Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelloKitty32

Dobra,w tym cyklu musi sie udać!!Kto ze mną???

Polecane posty

Dziewczyny nie wiem co się dzieje dziś mam 28dc miałam nie dostać @ według gina a tu teraz byłam w toalecie a mi poleciał strasznie gest śluz z czerwonym tak jak bym dostawała@. a moje cykle są różne 28, 30, 32 a raz nawet miałam 37. Ku.... jaki poj.... ten miesiąc.

Gość ania28-2010
albo to zwiastun @ albo ciąży,chociaz tez raz tak mialam ale na drugi dzien mi to zniklo i mialam normalny śluz

U Mnie to akurat było wiadomo że dostanę @ ale nie tak szybko? Gin przepisał mi luteine na wywołanie a tu proszę. Psychika? Ale w tym topiku jest mowa że w tym cyklu musi się udać ale fasolka a nie @.

Dobrze powiedziałaś Leti, fasolka a nie @ :O sisetka jak tam u Ciebie? I co z tym plamieniem? Skończyło się czy nasiliło?

sisetka nie chce mi się od początku czytać kolejne posty bo może w nich napisałaś - ale robiliście już jakieś konkretne badania ?

WITAM,,, TROSZKĘ PRZYPOMNĘ ,, O DZIDZIE STARAM SIĘ JUŻ DWA LATA ! JUTRO ROBIĘ TEST, BO NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ ,chociaż maiłam się dowiedzieć 4.11 na ugs! od jakiś trzech tygodni mam boleści podbrzusza, bolące sutki , i straszne wzdęcia , nigdy nie miałam takich objawów ! więc mam nadzieję ,że w końcu zaszłam w ciążę ! JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ RANA;-) POZDRAWIAM

mąż sie badal i jest ok, ja hormony ok, monitoring cyklu wyszedl tak ze nie pekaly pecherzyki i nie dojzewaly, ale po clo i pregnylu tez ok

Gość HelloKitty32
Cześć dziewczyny,wiecie co,najgorsze jest to ,że te 2 tygodnie czekania na możliwość zrobienia testu ciążowego to taka cholerna niepewność czy objawy(które są albo sobie wmawiamy) to sygnał do zbliżającej się @ czy to ciąża.Masakra,mnie sie z tego całego stresu okres spóźniał... Mam 2 krechy na teście owulacyjnym,działam i tak jak pisałam tym razem sie musi udać.Wam też kochane!

ANISIA_1986 oj nie smuć się od samego rana :) Może za wcześnie zrobiłaś zobacz do 4.11 masz jeszcze kilka dni więc głowa do góry. Przecież któraś z nas musi w końcu zajść w ciążę :D sisetka jak tam u Ciebie dzisiaj? HelloKitty32 staraj się staraj :) Kto wieeee, kto wieeeee :D A u mnie ciągle zmiana nastrojów od płaczu po śmiech i złość :O Na szczęście z rana poszłam na półgodzinny spacer z psiakiem i czuję się troszeczkę lepiej :) Na dodatek czuję jakbym tam w środku miała nie wiem nawet jak to nazwać - coś co rozpycha macicę dosłownie. Wczoraj wzięłam 10-tą tabletkę duphastonu(jednak miałam brać 10, a potem przerwa) i teraz czekam na okres.

Anisia_1986 może faktycznie za wcześnie ten test zrobiłaś. Piegusek 27 nie na okres tylko na fasolkę:) nie przesądzone jeszcze czy nie będzie może chociaż ty będziesz mile zaskoczona? HelloKitty32 działaj tylko owocnie:)

Leti ja w tym miesiącu odpadam :) mam wszystkie objawy zbliżającego sie okresu :O No nic trudno poczekamy zobaczymy, może w przyszłym miesiącu mi się uda :D A moglabym już dostać bo jak głupia latam co chwilę do wc bo coś mi wylatuje, ale to jakiś gęsty śluz :O

hej, dzisiaj wkladka minimalnie rozowawa bylam tez na badaniach w medycynie pracy i przeziebiona jestem OB 12 po godzinie, zwiastun stanu zapalnego, a moze zwiastun ciazy...

sisetka widzisz mówiłyśmy Tobie, że jeszcze nie wszystko stracone :D Dbaj o siebie tylko teraz bo nie wiadomo co się tam dzieje w Twoim organizmie :)

Trzymam mocnoooooooo kciuki za Ciebie , no i oczywiście zero stersów myśl pozytywnie :))) Ale było by SUPERRRRRRRR

napewno przyjdzie @ bo u lekarza medycyny pracy jak mnie badal to nacisnal na brzuch i strasznie mnie zabolalo, wiec pewnie przed okresem wszystko juz jest nabrzmiale

sisetka ja tam nic nie mam nabrzmiałego - chyba pęcherz bo do wc idę i dojść nie mogę, a jestem tuż tuż przed okresem i nie doszukuj sie objawów okresu no już ! No weź nie odbieraj nam nadziei, że chociaż jednej z nas czyli Tobie się udało :D

do PIEGUSEK27 ;-) MYŚLISZ ,ŻE ZA WCZEŚNIE , SKORO OKRES MIAŁAM 23.10 ??? A możliwe jest ,że test nie wykaże ciąży! ? ILE MAM JESZCZE CZEKAĆ ,,, Z MOIM PECHEM ;-/

sisetka nic mnie nie boli :D no mówię pęcherz tylko bo jeszcze nie byłam w wc :O anisia_1986 - okres miałaś 23.10 i już robisz test? Przecież minęło 7 dni to jak ma Ci wyjść pozytywnie??