Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinka62

co ze mną nie tak

Polecane posty

Gość polinka62

Jestem starą babą ( po 60) i mimo że mam dobry kontakt z młodymi ludżmi to jednak z równolatkami nie mogę znależc wspólnego języka.Jestem osobą samotną i bardzo często zdarza się że siedzę sama bo znajomi nie mają dla mnie czasu.Bardzo często ja do nich dzwonię coś proponując ale telefony w drugą stronę nie działają.Nie jestem kłótliwa,nie jestem pazerna , nie jestem konsumpcyjna.Jedyna moja wada to bronienie w sposób łagodny swoich racji.Jestem tchórzem i w sytuacjach konfliktowych wolę sie wycofac.Jestem podobno dobrym słuchaczem i bardzo często działam jako ściana płaczu ale gdy wysłucham, zapominają o moim istnieniu.Co ze mną nie tak? Co mam robi aby nie by samą

Gość facet 39 lat
Czytałem, że kobiety po 60-tce są dobre w łóżku. Czy to prawda w Twoim przypadku ?

Gość polinka62
o ho ho !!! i jeszcze trochę !

Gość Trzynasteg6
góra z dołem się nie zejdzie, ale kafetarianin z kafetarianką...często

Gość polinka62
no i ze mną pogadali .!!! Pewno trzeba sobie w łeb strzelic !!

Gość nic z Tobą nie jest nie tak
i to nie zależy od wieku Taka po prostu jesteś, z jednej strony pragniesz kontaktów , z drugiej nie za bardzo umiesz je pielęgnować, podtrzymywać itp. Zastanów się czy na pewno chcesz te kontakty utrzymywać? Ludzie lubia ludzi, którzy ich lubią :) A nie musiz przecież okazywać sympatię wszystkim. Wg mnie warto skupic sie na relacjach z tymi, których lubisz naprawdę, w których towarzystwie czujesz się dobrze. Czy musza to być rówieśnicy? Wiem co móię - też tak mam :0, moja 10 letnia corka chyba też. Tylko że ja sie juz z tym pogodziłam a ona jeszcze walczy

Gość purt puurt purcik
musisz zacząć pierdzieć porządnie, a znajomi się zlecą jak myszy do sera