Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelloKitty32

Dobra,w tym cyklu musi sie udać!!Kto ze mną???

Polecane posty

ania28-2010 każda z nas robiła test na kilka dni przed spodziewaną @ i wyszedł negatywny - czy wyniki były wiarygodne? Kto to wie? Dowiemy się jak dostaniemy bądź nie dostaniemy @, a wtedy będę mogła Tobie odpowiedzieć, czy mój wynik negatywny był wiarygodny :D

Gość HelloKitty32
Dziewczyny,jeszcze poczekajcie kilka dni.Trzeba sie czyms zając ,żeby czas szybciej płynął i za 2-3 dni zrobic znowu test a w razie niepowodzenia przyjdzie@(oby nie!!).Wiem jak to jest,niecierpliwosc jest okropna,chciałaby sie wiedzieć o ciąży najlepiej zaraz po owulacji:)Jeszcze kilka dni i zrobcie test,wtedy bedzie pewność.Buziaki! Ja dzisiaj działam;)

sisetka może jeszcze jest nadzieja że nie przyjdzie@ :) Kitty powodzenia oby chociaż jednej z nas się udało!!!! Piegusek to bardzo pracowite miałaś dziś popołudnie. Jak pewnie każda z nas chociaż mi pomaga trochę M bo ja wstaję codziennie o 5 rano do pracki więc jak wracam to obiad na mnie czeka chociaż muszę go trochę przygotować dzień wcześniej, ale i tak nie narzekam. Trzymajcie się ciepło dziewczynki :)

Leti oj żebyś wiedziała, że pracowite :) Na szczęście mam wspaniałego męża, który pomaga mi we wszystkim o co Go poproszę (tfu tfu oby nie powiedzieć, napisać tego w złej godzinie :D) ale niestety dzisiaj nie było go prawie do 20 w domu więc przynajmniej ubrania po uprasowaniu do szafy schował i wyprowadzenie psa miałam z głowy :) Jutro za to On ma pełne ręce roboty a ja odpoczywam :D Jak wcześniej pracowałam na zmiany to też miałam obiad zawsze jak wracałam później - teraz niestety to zawsze ja wracam wcześniej - ale przynajmniej mam zawsze obiad, co przed ślubem to różnie bywało :) Teraz jestem przykładną żoną :D U mnie okres zbliża się wielgaśnymi krokami ale w dalszym ciągu mam nadzieję, że może nie przyjdzie :O Piersi w dalszym ciągu mnie bolą, do tego doszła zgaga heh brzuch mnie nie boli. Cierpliwie czekam do 31.10 wtedy też zrobię test :) Choć wynik wiadomo jaki będzie, ale nadzieja... umiera ostatnia :D Spokojnej nocy Wam życzę i oczywiście żadnych @ :) Leti zrozumiem jak u Ciebie sie pojawi :D:D

Gość HelloKitty32
Piekusek27,koniecznie napisz jak wyszedł test, z góry zakładasz,że wyjdzie negatywny!Obyś się pomyliła,czasem dobrze jest sie miło rozczarować.:)Może faktycznie lepiej podchodzić do tematu spokojniej. Sisetka,poczekaj,nie trać nadziei.A jesli przyjdzie @ to pomyśl,że to nie koniec, zaczyna się kolejny cykl,kolejna szansa:) Ja jestem juz chyba po owu,testy owulacyjne 2 dni temu pokazały 2 krechy więc już chyba po.Zobaczymy czy sie coś udało.:)Przecież w tym cyklu ma się udać... Buziaki!Głowy do góry!

Witajcie dziewczyny w ten piękny sobotni dzień :D Postanowiłam, że od następnego cyklu będę sprawdzała temperaturę :) Jakoś nigdy tego nie robiłam, aaa przepraszam jeden miesiąc ale miałam "pracę domową" zadaną przez panią prowadzącą nauki przedmałżeńskie :) Z których niestety nic nie wyczytała ha ha Chętnie bym sobie poleżała ale niestety muszę posprzątać w samochodzie bo strach do środka wsiadać :) Przynajmniej mam zajęcie i nie myślę o zbliżającym się okresie, negatywnych testach :) Włączyłam sobie piosenki wpadające w ucho i zatęskniłam za pewnym miejscem na ziemi w którym chciałabym zamieszkać :( eh no nic idę na sekundę poleżę na podłodze bo straaaasznie boli mnie kręgosłup :D Sisetka głowa do góry 🌼

Gość HelloKitty32
Czesc,masz racje Piegusek27 czas posprzątać w samochodzie.Mam tam juz całą szafę,górę papierków,opakowań,nawet stare frytki:%Aż strach zacząć.Ale jak mąż wróci będzie w szoku ,że zdarzył się cud:) Pozdrawiam!p.s.gdzie chciałabys mieszkać? :)ja w Italii...

