ 🌼 niech sie zdrowo chowa tomaszek bedzie z niego przystojniak .moj tez przystojniaczek(20 miesiecy) i drugi (13 lat) ho,ho.... zycze zdrowka:):):)

Gość Novayagi
GRATULACJE Mamusiu!!! :) 🌼

Gość to wybierasz sie
do chirurga skonsultowac te jego uszy czy nie?

Gość cudny :)
a co ty chcesz od jego uszu? Ładne ma. Mój syn miał odstające jak Urban, a ten dzidziuś ma śliczne uszka.

Gość Lisa Nilss
Piękny jest:) Masz się czym chwalic, dużo zdrowia i szczęscia dla malucha i dla jego dzielnej mamusi:)

Nie przejmuj sie opiniami tych idiotek z forum. Twoj synus jest slodki, sliczny dzidzius :) Pozdrawiam :)

Gość yporta
Powiem co autorko, ze niechcacy mozesz zrobic krzywde swojemu dziecku. Jestes w niego tak zapatrzona, ze nie widzisz tego co dostrzegly od razu obce osoby. Dziecko ma wielki problem z uszami, szczegolnie z lewym. Jak najszybciej powinnas skonsultowac sprawe z chirurgiem dzieciecym bo za 3 - 4 lata twoj Tomaszek uslyszy wiele przykrych slow od innych dzieciakow. I nie obraz sie ale twoja fotka jest mocno niekorzystna. Naprawde robisz na niej wrazenie na grubooo po 30. Twoje zycie, twoj dzieciak...powodzenia wystawiania go jak sprzedajna krowe na targu.

Gość taki straszny film
jestescie wszystkie pierdolniete. prawie wszystkie mamusie do niedawna mialy zdjecia swoich dzieci w stopkach i jakos nikomu to nie przeszkadzalo. dopiero po sprawie z jennifer 87 wszyscy zaczeli usuwac fotki. a teraz najezdzacie na autore. obludnice!!!! sliczny maluszek i masz mamo powody byc z niego dumna. a uszy? no coz. maluch jest pewnie jeszcze za maly. ale najlepiej skonsultowac z pediatra. mi osobiscie to nie przeszkadza. zreszta nawet tego nie zauwazylam, dopiero jak zaczelyscie dokuczac autorce., to przyjzalam sie ponownie. nic strasznego.

Gość ggggggggggggggggf
Bardzo ładny chłopczyk :) ...a jakie włoski czarne - rzadkość :) Faktycznie ma coś z jednym uszkiem nie w porządku, ale nie znam się na tym. Ucałuj go ode mnie.....

Nigdy nie miałam w stopce zdjęcia swojego dziecka i wypraszam sobie nazywanie mnie obłudnicą. :o

Gość no dobra ale czym w ogole sie
chwalisz? to jakas filozofia bachora zrobic? Pochwal sie jak doktorat zrobisz,bachora kazdy debil umie zrobic.

Gość Plastuś to przy nim
przystojniak :D:D:D:D:D:D

Słodkie maleństwo masz i nie przejmuj się głupimi opiniami, każde maleństwo jest śliczne i słodkie, taki ich urok. Nie spodziewaj się że na kafe wszyscy będą mili w ocenie, niesamowita nienawiść tutaj panuje.

Widze ze zazdrosnikow nie brakuje a ja po prostu pogratuluje.Sliczny chlopczyk!Gratulacje dla szczesliwych i dumnych rodzicow,oby sie zdrowo rozwijal.Pozdrawiam.

Gość kirianka
nie wolno nakładać maluszkom na dłonie skarpetek. badania dowodzą, że te dzieci są mniej rozwinięte- jaki ma to wpływ- nie wiem, ale jednak.....

Gość pewnie niegrzeczny
i za uszy go szarpiesz :D jedno az mu podarlas :D:D Ale ty glupia jestes :D:D:D:D:D:D

Gość ()()()()()()()
Śliczny jest :):) Gratulacje !!!!!

Gość najwazniejsze ze zdrowy

Gość holahoalahola
PRZEOBRZYDLIWY Dzieciak, moze to wrednie zabrzmialo, ale ja tak mysle Jest OBRZYDLIWY, POPASKUDNY, wyglada jak Yeti, Chcesz miec obiektywne szczeree opinie?? no to masz z moje strony Mało jest tak przeokropnych dzieci jak twoje, az zygam jak na niego patrze

Gość coś z uchem nie tak
poza tym żadna rewelacja

Gość coś z uchem nie tak
ale i tak lepszy od tego szczurka co raz dziewczyna tu wstawiała