Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Migotka_GwiazdPolarna

Zdradzilam mojego chlopaka w klubie

Polecane posty

Go艣膰 Migotka_GwiazdPolarna

Zdradzi艂am mojego ch艂opaka. Jeste艣my ze sob膮 ju偶 dwa lata, a ja bardzo go kocham. Mimo to zdradzi艂am z kim艣 przypadkowym w klubie. By艂o to trzy tygodnie temu. Pok艂贸cili艣my si臋, poniewa偶 nie chcia艂 i艣膰 ze mn膮 do klubu na imprez臋 organizowan膮 przez moj膮 dobr膮 kole偶ank臋. Powiedzia艂am, 偶e id臋 sama, a on si臋 jeszcze bardziej zdenerwowa艂. Wielka afera w艂a艣ciwie o nic. Powiedzia艂am mu kilka niemi艂ych s艂贸w, on mi to samo. Trzasn臋艂am drzwiami i wysz艂am. Na do widzenia rzuci艂am, 偶e i tak zrobi臋 to, co b臋d臋 chcia艂a, a on nie ma prawa mnie ogranicza膰. Posz艂a na t臋 imprez臋. Mia艂am troch臋 wisielczy humor, ale przed wyj艣ciem wypi艂y艣my z kole偶ank膮 po drineczku, pogada艂y艣my o mi艂ych rzeczach i ju偶 by艂o dobrze. Odpowiednie nastawienie do zabawy. Na miejscu to ju偶 w og贸le by艂o 艣wietnie. Mn贸stwo znajomych, 艣wietne kole偶anki, dobre drinki i dobra zabawa. Podoba艂a mi si臋 muzyka i klub. Lubi艂am tam chodzi膰. Jedna z moich kole偶anek przyprowadzi艂a swoich znajomych. W ich grupce by艂 taki jeden ch艂opak, Tomek. Spodoba艂 mi si臋, a widzia艂am, 偶e on r贸wnie偶 cz臋sto na mnie patrzy. Sprawia艂 wra偶enie troch臋 nie艣mia艂ego, ale w ko艅cu podszed艂 do mnie kiedy siedzia艂am przy barze. Jako艣 zagada艂. Ca艂kiem nie藕le mu sz艂o. Postawi艂 mi drinka. Potem m贸wi艂 troch臋 o sobie, ale g艂贸wnie wypytywa艂 o mnie. Polecia艂a piosenka, kt贸r膮 bardzo lubi臋. Taka troch臋 wolniejsza. Zapyta艂am czy ta艅czy. U艣miechn膮艂 si臋 i powiedzia艂, 偶e ch臋tnie. Wzi臋艂am go delikatnie za r臋k臋 i poci膮gn臋艂am na parkiet. Nie wiem, ile tam byli艣my. Raz mia艂am wra偶enie, 偶e ta艅czymy ca艂y wiecz贸r, a innym razem, 偶e to dopiero jeden utw贸r. Oczywi艣cie pozwolili艣my sobie na du偶o wi臋cej ni偶 tylko sam taniec. Ob艣ciskiwali艣my si臋, ca艂owali艣my, poruszali艣my w rytm muzyki. By艂o cudownie. M贸j ch艂opak za bardzo nie lubi艂 ta艅czy膰, wi臋c nigdy nie prze偶y艂am z nim czego艣 takiego. Tomek by艂 wyj膮tkowy, zreszt膮 nie tylko pod tym wzgl臋dem. Kiedy zeszli艣my z parkietu, nie my艣la艂am o niczym tylko o tym, 偶eby to z nim zrobi膰. By艂am ju偶 podpita, on zreszt膮 te偶 i by艂o mi z nim tak dobrze. Chcia艂am mie膰 tego faceta. Jedna z kumpelek mnie znalaz艂a i powiedzia艂a, 偶e teraz przenosimy si臋 do niej na dom贸wk臋 afterparty. Zapyta艂a czy id臋 i czy kolega zabiera si臋 ze mn膮? Spojrza艂am na Tomka i ju偶 wiedzia艂am, 偶e nie mo偶e nas tam zabrakn膮膰. Pojechali艣my do kole偶anki. Posiedzieli艣my chwil臋 na dol臋, ale byli艣my na siebie tak nakr臋ceni, 偶e nie wytrzymali艣my d艂ugo. Poszli艣my na pi臋tro i znale藕li艣my pok贸j z 艂贸偶kiem. Zamkn臋li艣my si臋 od 艣rodka i kochali艣my 3 razy. By艂 wspania艂y. Pomimo tego, 偶e byli艣my pijani i odczuwali艣my seks troch臋 mniej intensywnie, a on jak to ka偶dy facet dochodzi艂 d艂u偶ej, to by艂o cudownie. Mog艂abym si臋 z nim kocha膰 codziennie od rana do wieczora. Tamtej nocy by艂am najszcz臋艣liwsza na 艣wiecie. Rano przyszed艂 kac i pierwsze moralniaki. Obudzi艂am si臋 w 艂贸偶ku obok faceta, kt贸ry nie by艂 moim