Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK ZAPOMNIEĆ

JAK ZAPOMNIEĆ

Polecane posty

Gość JAK ZAPOMNIEĆ

Słuchajcie mam taki problem, jestem mężatką od 2 lat, wydaje mi się że szczęśliwą. Mamy dziecko. Ale jedno nie daje mi spokoju... Byłam z byłym facetem prawie 5 lat... zdradziłam go z mężem... to była moja wielka miłość... czemu zdradziłam?? nie wiem do dzisiaj... kochałam go a jednak... no i teraz po 3 latach od rozstania cały czas się zastanawiam czy kiedyś mi wybaczy...jak zapomnieć o nim??? cierpi na tym moje małżeństwo, bo czasem zdarza mi się myśleć o nim w najmniej odpowiednim momencie... jak się go pozbyć z głowy??

Gość to zalezy w jakim rejonie
przestan podniecac sie mysla ze Twój byly na pewno nadal Cie kocha i nie moze o Tobie zapomniec i wez sie za swoje malzenstwo zanim znowu pojdziesz za glosem macicy

Gość JAK ZAPOMNIEĆ
zapomniał dawno, ma swoją pannę i ok... tylko ja możne dlatego że to był mój pierwszy nie mogę zapomnieć... ale ok... męża nie zdradzę na pewno o to się nie martw...

Gość JAK ZAPOMNIEĆ
Dzięki za tą wypowiedz... czas się otrząsnąć i zacząć żyć normalnie, cieszyć się dzieckiem i mężem....bo męża mam fantastycznego... i właśnie sobie uświadomiłam że to było przywiązanie a nie kochanie... i teraz zacznę w końcu normalnie myśleć :)

Gość lekka zenada
spokoo, tamtego goscia moglas zdradzic z mezem, to teraz mozesz zrobic na odwrot... karma, bitch

Gość JAK ZAPOMNIEĆ
napewno nie... w życiu... tamten seks był koszmarny i nie chce do tego wracać...