Hej dziewczynki:) Piegusek u mnie niestety ale dziś pojawiła się @, wszystko mnie boli a tu tyle pracy w domu ale M mi pomaga właśnie wysłałam go na zakupy. No i jeszcze się w dodatku rozchorowałam. Czekam tylko na pozytywne testy:) Nie może być inaczej:););););););)

No i u mnie zawitał niechciany gość - @ Tak myślałam... ale wiadomo... - NADZIEJA ;( Życzę samych pomyślnych testów... i do usłyszenia przez kolejny m-c z niektórymi:( Oby jak najmniej nas było:)

Hej dziewczyny :) Ten duphaston chyba wcale nie wyregulował mi okresu bo miałam dostać go albo wczoraj, albo dzisiaj. Wstałam rano i delikatnie bolał mnie brzuch, humor jakiś taki byle jaki. Mogłabym go dostać i w końcu miałam bym to z głowy a tu czekam i czekam. Teraz też mnie boli podbrzusze więc myślę, że rano dostanę @ sisetka jak tam?? Beti - przykro mi :(

Gość cyni miniiiii
witam ma pytanko jesli mozna do was: witam jestem w 20 dniu cyklu od pary dniu mam tem 37,1 istnieje mozliwość ciąży jesli temp. bedzie sie utrzymywac do dnia spodziewanej @???? we wrzesniu jak dostalam okres to zaraz po okresie wymiotywalam sobote i niedziele i potem tez przyszly tydzien przez sobote dodam ze niczym sie nie zatrułam ani nie mialam zadnej grypy zpładkowo jelitowej ani te z stresu potem przyszedl pazdziernik i dostałm normalanie okres a teraz ma byc 10 listopada byłabym wdzieczna za odpowiedz dziekuje i pozdrawiam

a nie wiem, nic z tego nie rozumiem 32dc @ nie ma test dzisiaj negatywny a temp znowu powyzej 37 odstawie dzisiaj ten duphaston

sisetka może idź na betę co? Masz jakieś objawy sugerujące, że na dniach dostaniesz okres? Ewentualnie dostaniesz @ tak jak ostatnio koło 35 dnia - tylko z drugiej strony co oznaczały te plamienia, które dostałaś kilka dni temu ? Ja mam okropny ból piersi, powiększone są znacznie więc @ wyczekuję lada dzień tym bardziej, że codziennie mam taki głuchy ból w okolicach podbrzusza więc u mnie nic nowego 30 dc. Testu nie robiłam i nie będę robiła bo nie ma sensu :( Dzisiaj zrobiłam sobie wolne, zjem śniadanie i idę spać bo od wczoraj śpię na stojąco !

nie mam zadnych objawow niczego, chyba odstawie ten duphaston bo moze faktycznie dopoki go jem to nie dostane @

Gość HelloKitty32
Czesc,ja nadal czekam na rezultaty,to 6 dzien po owul a ja nie mam zadnych objawów...tak jak ostatnim razem...mimo swojego optymizmu zaczynam watpić.No nic,jeszcze troche czasu.Może nie każdego muszą boleć piersi,podbrzusze itp.Więc czekam,nadzieja jest zawsze. Buziaki dla Was!

HelloKitty32 dopiero 6 dzień u Ciebie mija więc spokojnie - ojeju jak to łatwo dawać komuś rady by cierpliwie czekał :O Nie wątp bo w końcu jako jedyna optymistycznie podchodziłaś do tematu :D A może dlatego, że my byłyśmy już po staraniach, a Ty jeszcze przed - a wiadomo w każdej z nas na nowo rodzi się optymizm wraz z początkiem cyklu, że tym razem się uda :) Sisetka może nie odstawiaj na własną rękę co?

tylko ze jak mam bez sensu przedużać to nie wiem czy chce, jak mam przez niego nie dostac @, a ciaza gdyby byla to dzisiaj jest 32 dc to by test wykazal juz na bank a im szybciej dostane @ tym szybciej nastepne staranka

Gość HelloKitty32
Słuchajcie,więc jest tak.Nie mogłam zrobić testu ciążowego bo jest za wcześnie ale..jeśli zrobi się test owulacyjny i wyjdzie negatywny to nie jest się w ciąży.Kobiety w ciąży mają go ZAWSZE pozytywny!!No i zrobiłam...no i negatywny:( Czyli w ciąży nie jestem.I po co mi to było..a już się łudziłam.. Masakra,kolejny miesiąc,co tu dużo gadać,wracam do punktu wyjścia, w nastepnym cyklu musi się udać...Mam jeszcze resztki optymizmu na następny cykl ale ile jeszcze...