facetem. Wtedy pierwszy raz zacz臋艂am sobie przypomina膰 o moich ch艂opaku. Czu艂am si臋 g艂upio. Nie do艣膰, 偶e posz艂am na imprez臋 bez jego przyzwolenia, to jeszcze przespa艂am si臋 z innym facetem. Tomek chcia艂, 偶eby艣my kochali si臋 jeszcze rano. Jednak szybko go sp艂awi艂am i powiedzia艂am, 偶e wczoraj oboje byli艣my pijani i na szcz臋艣cie noc ju偶 si臋 sko艅czy艂a. Zdenerwowa艂 si臋 za te s艂owa, ale mnie to nie interesowa艂a. Chcia艂am si臋 go pozby膰 w miar臋 bezkonfliktowo i wr贸ci膰 do siebie do domu. W domu mia艂am du偶o z艂ych my艣li. T艂umaczy艂am sobie, 偶e by艂am pijana, 偶e to tylko jednorazowy wyskok. Tomek nie dosta艂 ode mnie numeru telefonu, nie wiedzia艂 o mnie prawie nic poza tym jak mam na imi臋. Sprawa z nim by艂a sko艅czona, ale co mia艂am zrobi膰 z moich ch艂opakiem? Ba艂am si臋 mu powiedzie膰. K艂贸cimy si臋, na pewno nie jeste艣my idealn膮 par膮, ale kochamy si臋 i na pewno nie chc臋 nara偶a膰 tego zwi膮zku na strat臋. Stwierdzi艂am, 偶e nic mu nie powiem. Tak mia艂o by膰 najlepiej dla nas obojga. I by艂o, ale z czasem moje my艣li zacz臋艂y mnie przyt艂acza膰. Nie wiem, jak mam z nimi wygra膰. Za ka偶dym razem, jak kocham si臋 z moich facetem, to widz臋 i my艣l臋 o Tomku i o tym co zrobi艂am. Czuj臋, 偶e przyjdzie moment, w kt贸rym ta ba艅ka p臋knie, a jej zawarto艣膰 wyleje si臋 nasz zwi膮zek i doszcz臋tnie go wypali.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 StreetFor768
c贸偶 mog臋 Ci zdradzi膰 czwart膮 zasad臋 dynamiki: "Cia艂o puszczone raz, puszcza si臋 ca艂y czas".. .. z w艂asnego do艣wiadczenia wiem, 偶e jest to prawda.. sam mia艂em dziewczyn臋, z kt贸r膮 by艂em prawie 5 lat.. wystarczy艂o, 偶e wyjecha艂em do Irlandii na zaledwie 3 miesi膮ce.. mia艂a w tym czasie ok. 4 partner贸w (do tylu mi si臋 przyzna艂a).. Je艣li by艂a艣 w stanie bzyka膰 si臋 z jakim艣 przypadkowym go艣ciem tylko dlatego, 偶e pok艂贸ci艂a艣 si臋 ze swoim facetem... to lepiej go zostaw. Nie ma sensu, 偶eby艣 szmaci艂a sam膮 siebie i krzywdzi艂a ch艂opaka, kt贸ry w sumie nic z艂ego nie zrobi艂.. Ja te偶 nie ta艅cowa艂em og贸lnie.. Te偶 to denerwowa艂o i smuci艂o moj膮 dziewczyn臋.. ale w ko艅cu zacz臋li艣my chodzi膰 razem na imprezy.. i jako艣 si臋 uda艂o mnie nam贸wi膰, a p贸藕niej okaza艂o si臋 偶e ca艂kiem dobrze mi to wychodzi i moja kobieta zacz臋艂a si臋 denerwowa膰, 偶e ta艅cuj臋 z zbyt wieloma kole偶ankami..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SmutnaRodzicielka
Hej. To, 偶e raz zdradzi艂a艣 swojego faceta to nie znaczy 偶e b臋dziesz robi膰 to non stop nie przesadzajmy... ale my艣l臋, 偶e powinna艣 zastanowi膰 si臋 nad tym zwi膮zkiem jak sama piszesz nie jest idealny... mo偶e ten przypadkowo poznany kolega by艂 w艂a艣nie TYM skoro tak dobrze si臋 przy nim czu艂a艣... mo偶e nie chodzi艂o mu tylko o seks...w sumie to jego te偶 potraktowa艂a艣 "艣rednio"... nikt nie chce by膰 dla kogo艣 tylko zabawk膮 na jeden raz... dla poprawienia humoru... nie oceniam... pisz臋 co my艣l臋... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyta艂am ju偶 t臋
histori臋 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Theresa Spontanniczka
E tam na imprezie to nie zdrada. Nie daj sobie wmowic. Jak tego 偶a艂ujesz to nie zdradzi艂as

