Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek sie odchudza

od dzis dieta 800kcal

Polecane posty

Gość ahaaaaaaahaa
Miłego wpędzania się do grobu

i jak sytuacja na ten moment? tzn. ile kaw dopiłaś? ile razy pomyślałaś o słodkim batoniku? ile razy miałaś zawroty głowy? ile razy odpowiedziałaś komuś zbyt agresywnie? ile razy poczułaś, że marzniesz? bo ja to ani razu ;) znając życie, to nawet nie musisz się odchudzać :(

Gość ale kretynizm......l
jak czytam takie wpisy dieta 500,600 800 kcal to az mnie żal sciska, ja jestem na diecie od 1200-1300 a nawet i 1400 kcal i ładnie chudne 0,7-1 kg tygodniowo ale na pewno trwale :)

ekhm ... 1200-1400 to też nie za dużo. uwierzcie - można jeść nawet (UWAGA!) 2 000 kcal i przy treningu, zrzucać sadło, że aż huczy :D nie bójcie się jeść. ejmen ... :classic_cool:

Gość lipotrim
Czesc dziewczyny,ja wlasnie koncze diete 450 kcal.Po 6 tyg schudlam 10 kg.Mieszkam w uk.diete dostalam z apteki,3 saszetki dziennie,zbilansowane zapotrzebowanie na witaminy,proteiny,tluszcze.co tydzien chodzilam na wazenie,mierzenie cisnienia.mysle ze w Polsce podobna dieta jest cambridge,z tym ze chyba wiecej kaloryczna

Gość ahaaaaaaahaa
lipotrim, a tak poza tym w domu wszyscy zdrowi??

Gość lipotrim
no tak moja poprzedniczka zatrzymala sie w epoce kamienia lupanego,gdyby znala angielski weszlaby na strone tego produktu i wiedzialaby o czym mowie no ale czego oczekiwac po prymitywnej osobce

Gość ahaaaaaaahaa
Czego się spodziewać? Cóż, jak widać można się spodziewać wiedzy, że 450 kcal to jest morderstwo a nie dieta, przy takiej ilości kcal nie ma mowy ani o zdrowym ochudzaniu ani o jakimkolwiek zbilansowaniu diety (z samego białka przy zdrowej diecie powinnaś jeść dziennie więcej kcal niż te 450, a gdzie miejsce na tłuszcz - 35 g dziennie, 315 kcal - i węglowodany )? Może Ty też się trochę "sprymitywizuj" i poczytaj o zdrowym odchudzaniu, a nie metodach a la Oświęcim, co?

Gość lilkaaaallll
jezu chyba was porabało! itak potem znow bedziecie zrec

Gość lipotrim
ahhhaaaa wejdz na strone tego produktu i udowodnij w koncu ze jestes inteligentna,nie slyszalas nigdy o Total Food Replacement?o zbzbilansowanej diecie?no prosze Cie...

Gość hjuehueifhej
a dla mnie nie zalezy czy bedziesz jadla 500 kalorii czy 1500 to i tak sie ^po diecie przytyje ,niestety dla osob co juz sie raz odchudzly dieta to na cale zycie,trzeba sie ograniczac z jedzeniem az do smirci