Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Moj syn jest calkowicie poza siatkami centylowymi .

Polecane posty

Gość moja córka ma 3,5 roku
wazy 16 kg i ma 99 cm. Więc jest niewiele cięższa od twojego synka. A muszę Ci napisać, ze córcia jest dosyć pyzata. To twój synek musi być okrąglutki Jadźka. Ale to tylko dziecko wiec wyrośnie. Jeśli ma dobrą dietę, a później zapewnisz mu dużo ruchu to zaraz to zrzuci.

Gość jagoda przykro mi
ze takie smiecie tu wchodza.Zamiast na temat pisac to obrazaja,wulgarnie sie zachowuja.. olej to.

Jagoda, ja bym na twoim miejscu pilnowala, zeby twoj synek jadl zdrowo i mial duzo ruchu. Nie przekarmiala go. Nie dawala slodyczy. Mamy w rodzinie takie rodzenstwo. Oboje od urodzenia byli duzi, wysocy i dobrze zbudowani. Nie grubi, ale dosc w sobie. Oboje rodzice sa wysocy, wiec nikt sie nie dziwil. Dziewczynka teraz 6 letnia wyciagnela i juz nie jest pyzata. Ale chlopczyk teraz 10 letni ma ogromny apetyt, ktory niestety rodzice musza kontorlowac, bo chlopak robi sie coraz grubszy. Nie pomaga nawet to, ze trenuje pilke nozna itp. Z pyzatych maluchow nie zawsze wyrastaja chude nastolatki. A nawet rzadko tak bywa.

Gość rfweif
Lucyjka - ale jak jagoda ma dziecku zapewnić ruch i zdrowe posiłki skoro dziecko od rana do wieczora siedzi na garnuszku babci bo mamusia jest zajęta wyzywaniem ludzi na kafeterii??

Gość co sie dziwiecie
jak jagoda sama żre jak świnia i jest spasionym krowiskiem co tylko w domu na doopsku siedzi, to i syn spaślak :)

Gość vhdfhjsd
Jagoda jak tam Twój prosiaczek??