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfhfhfh
klamstwo ma krotkie nogi sqrwilas sie powinnas odejsc szmato

Udost臋pnij ten post

Nie skorwila sie kurwa pisze ze tego zaluje glupie zazdrosnice a wy dalej swoje

Udost臋pnij ten post

"Dziwka, wstr臋tna dziwka" - Siostra Krolla do 偶ony swojego brata. Ile bym da艂, 偶eby powiedzie膰 o tym twojemu ch艂opakowi. Powiedz mu albo go zostaw. To najlepsze dla was wyj艣cie.

Udost臋pnij ten post

Stalingrad pedale wypierdalaj

Udost臋pnij ten post

Nie b臋dzie dziwk膮, jak si臋 przyzna swojemu ch艂opakowi. Powinna go rzuci膰. Zas艂uguje na lepsz膮. Albo niech mu powie - jest 1% szansy, 偶e to zaakceptuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marlenka1707
jak sie kogo艣 kocha to sie nie zdradzi.

Udost臋pnij ten post

Biedny ch艂opak ... Aktualnie spotykam si臋 z imprezowiczk膮 (pierwsza sympatia), mo偶e 藕le robi臋, nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faciozwawki
marlenka dobrze podsumowala. Nigdy go nie kochalas autorko.Przestan oszukiwac go bo kiedys to i tak wyjdzie.

Udost臋pnij ten post

a nie boisz sie ktos z twoich znajomych sie wygada? skoro zniknelas w pokoju z innych chlopakiem , to wiedzieli dobrze co tam sie dzieje. nie wiem co doradzic. z jednej strony moze i potrafie zrozumiec ze kochasz swojego chllopaka , zalujesz i nie powtorzylabys tego wiecej, z drugiej strony cos mi sie robi, gdy pomysle ze moj chlopak by mnie zdradzil i by to zatail przede mna. chcialabym miec w takiej sytuacji wybor, czy chce byc z taka osoba, ktora dopuscila sie zdrady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opowiesc autorki mna
wstrzasnela:( alez ona ma dobre serduszko! i co ona bidulka teraz pocznie? jezeli by mi pozwolila to chcialbym to przenies na ekran w formie filmu krotkometrazowego albo w sztuce,tez bardzo ktotkiej,teatralnej! nowoczesne love story!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monissia z Wawki 16
Mysle ze jezeli naprawde zalujesz to wszystko ok. Jestesmy tylko ludzmi i bledy w zyciu sie nam zdazaja wiec chyba tylko jakies swiete osoby Cie tu ponizaja bo ja osobiscie Cie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idzi sie zbadaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr D
@Monissia z Wawki 16: Puknij si臋 dziewczynko lekko w cz贸艂ko, mo偶e Ci si臋 w niej jednak pouk艂ada. Jak kogo艣 kocham to cho膰bym nie wiem jak by艂 pijany, to nie zdradzi艂bym swojej mi艂o艣ci. Jak kto艣 tak 艂atwo wskakuje z kim艣 do 艂贸偶ka i rozstawia nogi przed osob膮, kt贸rej praktycznie nie zna to dla mnie jest to skrajny przypadek zwyk艂ego kure.... . Dla mnie sprawa jest oczywista, powiem wi臋cej, nawet gdyby autorka nie by艂a w zwi膮zku i tak szybko wyl膮dowa艂a z kim艣 w 艂贸偶ku, to ju偶 nie za dobrze o niej 艣wiadczy. Ja nie chcia艂bym zwi膮za膰 si臋 z tak膮 艂atw膮 pann膮. Przez takie puszczalskie wizerunek porz膮dnych i warto艣ciowych kobiet wiele traci. Nie wspomn臋 ju偶 o innych sprawach takich jak np. zdr贸wko, a co gdyby autorka dosta艂a w pakiecie HIVa? Dla mnie to jest g艂upota w najczystszej postaci. Mam nadziej臋, 偶e ch艂opak autorki szybko przejrzy na oczy.

