Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was pytanie

Na jakich forach tematycznych się udzielacie? DO jkiach należycie?

Polecane posty

Gość mam do was pytanie

Gdzie najczęściej wchodzicie po odpaleniu kompa? O czym lubicie gadać na necie z innymi? Jesteście fanami gier kompuetrowych, naszej klasy, facebooka czy czegoś podobnego? Ja jestem fanką anime i gier komputerowych,cześto udzielam się na forach o tematach podobnych, może ktoś chce pogadać na ten temat?

Gość jkdf
facebook ,nk,forum Davida Icke ,kafe :D ,Mmorpg runes of magic ,kino online :)

Gość mam do was pytanie
a o czym są forum Davida, ICKE i Mmorpg runes of magic? Ja facebooka nie mam i nie wiem za bardzo o co tamc hodzi i jak to działa bo przze 2 lata byłam odcięta od netu:P NK założyłam niedawno ale rzadko korzystam i mam tylko 3 zdjęcia na nim W ogóle co najczęśćiej robicie jak już jesteście na kompie? Gadacie na gg i sidzicie na kafe? :)

Gość mam do was pytanie
oprócz tego mam w zakładkach fora o seksie analnym, sodomii i koprofilii 🖐️

Gość piczkaxxxxxxxxx
odpalam kompa i wpisuje w google kafe od razu :D czasem zamiast hasła na gg wpisuje "kafe " odruchowo :P a udzielam sie w tematach o dupach cyckach i tym podobnych :classic_cool:

Gość mam do was pytanie
acha, ICKE to jakiś pisarz o sprawach paranormaklnych:) bardziej ciekawi mnie histroia Mmorpg runes of magic- wyjaśniłbyś co to takiego jest>?

Gość mam do was pytanie
ja często bywam też na kurniku

Gość mam do was pytanie
urusai.pl- czyli też jesteś mangą anime, to fajnie, może miałybyśmy jakieś wspólne tematy do obgadania?

Gość jkdf
To jest gra ,wcielasz sie w jakas postac ,maga ,wojownika itp. i zabijasz potwory :D Jeżeli lubicie anime to polecam stronę anime-shinden maja anie online na wlasych serwerach :) no ogolnie nia ma limitow

Gość jkdf
sorki klawiatura mi sie sypie :(

W sumie to ja tam mam konto na urusai.pl tylko, żeby oglądać te anime od 18+ :D A tak, to się nie udzialam ;)

Gość jkdf
na shindenie tez takie masz :D

Gość mam do was pytanie
"W sumie to ja tam mam konto na urusai.pl tylko, żeby oglądać te anime od 18+ A tak, to się nie udzialam " bo oglądasz tylko anime powyżej lat 18 a innych nie?

Gość mam do was pytanie
a jakie znasz fajne +18 bo ja znam tylko anime typu naruto czy Sailro Moon a nie słyszałam żadnego konkretnego tytułu dla dorosłych

To nie tak :D Oglądam też inne na tej stronie, ale interesują mnie te 18+ z gatunku horror w stylu Helssinga ;)

Gość mam do was pytanie
heh to się nie zrozumiałyśmy:P a jakie znasz te w stylu Hellsinga?

Gość mam do was pytanie
najbardziej lubię yaoi, o hentai tylko słyszałam ale chciałabym jakieś polecane przez ciebie tytuły poznać. Może być i horror:)

W stylu Hellsinga to ciężko z tym będzie :P Ale podobne wydaje się być Devil may cry i fajne jest jeszcze Kuroshitsuji ;) Jak lubisz zboczone sceny to możesz sobie obejrzeć Rosario to vampire albo Immoral sisters :P

Gość mam do was pytanie
"Jak lubisz zboczone sceny to możesz sobie obejrzeć Rosario to vampire albo Immoral sisters" nigdy nie oglądałam hentai, ale one są naprawdę zboczone? widać gołe ciało? czy oni tam uprawiają sex na tych hentaiach? albo coś w tym stylu:P

Taak hentai tyczy się tylko i wyłącznie seksu, wiadomo - jest jakaś tam fabuła a i tak akcja toczy się tylko wokół jednego, a sceny są bardzo szczegółowe :D A takie mniej zboczone jest ecchi, ale to już raczej dla napalonych chłoptasiów, niż dla dziewczyn :P

Gość mam do was pytanie
chociaż nie, nie lubię takich gdzie uprawiają sex i są mocno zboczone, lubię coś o podtekście erotycznym ale lekkiego. nie znam się na podgatunkach za bardzo, co by tu apsowało? ecchi? jestem dziewczyną

Gość mam do was pytanie
"A takie mniej zboczone jest ecchi, ale to już raczej dla napalonych chłoptasiów, niż dla dziewczyn '' ale dlaczego nie dla dziewczyn? my też czasem lubimy lekko erotyczne rzeczy przecież... może jest jakiś gatunek dla dziewczyn

No tak, ale w ecchi fabuła jest tak przedstawiona, żeby podniecić facetów a nie kobiety :P A z tego co się orientujęto może i jest coś w tym stylu dla kobiet ale niestety nie wiem jak się nazywa taki gatunek.