HelloKitty32 to dopiero 6 dzień co Ty panikujesz?? A może do zapłodnienia doszło dopiero 2 dni temu? No wybacz ale chyba żaden test Ci nie wykaże ciąży - tak wczesnej ciąży! A co do tych testów owulacyjnych to pierwszy raz słyszę, że kobietom w ciąży wychodzą one pozytywnie :) Ale poszłam sprawdziłam he he wyszła mi jedna gruba krecha :) Sisetka zrób test owulacyjny może Ci wyjdzie chociaż ten pozytywny :)

owulacyjny tez negatywny dzisiaj juz nie wezme tego duphastonu bo to bez sensu przedluzanie

Gość ania28-2010
a ja juz trace nadzieje za 5 dni bede miec @ zero odjawów ciązy ,niska temp.i ogolnie brzuch mnie boli na @.kolejny miesiąc bez efektów to juz 7 ,czy ja jestem bezplodna?mam nadzieje ze wam kobietki sie uda

Gość HlloKitty32
Dziewczyny,na jedym z forum gdzie na pytania odpowiada ginekolog było napisane,że testy owulacyjne wyjda w pozytywne zawsze jeśli kobieta jest w ciąży , ale testy mogą też wyjść pozytywne jeśli się w ciąży nie jest.Więc jedyne co można się dowiedzieć jest wykluczenie ciąży.Jeśli jest negatyw to po butach ale jesli pozytyw to albo jest się w ciąży albo nie jest.Tymi testami można się tylko dowiedziec,ze sie nie jest.Ja w zeszlym cyklu mialam do 10 dnia cyklu pozytywne testy owulacyjne.11tego dnia wyszedl negatyw i juz wiedzialam...Teraz juz w 6tym mam negatywny więc juz wszystko wiadomo.A gdyby wydzedl pozytywny mialabym nadzieję,chociaz nie pewność. Buziaki! To co,staramy sie dalej:)?

Gość HelloKitty32
Ania28,wszystkie jedziemy na tym samym wózku...kilka miesięcy starań i nici z tego.Co nam pozostaje?Trzeba próbować różnych rzeczy i wierzyć.Ania28 masz za sobą 7 cykli,jesteś w połowie.Jak minie rok to trzeba się będzie lepiej przebadać.Czasem tak sobie myślę,że im bardziej się chce tym gorzej wychodzi...

ania u mnie 10 cykl i nic. Wczoraj mąż do mnie powiedział, że po @ kochamy się codziennie :D Może wtedy nam się uda nie czekając na dni płodne. Licząc mój cykl, który przeważnie trwa około 34-35 dni to @ powinnam dostać koło 7.11, a myślałam, że duphaston brany wg zaleceń lekarza wyreguluje mój okres. Oczywiście przestałam się łudzić, że w tym miesiącu udało nam się. To nic, poczekam na okres, a potem sisetka pamiętasz - optymizm, że się uda:D

Gość HelloKitty32
Ania28,nie łam się jeszcze,jestes po 7 cyklu więc jesteś w połowie szans.Jak minie rok trzeba się będzie dobrze przebadać.Poza tym musimy chyba pamiętać,że jest różnica pomiędzy niepłodnością a bezpłodnością.My obawiamy sie chyba tej drugiej bo to wyrok.Jedziemy na tym samym wózku,wszystkie na tym samym forum.Wszystkie te ,które maja jeszcze odwagę na nadzieję... Trzymaj się i głowa do góry.Jak nie drzwiami to oknem!:)

HelloKitty32 a jak nie oknem to ja mogę przez dach przez komin :D Tylko raptem dookoła widzę co krok kobiety w ciąży, nie mówiąc nic już o biegających uśmiechniętych dzieciakach

o jezu te kobiety w ciąży są najgorsze.. a jest ich od groma jakoś ostatnio