Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelloKitty32

Dobra,w tym cyklu musi sie udać!!Kto ze mną???

Polecane posty

Fajnie! A u Mnie w pracy są 2 ciężarówki i przyszedł do mnie wczoraj dyr. i powiedział do mnie że ma nadzieję że chociaż Ja nie zaciąże :( Masakra jakaś powiedział to w odpowiednim momencie.

Podobno jest nie zawidny jakiś suplement diety, reguluje wszystko i dziewczyny łatwiej zachodzą w ciąże ale nie wiem co tym sądzić. www.jestemplodna.pl Możecie sobie poczytać.

i ja nic nie słyszałam Wiecie co? Tak sobie siedzę i się zastanawiam. 8 lat sypiam z mężem, jedyne zabezpieczenie to stosunek przerywany. Wiadomo żadne zabezpieczenie, brałam tabletki 2 miesiące ale to i tak ciągle po nich wymiotowałam, albo miałam straszne bóle głowy i tak naprawdę przez ten okres nie wpadłam - tyle par "wpada" poprzez stosunek przerywany a tu nic... albo to mój mąż był spryciarzem albo to ze mną coś jest nie tak 😭

Czytałam to ale boję się spróbować bez konsultacji z lekarzem ale w akcie desperacji :))))))))))) Może kiedyś.

w ramach rozluznienia :) Brunetka do blondynki: - Byłam robić testy ciążowe. Blondynka: - I co, trudne były pytania?

Kurcze mam podły nastrój bo mnie nawet dowcip nie rozśmieszył a lubię się śmiać :( Nawet swoje kanapki oddałam mojemu psiakowi bo swoimi oczkami tak błagał o kawałek :D Dodatkowo w pracy od dwóch dni mam nie fajnie i zamartwiam się ( tęsknię do pracy, gdzie wiedziałam, że 10-tego będą pieniądze) Zechciało mi się otwierać swój sklep 😠

Przykro Mi :( Ale może powinnaś zrobić rano? Wiem łatwo się mówi ale Ja robię tak samo zawsze albo za wcześnie albo po południu. A może jeszcze za wcześnie na test:)

Gość HelloKitty32
Cześć,strasznie czytać,że komuś kto pragnie dziecka wychodzi test negatywny.Jakie to życie przekichane,sa takie dziewczyny co idą na dyskotekę i w wieku 15lat dowiaduja się ,że jakimś cudem zostana matkami.Nic nie obliczają nie biorą ,nie podnoszą nóg do góry(wypróbuję napewno;)).A tu masz ci los...Ale słuchajcie,jakby na to nie patrzeć to nie jestesmy same i przecież w tym cyklu ma się udać!!!:)Ja czekam na owulkę ale jakoś nic nie czuję,nie mam sluzu...czasem się zastanawiam czy to nie ze stresu..buziaki!

sisetka zrobiłaś dzisiaj test? to tak jak ja ;) i liczę, że może jeszcze nic straconego, że może za wcześnie choć wszystko wskazuje na to, że @ tuż tuż 😠 HelloKitty32 jeszcze niedawno pisałam, że nie płakałam w poduszkę po nie udanych próbach ale dzisiaj chce mi się płakać :(

no zrobilam niestety i wyszedl negatywny i teraz to dopiero mam doła mi sie chyba nigdy nie uda juz myslalam ze tym razem po tym pregnylu bedzie dobrze, cykl monitorowany, pecherzyki byly, pękły, wszystko szło jak z płatka.. i dupa..

sisetka może cierpliwie poczekaj jeszcze co? Ja straciłam już nadzieję, że tym razem się uda. Skoro miałaś okres 2-go to może jeszcze za wcześnie na robienie testu co? Musisz uzbroić się w cierpliwość. Łatwo tak doradzać skoro samemu się tak nie postępuje :)U mnie z kolei pojawił się jakiś gęsty śluz i chodzę wściekła na samą siebie chyba, że nie mogę zajść w ciążę. Dzisiaj sobie myślałam, że gdybym zaszła w ciąże utrzymałabym to w tajemnicy i na Święta Bożego Narodzenia miałabym prezent dla rodziny :)

wiesz ze ja o tym samym ostatnio myslalam.. prawie w swieta to bylby trzeci miesiac, bezpieczny...

