Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarne Asisko1313

CZY JEST NA SALI AJRONE, WARKOCZ KOMETY I KOMEDIANT VEL. FLOREK?

Polecane posty

Bo mi sie koorva noodzi w pracy, weszłam to po roku "nielogowania" się i same przygłupy zostały i gimgoowna na informatyce. spamerzy zasrani sa tu stare ziomy, czy same "nowości" dodawane jak gratis do "Pani domu"? :O

hej Florek!no nie pierdol! kope lat! :D na erotico sie jeszcze udzielasz? zaruchałes już coś w końcu? jak tam wogóle sie układa ? ech myslałam że same gimgoowna w nowym roku szkolnym sie tu udzielają, ale jednak stare ziomy tez tu są :D jest tu jeszcze ktoś z naszych starych topików?

no u mnie sie jeszcze chyba więcej zmieniło :P ale za dużo pisania :D mam jeszcze Twój pamiętny wpis na "powiedz to" ech stare dobre czasy gdy gnoiliśmy się na kazdym kroku... ja w każdym razie odrobinę dorosłam (teraz będe przysrywać na pomarańczowo :P) skończyłeś studia i co dalej?

Aaa zresztą wpis w mojej stopce "wredna sucz" ma korzenie u Ciebie! hahahaha pamiętam jak mi pojechałes z tym tekstem, aż musiałam go zapisac. i w szoku jestem ze moje konto jeszcze istnieje. Myślałam, że po roku "nieużywania" wyperdalayą je do archiwum czy coś. :O może będę coś tworzyć na kafe od dziś (nicka nie zmieniam), bo z robocie nuda, a praca przy komuterze z dostępem i całkowitym braku kontroli przez przełozonego :P a jest tu jeszcze Musztarda MaluniaNiunia

Jeżeli chodzi o starą ekipę, to wymarła na forum. Wiesz jak jest. Każdy kolejny rok, to kolejne pokolenie gimnazjalistów, przez których internet jest teraz zdominowany.

Łeeeee szkoda. Ale sie nie dziwie. Olałam kafe dobry rok temu (jak nie dwa), dzisiaj jednak przeczytawszy wzruszający serial na ogólnym pt. "zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne" postanowiłam podjąć próbe zalogowania, pozytywnie rozpatrzoną prze moderacje jak widac :) nie odpowiedziałeś mi :P zaruchales juz coś? czy jak tam wolisz- znalazłeś niewiastę godną Ciebie i wychędozyłeś ja na białym łożu?