Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwe4we34234

jak dziewczyny oceniacie mój wygląd??

Polecane posty

Nie w moim typie, ale tragicznie nie jest :P Zmień fryzurę i jeśli masz możliwość zamień okulary na soczewki kontaktowe i będzie git ;)

Gość miss Deutschland 123
czlowieka nie ocenia sie powygladzie ale ....... oge ci dac nr tel. dmojego chirurga plastyczego a tak na powanie okulary znowu wyszly z mody ile masz wzrostu??????

Gość aafisia fisia
jakiś taki zbyt ugrzeczniony jak dla mnie, ale nie najbrzydszy

nie badz taka zawistna smatkom zdjec nie pokazuje nietak jak ty wrozko zajmij sie dzieckiem bo jak dalej bedziesz na forum swoje paskudne zdjecie pokazywala to nie wroze jemu dobrej przyszlosci

Gość SAMIRA1234
jestes paskudna jak psie przyrodzenie weszlam na to zdiecie wczoraj i do dzisiaj nie moge dojsc do siebie

O H O O O O J C I CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIpoooooooooo chodzi!!!! Moje dziecko jest bardzo szczesliwe i jest jedyna rzecza ktora sprawia ze wstaje mi sie z luzka wstac, a na forum wchodze zeby sie na takich jak ty matooooolach wyzyc!!!! Tylko smiec moze cos takiego napisac!

nudna jestes

Gość SAMIRA1234
wstaje mi sie z lozka wstac ty patrz kicia co piszesz kurwiszonku nie wkurwiaj samirki

znamy sie od lat ale nie jestesmy ta sama osoba masz jakas schize i tyle nie mam juz czasu dla ciebie

Gość TakaTam86
Hej, jesteś w moim wieku a wyglądasz bardzo dziecinnie, niepewny siebie młodzieniec. Najpierw uwierz w siebie i w swój potencjał, pokaż swoje atuty a wygląd nie będzie miał większego znaczenia. Pzdr.