Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertererer

jak ważny jest wygląd u faceta - przeczytajcie

Polecane posty

Gość ertererer

mamy dwóch przyjaciół. jeden jest wysportowany, bardzo atrakcyjny i od zawsze otacza go wianuszek dziewczyn. Od szkoły średniej zmienia i zalicza dziewczyny jak rękawiczki. Nigdy się zbyt dobrze nie uczył ale jest pewny siebie i potrafi wybrnąć z trudnej sytuacji. Obecnie ma 25 lat, wygląd młodego boga, studia, pieniądze i piękną kobietę z którą mieszka sam. Jego rówieśnik jest raczej brzydki i słaby. Praktycznie od zawsze gnębiony przez kolegów bo był typowym kujonem i był słabszy. Związek z dziewczyną to dla niego abstrakcja. Obecnie ma 25 lat,jest prawiczkiem który nigdy nie miał dziewczyny. Mieszka z rodzicami i ma pracę za 1200 zł. Zobaczcie jak brzydkim jest trudno w życiu. niestety wygląd determinuje charakter który odbija się w dorosłym życiu.

Gość hmmm a ja sie z tym zgadzam

Gość annenkee
POPIERAM. bRZYDCY MAJA GORZEJ W ZYCIU

Gość llnoss
dlatego nie powinni miec dzieci

Gość ertererer
i wcale nie jestem zawistny mimo , że to ja jestem tym prawiczkiem :(

ten drugi jest leniwy i woli kutasem gruszki strzepywać z drzewa i co tu dużo gadać. Uroda to sprawa względna.

Gość Taka jestem nieubrana 30
Nie ma brzydkich facetów, są tylko zaniedbani,zagubieni,nie wierzący w siebie..

Gość julia na dachu
ale bzdura...znam wielu kolesi, którzy nie grzeszą urodą a mają fajne laski, kończą studia i pracują...

Gość kokkop
tu raczej chodzi o to że ten 2 nie jest zaradny tu raczej chodzi, ze ten pierwszy jest tak pewny siebie, ze nawet nie wpadnie na to, ze moze sie do czegos nie nadawac. Znam takie przypadki, gdzie naprawde niezbyt bystre osoby maja tak wysoka samoocene, ze dostaly prace, do ktorej sie po prostu nie nadaja i dalej tak kombinuja, wykorzystuja innych, ze szef tego nie zauwaza. Madrzy ludzie sa czesto bardzo samokrytyczni i nawet nie zaaplikuja na dana posade, bo stwierdza, ze sie nie nadaja, ze na pewno znajda sie lepsi.

Gość Boratka
Piękny pusty załapie się na równie pustą. A czasami warto poczekać na coś wartościowego

Gość kokkop
zapomnialam napisac, ze w mojej siostry pracy pracuje laska, ktora miala na studiach problem z rozwiazaniem prostego rownania z jedna niewiadoma, a zeby bylo smieszniej pracuje w dziale finansowym. Oczywiscie jest bardzo atrakcyjna i cholernie pewna siebie.

no pewno, że nie ma brzydkich facetów, prezes K. podobny jest do kutasa diabła a ile ma wielbicielek, którym same majtki spadają

Gość Taka jestem nieubrana 30
Brzydkich lasek tez nie ma;) tylko zaniedbane i zakompleksione