Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da aaaaaaaaaaaaaa

CZY W ANGLI SA TANIE UBRANIA?

Polecane posty

Gość da aaaaaaaaaaaaaa

Gość da aaaaaaaaaaaaaa
I WOGOLE JEDZENIE BO JAK PATRZYŁAM NA STRONKI TYPU ASDA BO CZYTAŁAM ROZNE FORA I TAK SPRAWDZIŁAM TO TANIO JEST NP JAKIE CUKIERKI...HM 2 OPAKOWANIA ZA 5 FUNTOÓW...GODZINKA PRACY...

Gość da aaaaaaaaaaaaaa
ZNAJOMA TAM JEST I JAK WRACA TO ROZDAJE A JA SOBIE PORÓWNUJE TO TANIO U WAS....SPRZETY ELEKTRONICZNE TEZ TANIE...

Gość co do sprzetow
to ceny jednakowowe jedynie wiekszy wybor, ciuchy wydaja sie tansze co do jedzenia to z tym sie nie zgodze zobacz np na ceny wedlin/miesa

Gość da aaaaaaaaaaaaaa
NIE no zobacz u nas za 3 zł nie kupie miesa mielonego 500g a u was jest za niecałe 3 funty... patrze w asda

Gość da aaaaaaaaaaaaaa
a kasa za prace tak sama wy zarabiacie 5 funtów za godzine a my 5 zł... wiec tanie sa te rzeczy...

Gość da aaaaaaaaaaaaaa
ta albo za 5 funtów mozecie kupic 2 opakowania tego miesa czyli 1kg ...to tanio u nas tanie mieso mielone kosztuje 8 zł za 500 g

Gość 2 za 5 to w promocji
zobacz np cene jablek

Gość pewnie ze tanie są
np.buty mozna kupic za 40-60 funtow i to takie lepsze... czy w Pl kupisz buty za 40 zł?? no i ja zarabiam na nie 1 dzien pracy....

Gość 24 hour delivery
da aaaaaaaaaaaaaa ty to chyba jestes drugie wcielenie renu z poprzednich postow bo tamta tez porywnywala caly czas zycie i ceny ...

Gość nie pozzwole zeby ten
od razu ze jestes renu...........

Gość zalezy co dla kogo jest tanie
:classic_cool: Mozna kupic w charity shop po funcie, mozna w next po kilka funtow, mozna w zara po kilkanascie. Ogolnie drogo ciuchy nie wychodza.

Gość da aaaaaaaaaaaaaaaaa
sprawdziłam te jabłka i 2 3 ł za kg wiec nie jest drogo w polsce jest podobnie...

polecam ebay albo gumtree - kupuje duzo nowych i uzywanych rzeczy szcegolnie do domu meble, odkurzacze itd i to wszystko 3 razy taniej. a ceny w polsce rzeczywiscie jak nie wyzsze to porownywalne. jedynie mieso jest drozsze tu. ale kosmetyki, elektronika tutaj oplaca sie bardziej kupic, no i jest sporo ofert.

Gość 11111111111111111111112222222
no właśnie w polsce sa ceny wyzsze lub porównywalne ale napewno nie nizsze...ale za 1 zł w polsce kupie 2 BUŁKI a za 1 funtów KUPIE cały chleb a w polsce chleb 500g kosztuje ok 3 zł(nonajmniej)

Gość drozsze mieso w UK
??? W Morrisonie za 800g miesa mielonego place 2 funty. Kup sobie mieso mielone w PL za tyle...

Gość moja jeszcze nie doszla
zalezy jakie mieso mielone mamy na mysli - ja zwykle wybieram sobie kawalek miesa i prosze rzeznika o zmielenie. Cena to 5-6 funtow za kilogram -maly miejscowy sklep miesny. Jakosc nieporownywalna w stosunku do miesa z marketu-tego drugiego juz nie jestem w stanie jesc bo czuje roznice