Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajciemiwskazówkę

Jak zniechęcić do siebie kobietę poznan przez net

Polecane posty

Gość dajciemiwskazówkę

Witam Jak mam zniechęcić do siebie pewną kobietę , którą poznałem przez internet , przez portal randkowy. Piszemy maile do siebie przez około 2 tygodnie. Czy mnie lubi ? Nie wiem. Jak nie pisałem do niej przez kilka dni to zapytała czemu tak długo się nie odzywałem. To było raptem 5 albo 6 dni. Widzieliśmy swoje zdjęcia itd. Całkiem ciekawie nam się piszę , ale ja czuję , że ona nie jest dla mnie. Ona zasługuje na kogoś lepszego. Dlatego mam pytanie jak ją zniechęcić do siebie zanim zacznie sugerować żeby się spotkać na żywo. Nie napiszę jej wprost , bo to bardzo wrażliwa i delikatna dziewczyna. Wiem , że to co robię jest irracjonalne , ale ja chyba normalny nie jestem.

Gość edytka moje prawdziwe ja
powiedz ze jestes gejem

Gość szuruburuss
a zalezy ci na niej? czy boisz sie ze jej si enie spodobasz?

Gość lauraa00
Zasluguje na kogoś lepszego?! Chyba odwrotnie, tak...? Dlaczego miałbyś oddawać komuś fajną kobietę?

Gość dajciemiwskazówkę
Gejem nie jestem. Ja tu proszę o jakąś sensowną radę ;)

Gość idiotów nie sieją
rozumienm, że ty z premedytacją ranisz dziewczyny i to dlatego?

Zaproponuj jej sex bez zobowiązań, skoro jest taka fajna i delikatna to pomyśli że z Ciebie śmieć i da sobie spokój

Gość malenka rozyczka
powedz jej prawde, ze jestes nienormalny

Gość Nic z tego nie bedzie
Napisz jej, ze jak Cie lepiej pozna, to dojdzie do wniosku, ze nie jestes taki uroczy, jak w wirtualu.

Gość eoiuytrewq
szkod aze zasługujesz na dziwki

Gość Nic z tego nie bedzie
Milena20, ale by byly jajca, jaby panienka poszla na taki uklad :D

Gość stanislawaaaaaaaa
a co? brzydka jest?? napisz jej że jesteś gejem, to dobra wymówka i gwarancja że jej nie zranisz:P

Gość ghghfghfhfghfg
Moze zacznij udawac nienormalnego. Pisz jej, ze nie potrafisz jej kochac, jestes nienormalny, lubisz bic kobiety i szkoda jej dla Ciebie.

Gość napisz, ze nie masz uczuc wyzs
zych i tylko szukasz lasek do przeruchania

Gość dajciemiwskazówkę
Dlatego uważam że ona zasługuje na kogoś lepszego , bo ja nigdy nie byłem w poważnym związku. Zawsze się wycofywałem. Jakby się dowiedziała to pewnie pomyślałaby sobie , że jestem jakiś nienormalny skoro nie potrafiłem stworzyć takiego związku. Po drugie prawie nie mam doświadczenia z kobietami. Po trzecie to wiem , że i tak z tego nic nie będzie bo z takich wirtualnych znajomości nigdy nic dobrego nie wychodzi. Nie chce , żeby ona robiła sobie jakiekolwiek nadzieje. Chcę zakończyć tę znajomość w jakiś normalny sposób , a nie raniąc ją bo na to sobie nie zasłużyła.

Gość Kilka słów ode mnie...
To w takim razie napisz jej, zeby nie odbierala Ci samotnosci :) A tak na powaznie, nie da sie nie zranic drugiej osoby. Napisz jej szczerze, ze moze liczyc tylko na przyjazn z Twojej strony, albo nie chcesz przenosic znajomosci do reala...

Gość fghfddfgfdg
"Dlatego uważam że ona zasługuje na kogoś lepszego , bo ja nigdy nie byłem w poważnym związku. Zawsze się wycofywałem." To po jakiego wala podrywasz kobiety na necie? Kierujesz sie zasada: poznaj, rozkochaj w sobie, a potem rzuc dziewczyne? Wszelkie niedomowienia, nieszczere rozmowy prowadza do nieporozumien. Moim zdaniem, jesli nie chcesz kontynuowac tej znajomosci, to szczerze napisz jej, ze ja przepraszasz i nie mozesz jej niczego obiecac, procz wymiany mysli wirtualnie.

Gość dajciemiwskazówkę
Wiem jestem tchórzem. Ja właśnie nie chcę aby ta znajomość przerodziła się w coś powazniejszego bo ta dziewczyna ma bardzo skomplikowany charakter. Nie piszcie tu o miłości , bo ja nawet z nią nie spotkałem się na zywo i mam nadzieję , że nie spotkam.

no, jesteś tchórz, nie zniechęcaj jej, po prostu przestań się odzywać

Gość Buahahahahhahaha
cyt. bo ta dziewczyna ma bardzo skomplikowany charakter. A ktora dziewczyna niema skomplikowanego charakteru? Chlopie, skoro zaczales ta znajomosc i chcesz ja skonczyc jak najbardziej elegeancko, to po rostu wyslij jej krotka wiadomosc: przepraszam i tyle.