Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie se dac w krok

Czy ktos mnie zaspokoi?

Polecane posty

Wprawdzie jestem mezatka , ale co z tego jak moje pozycie w lozku do dupy. Ja mam 37 lat i potrzebuje jeszcze ostrego ruchanska a on...najwyzej raz na tydzien.Moze sie znajdzie jakis chetny z woj. zachodniopomorskiego co by mnie pozadnie ruchal i to czesto. Juz taka jestem ze LUBIE SOBIE DAC W KROK.Dzwoncie do mnie bo licze na wasza pomoc. 91 511 7375.

Gość miss Deutschland 123
bedzie ktos do ciebie dzwonil co na to twoj maz????????????????

jesteś mężatka tak? 'przyżekam ci miłość WIERNOŚĆ uczciwosć małżeńską...' resztę sobie dopowiedz..

Gość agnes, ty...
...pierdolone dziecko neo...przyRZekam analfabetko 🖐️

wiesz nie milo tak obrazac mozna kogos przez to urazic nie jestem dzickiem mam 24 lata i mam meza. Niektorzy maja problemy z ortografia (co nie jest niczym zlym) . Probujesz mnie zjechac bo sumienie cie gryzie.. Przemyśl zdrade z tysiac razy niz to zrobisz.. powodzenia..

Hej chlopaki wczoraj bylam taka podniecona ze nawet pomylilam jedna cyfre w swoim numerze tel. ten jast prawdziwy: 91 311 73 75 . Dodam ze mieszkam w PRZECLAWIU a mezem to sie nie przejmuje dzwoncie smialo.

Gość bialostoczanka anna
jeśli by ktoś z województwa podlaskiego byłby chętny na bzykanko, podaję swój numer tak jak autorka topiku: 661764484

Gość bialostoczanka anna
mam 24 lata i nie mam męża