Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem rosol z sowy

jakie macie plany na dzien przed KONCEM SWIATA ?

Polecane posty

Gość jem rosol z sowy

podobno koniec siwata jest 21.12.2012 xD a co bedziecie robic np 19 grudnia albo 20 2012 roku? :D jakies plany? wiecie jaki to bedzie chaos na swiecie bo kazdy wierzy w ten koniec swiata!!! i zauwazcie ze tylko o 2012 zrobiono film a o zadnym wczesniejszym koncu swiata filmow nie robili i tak w nie nie wierzyli ;> bedzie ciekawie, co nie?:D

Gość o ja biedna i glupia
jak dozyje to bede robila zakupy przedswiateczne :-)

tak?? Póki co zaobserwowałam paranoje na kafe. Nigdzie wiecej. Cały swiat w to wierzy?? Hmmm to chyba cały twoj swiat

Gość Dominika18
zwale se konia :classic_cool:

Gość mi się temat podoba
ja sie dziewietnastego przybiję do krzyża i umrę, żeby 21go, po trzech dniach spektakularnie zmartwychwstać. Może dzięki temu się ustawię i będę sądził, a nie sądzony.

Gość nie biedny gimnazjalista
seks z kafeterianką

przeciez nie bede patrzec w niebo i czekac konca :p napewno bedzie to dzien jak kazdy inny a co sie ma stac to i tak sie stanie, czy bedziesz siedzial czy leżal. Przed przeznaczeniem nie uciekniesz:p

19 grudnia to będzie niedziela, więc zapewne będę spać do południa, potem trochę się pouczę, 20 pójdę do szkoły... a jak pierdolnie 21 to będę szczęśliwa, że odwołają lekcje :D Albo chociaż zrobią skróty... :classic_cool:

koniec świata jest co dzien dla kazdego co umiera -ginie w wypadku

Gość olicja kowałska
muszę zaliczyć seks z kobietą ,na dwa baty i zajarać skręta:D:D;)

Gość Alett
odwiedzę monopolowy i pójdę na jakąś jedną z pewnie licznych imprez pod tytułem "ostatnia impreza na świecie". A potem chój. Co będzie to będzie:D

Gość Alett
Debilka myśli że przed końcem świata będą szkoły pracować żeby z programem nadgonić? 20 grudnia jest już wolne!! A 19-go w niedzielę-nie oszukujmy się -wszyscy będziemy oglądali 14 edycję Tańca z Gwiazdami :D

Gość jem rosol z sowy
sieroty!!! 21 grudnia 2012 wypada w piatek! :D analogicznie, 19tego to sroda a nie niedziele - nauczcie sie z kalendarza korzystac!

Gość Alett
heh, nom ja zaufałem przedmówcom

Gość dooopa z tym 2012
dzień 21.12.2012 już był. I to wiele lat temu. Człowiek który wyliczał nasz kalendarz pomylił się o ileś tam lat w obliczeniu daty narodzin Chrystusa (chyba około 6-7 lat), więc teraz powinniśmy mieć rok około 2017. A Majowie obliczając datę końca świata nie uwzględnili pomyłki historyka. Tak wiec nie sprawdziła się ich wróżba końca świata. 2012 rok wg ich kalendarza już był i nic się nie zdarzyło. Tyle w temacie, pozdrawiam.