Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygnug

Krew w moczu pilne!!!! Doradźcie co mam robić

Polecane posty

Gość ygnug

Zaczne od tego że od miesiąca mam pojedyncze slady leukocytów w moczu, (badanie robione na poczatku wrzesnia i pod koniec) Teraz od jakis 3 godzin złapał mnie straszny ból pęcherza, zauważyłam że w moczu jest spora ilosc krwi , nie schodziłam z ubikacji tak piekło i co chwile kropelki moczu co mogło wskazywac na zwykłe zapalenie pecherza. Ale wziełam furalgine, niby mniej piecze ale ciagle widze krew w moczu. Niewiem czy udac sie do lekarza (wczesniej ten mocz był poprostu czerwony i ze skrzepami) teraz juz lepiej i tylko plamki krwi.

Gość no to ___
masz hiva. napewno

mysle ze masz ostry stan zapalny dolnego odcinka dróg moczowych czyli pęcherz(stąd świerza krew) jesli byłyby to nerki nie miałabyś podbarwionego moczu krwią, być może też będziesz rodzić kamień najlepiej idź na pogotowie niech cie skierują do szpitala i tam zrobią usg i rtg Buraków nie jadłaś bo dadzą mylny obraz gdyż podbarwiają mocz

Gość pańdziernik mamy;p
Ty się jeszcze zastanawiasz? Oczywiście ze powinnaś udać się do lekarza nawet jeśli całkowicie minie. Takie sytuacje nie są codziennością moim zdaniem powinnaś jak najszybciej udać się do ginekologa.

Gość Ogrodniczka w ogrodniczkach
Nie chcę Cię martwić, ale moja teściowa tak miała i to był guz na pęcherzu :( Jutro do lekarza, albo dzisiaj na izbę przyjęć Powodzenia !

Gość to będzie
odmiedniczkowe zapalenie nerek. Miałam to samo. Ból okropny jeszcze ta krew :( miałam urosept, furaginum, nospe, i nolicin. Pomogło na szczęście :)

Gość to będzie
lekarz oczywiście konieczny jest.

Gość to będzie
aha jeszcze mi wtedy przepisał spasmolinum czy jakoś tak... Nie mam już opakowania więc nie wiem czy dobrze zapamiętałam.