Udost臋pnij ten post

zgadzam sie z mr d, no niestety, ja np wiem ze nie chcialabym byc z kims kto mnie zdradzil , nawet jesli mialabym pewnosc ze mnie kocha i zaluje. nie wyobrazam sobie ze kochajac jednego moglabym rozlozyc nogi przed drugim, dopiero co poznanym... kurde, ludzie, szanujcie siebie troche

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powinien cie za to wypierdoli膰 na ryj z domu :D a najlepiej wysterylizowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZnamTenB贸l
Oby艣 zdech艂a paskudna 藕dziro i wszystkie twojego pokroju mnie tak potraktowa艂a dziewczyna po 3 latach zwi膮zku i to na dodatek by艂em za granic膮 (poinformowa艂a mnie o tym przez tel bo chcia艂a by膰 szczera) sami sobie dodajcie co sie w takiej chwili czuje jak jeszcze rano mi m贸wi艂a jak bardzo mnie kocha :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu spotka艂a艣 kogo kto Ci臋 kr臋ci i udowodni艂, 偶e Tw贸j ch艂opak to nie jest to. Zmieni膰 faceta ale ju偶 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie,to stary temat i za艂o偶臋 si臋,偶e nie ma ju偶 tego toksycznego zwi膮zku.Szcz臋艣liwi w zwi膮zku nie zdradzaj膮,nie mo偶na si臋 szmaci膰,po co by膰 z kim艣 na si艂臋.Mnie najbardziej przeszkadza jak kto艣 jest g艂upi,albo zazdrosny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
OK, nie staje tu w obronie autorki (cho膰 temat stary, pewnie wielu osobom znany), ale powiedzcie mi tak szczerze, faceci i kobiety, co ma zrobi膰 dziewczyna kt贸ra kocha swojego faceta, ale kocha te偶 ta艅czy膰, a on jest totalnym domatorem i od klub贸w i tym podobnych imprez trzyma si臋 z daleka? Co ma zrobi膰 taka dziewczyna? Nie chodzi mi o zdrad臋 , ale o sam taniec, kt贸ry nie raz ale zdarza 偶e jest bardzo nami臋tny, jak pewnie sami wiecie. Co o tym my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorka nie wie co to mi艂o艣膰, lojalno艣膰 i szacunek nie tylko do siebie samej ale te偶 partnera, gdybym nie wiedzia艂a 偶e to pisa艂a kobieta, pomy艣la艂abym 偶e to pisz臋 facet kt贸ry w艂a艣nie zaliczy艂, z twojego postu jedno mnie uderza nie wiem jak wygl膮dasz ale wydajesz si臋 strasznie .... m臋ska, emocjonalno艣膰 faceta a kurwa zawsze b臋dzie kurw膮 nie wa偶ne czy facet czy kobieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to my艣l臋,偶e jak komu艣 na kim艣 zale偶y naprawd臋 wtedy przestanie szlaja膰 si臋 po klubach i kr臋ci膰 ty艂kiem.W艂贸cz臋ga klubowa,tancerka od siedmiu bole艣ci i domator to nie jest dobry pomys艂.Trzeba znale藕膰 wsp贸ln膮 pasj臋,kt贸ra 艂膮czy,a nie dzieli. Spacery z psem,rower,deska,narty,albo razem kurs ta艅ca jest tego sporo,dogada膰 si臋 i wybra膰 co艣 wsp贸lnie albo rozstanie:-P

Udost臋pnij ten post