Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikuuuu

ciąża ? :)

Polecane posty

Gość tikuuuu

witam moje drogie, od jakichś 2 tygodni mam dziwne objawy tj. ciągłe nudności, okropne wzdęcia, od kilku dni także zgaga i podwyższona temperatura tj 37-37.2 :p, ciągle jestem senna chociaż w ciągu ostatniej nocy nie moglam w ogóle zasnąć, bardzo dużo jem.. zrobiłam test jakiś tydzień temu, powiedział, że nie. Za mniej wiecej tydzień powinnam dostać @. jak myślicie, to może być to ?

Gość tikuuuu
no i powiększone, bolące i wydaje mi się, że o wiele cięższe niż były piersi. :)

Gość pierwszym i jedynym objawem
ciąży jest brak miesiączki. Reszta to wybujała wyobraźnia :) Po co ci test na tydzień przed okresem? Nic nie wykaże...

Gość tikuuuu
nie wydaje mi się że jedynym objawem ciąży jest brak @, przecież są sytuacje gdy kobieta jest w ciąży, a i tak miesiączkuje. :p zresztą sa testy ciążowe wykrywające ciąże już po 6 dniach od zapłodnienia, więc chyba nie jest konieczny brak @.

Gość malakika
czesc nawiaze do tematu otoz od ponad 2 tyg spoznia mi sie okres...czasem pobolewa mnie podbrzusze i mam klucie w okolicy jajnika no i mam taki bialy sluz gesty dziewczyny co o tym sadzicie ?

Gość chcaca
ja mam bole podbrzusza jak na okres, troche w krzyzu..mdlosci nie, apetyt tak.. od tygodnia lody litrami jem..robilam dzis test i druga krecha ledwie ledwie widoczna, zrobilam po poludniu test nr2 inny od poprzedniego.. druga krecha baaaaardzo slabiutka.. piersi nie sa nabrzmiale, sutki nie bola a okres mial byc dzisiaj:)