Właśnie :D Chociaż nie wiem czy wytrzymałabym. Jakoś nie należę do osób które potrafią trzymać język za zębami tym bardziej trzymając taką wiadomość ;) Wcale się nie pogniewam jak mój aniołek pojawi się za miesiąc wtedy też będę bardzo szczęśliwa :D

Ja też mam takie myśli - w końcu to mój 10-ty cykl starań i dalej cisza. Kiedyś lekarz powiedział, że jestem w ciąży - w ciąży pozamacicznej. A po dwóch godzinach stwierdził, że się pomylił heh i nie wie co mi jest :o

Pocieszam się tym, że prawdopodobnie w ogóle to mogę mieć dzieci ( nie robiłam pod tym kątem szczegółowych badań), ponieważ tyle kobiet nie może mieć maleństwa i nigdy nie będzie miało. Jeżeli do końca roku nie zajdę w ciążę to wtedy będę miała badania razem z mężem i okaże się gdzie leży przyczyna. Zapewne w mojej głowie ;)

hej dziewczyny, zastanawiam sie czy moge do was doloczyc? my tez sie staramy od ponad dwoch lat, a okolom pieciu lat temu odstawilam pigolki, no ale jak na razie nic. Wszystkie badania jakie robilam - a bylo ich sporo - w normie. ja juz chyba stracilam nadzieje ze uda mi sie bez jakiejkolwiek pomocy; teraz czekam na iui, lekarz zdecydowal o cylku stymulowanym, takze czekam do nowego cylku na ostatnie usg, a w kolejnym zaczynam stymulacje - wiec jak wszystko dobrze pojdzie pierwszy zabieg powinnam miec przed samymi swietami - juz sie tym stresuje, ale tez z niecierpliwoscia czekam :)

Witaj smaś :) Przykro mi, że tak długo się starasz bezowocnie :O Trzymam kciuki za każdą z Was łącznie za siebie abyśmy otrzymały tak bardzo dla nas cenny prezent jakim jest dziecko :) Może te nasze prośby, modlitwy, a nawet błagania w końcu zostaną wysłuchane :)

jestem pewna ze na kazda kiedys przyjdzie pora, trzeba tylko swoje odczekac, no i czasami "odplakac" ale jestem przekonana ze wszystkie w polowie cylku nabieracie nowej energii; tak przynajmniej jest w moim przypadku

Gość ania28-2010
witajcie dziewczyny,przyłaczam sie do was od 5 miesiecy staramy sie z mezem o dziecko,jak narazie nic,pewnie dlatego ze mialam cykle bezowulacyjne,mam nadzieje ze moze w tym cyklu sie powiodło miałam w koncu owulacje chyba ,chociaz troszke dziwna bo był to 10 dc śluz płodny miałam przez jeden dzien a cykle ma 28 dniowe,teraz czekam i mam nadzieje ze sie udało,chociaz to dopiero 18 dc nie chce dostac @ ,jeszcze 10 dni niepewnosci

Życzę wam dziewczynki aby się udało z tym prezentem Świątecznym każdej z Was. :) A Ja czekam na Nowy Rok i mam nadzieję że z nim przyjdzie do mnie moja fasolka. Sisetka kochana nie załamuj się tylko poczekaj jeszcze może @ wcale nie przyjdzie. Miej nadzieję do samego końca.

Witajcie dziewczyny :) ania28-2010 🖐️ Koszmarne 10 dni co? Będą się ciągnęły... :D aleee może będzie warto poczekać by na teście ujrzeć dwie kreski, nawet tą jedną bladziutką :O A mnie już nic nie boli, dwa dni temu jajniki, wczoraj podbrzusze, a dzisiaj mam wolne od bólu :) Ostatnim razem jak miałam okres zwijałam się z bólu - dosłownie umierałam :D Pomyślałam wtedy - jak ja poród przeżyję ? Na święto zmarłych chyba tonę pudru nałożę bo z dnia na dzień mam co raz więcej pryszczy aż wstyd wychodzić gdziekolwiek :) L_E_T_I Nowy Rok to też dobra okazja do świętowania z okazji poczęcia dziecka - chociaż w naszym przypadku to każdy dzień, każda minuta, sekunda jest dobra by w końcu skakać z radości na widok dwóch kresek ! :D

hej Piegusku jak tam nastroje u mnie beznadziejnie, po tym wczorajszym tescie to juz nie mam nadziei na ten cykl

Witaj w klubie he he mój nastrój jest tak ponury, że chyba nie pamiętam abym kiedykolwiek miała gorszy 😡 sisetka Ja też straciłam nadzieję, że w tym cyklu mi się uda, ale Ty może tak pocichutku miej jeszcze nadzieję co? U mnie wszystko wskazuje na to, że będę miała okres, dwa dni bóle a to w jajnikach a to w podbrzuszu, pryszcze więc standard - a Ty o ile dobrze pamiętam to masz dolegliwości związane z braniem duphastonu, może to nie przez niego co? Nie chcę Ci robić większej nadziei byś się nie rozczarowała i przeklinała każdą z nas ale poczekaj jeszcze cierpliwie choć te czekanie to mogłabym porównać do siedzenia gołym tyłkiem na szkle :D Chociaż te nerwy związane z czekaniem, przeżywaniem z jednej strony na dobre mi wychodzi bo przynajmniej czuję, że trochę schudłam ;)