Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziano mi

Czy to prawda ,że połowa warszawy to wieśniaki ze sciany wschodniej ?

Polecane posty

Gość powiedziano mi

podobno straszne bydło ściąga do tego miasta. mam tam jechać na kontrakt i nie wiem czy zabrać mojego elektrycznego pastucha dla obrony przed tymi parobkami :o

Gość fghfhfgh
niestety cale mazury i lubelszczyzna tu siedzi + podkarpackie

Gość rodowity warszawiak
Kupa motlochu

Gość Warszawiankaaaaaa
poznałam dzisiaj dwóch i obaj zajebisci! wysocy i mescy a nie jak moi stołeczni bracia...obrzezane ciolki i niewyrostki

Gość ze sciany zachodniej
tez wieśniaki się zjeżdżają :classic_cool:

Gość powiedziano mi
lubelszczyzna i podkarpacie :o to straszny syf tam jest , szkoda tak degradować stolicę

Gość fdgdfgdfg
Najlepiej to widac w centrum jakie to zacofane .Nigdy kultury i nowoczesnosci nie widzialo

Gość Ewaldi
najpiękniejsze warszawianki to przyjezdne ale zapytać taką o nazwę ulicy nawet blisko to nic nie kuma i odpowiada, że tam gdzieś słyszała co kukuryku kogut wolał a po słownictwie można się zorientować , że 'no' albo 'ino' lub 'dobra' można się zorientować, ze tylko trochę ma obycia więcej niż Doda :)

Gość może zadzwonimy do matki
widać to strasznie na ulicach , ludzie drugiej kategori przyjeżdżają w paltach i walonkach

Gość Ewaldi
to widać, że pochodzą ze wsi , przed akcentem nikt nie ucieknie :)

Gość powiedziano mi
to sa może pracowici i obrotni ? na budowie to pewnie w większości oni będa dla mnie pracować.

Gość Ewaldi
nie mówcie już 'ino' , zamiast 'ino' występuje słowo tylko albo aż :)

Gość Tadeusz50
to są nowe Pany, mają mieszkanie [ co prawda na kredyt ] i autko i garnitur [ też na raty ] kulturalni są , w domu im radyjo gra każden jeden w porcelane sra. i nożem i widelcem umie jeść

Gość WArszawaianka
Ile hektarow ziemi sprzedali rodzice zeby ich dzieci w warszawie zamieszkali bo to honor:) I po roku beda oni i ich dzieci warsawiakami ale i tak sloma z butow bedzie wychodzic a nigdy nie beda rdzennymi warszawiakami :) prawdziwych warszawiakow juz niema :) kwiat warszawy zginol w 1944 r w powstaniu warszawskiem to byli prawdziwi z krwi i kosci warszawiacy:)

Gość rafał 91 . . , ,
Warszawiankaaaaaa poznałam dzisiaj dwóch i obaj zaj**isci! wysocy i mescy a nie jak moi stołeczni bracia...obrzezane ciolki i niewyrostki a to jakiś przychlast z podlasia pisał

Gość praktyczny poradnik cz.II
Nie podoba się? To powybijaj ich tam wszystkich, co ma się motłoch po twojej warszawce pałętać :-o

Gość e tammmmmmmmm
najgorsze są buraki ze śląska, te duroczoki, kutze i inne butze ściana wschodnia nienajgorsza, polskie ludzie

Gość kujawkopmorskie
racja najgorszy jest śląsk i kaszubi tych to by trzeba było wystrzelać albo niemcom wysłać w podarku a tamte tereny Polakami prawdziwymi zaludnić

Gość gość
Psełdo rodowici " czyści " warszawiacy. Proszę sprawdzić gdzie urodzeni są wasi rodzice. Dojdziecie do wniosku, że zrobiono was na próbę i zapomniano zabić.

Gość SamanthaA
nienawidzę przyjezdnych, to podludzie, a nawet jeśli to są ludzie chociażby z nazwy to może co najwyżej 12-stej kategorii, DO GAZU I TYLE